Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Nasi Lemak Sedia Dihidang"- Zizi Kirana Duduk Atas Meja, Tayang Lurah Dada

14-10-2019 02:08 PM|Oleh: Saiful| Komen: 110

Foto: IG

Zizi Kirana dengan seksi dah macam tak boleh berpisah. Walaupun dikecam banyak kali sebelum ini, ada Zizi kisah?



Gambar terbaru yang dimuat naik di Instagram berjaya menarik perhatian ramai.

Siap tayang lurah lagi, dah macam nak tersembul payudaranya.



Gayanya yang duduk di atas meja sambil memegang sudu dan garpu didakwa mengghairahkan sampai ada yang terbayang macam-macam.

Ditambah pula dengan kapsyen Zizi sendiri iaitu, "Nasi Lemak Is Ready To Be Served #EH!"




Di ruangan komen, ramailah warganet yang suruh Zizi bertaubat.

"Dah macam simbol seks, buat malu sahaja," kata mereka.



Memang ramai yang bagi nasihat, tapi terpulanglah pada tuan badan sendiri nak terima ke tak. Tak begitu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 110
Komen

Previous : Jangan Percaya Maaf Penagih Dadah - Ameng

Next       : "Nak Kahwin, Tapi Belum Jumpa Jodoh" - Syafiq Farhain Mula Rasa Sunyi

Komen Terbaru

Quote kokocrunch 23-10-2019 12:39 PM
sekrg dah putih....

Lain-lain Komen

Quote Kurex 14-10-2019 02:14 PM
Muka dia macam sajad
Quote fushimi 14-10-2019 02:22 PM
wow kopek

gebu mesti hakak hakak porem jeles tengok kopek ko gebu
Quote skullcandy 14-10-2019 02:30 PM
cantek skin
Quote mieymiey 14-10-2019 02:33 PM
fushimi replied at 14-10-2019 02:22 PM
wow kopek

gebu mesti hakak hakak porem jeles tengok kopek ko gebu

Kopek sheols ni bukan ori kan?
Quote prettyuglybabe 14-10-2019 02:35 PM
beria nak market diri keluar dari esbok..
Quote sukacactus 14-10-2019 02:38 PM
Setakat itu saja la kemampuan dia
Quote thetimes 14-10-2019 02:40 PM
Nice kopek {:good
Quote damian_lee 14-10-2019 02:43 PM
nasi lemak telur asli ke .. telur tiruan?

setajah ngaji pangai mcm ni ... koserrr tau
Quote buapakperut 14-10-2019 02:44 PM
tok bured sila la lamar nasi lemak beliau
Quote fushimi 14-10-2019 02:45 PM
mieymiey replied at 14-10-2019 02:33 PM
Kopek sheols ni bukan ori kan?

kopek ori kot
maybe pakai sarung kopek yang push up sebab tu nampak naik terlebih yis kot




Quote beatgirlX 14-10-2019 02:46 PM
Dia ni umur dah berapa eh? X de br lg ke?
Quote beta_carotene 14-10-2019 02:48 PM
Anak pak lurah sangat..
Quote lasagna 14-10-2019 02:56 PM
ke sheol amek bre*** filler? haaa gittew..
Quote takayama 14-10-2019 02:58 PM
wow kopek dia nmpk gebus
Quote tapirbiru 14-10-2019 03:05 PM
insan kesangapan mcm ni la
Quote sarah82 14-10-2019 03:10 PM
fushimi replied at 14-10-2019 02:22 PM
wow kopek

gebu mesti hakak hakak porem jeles tengok kopek ko gebu

Naaa.. Kopek aku lagi cantik dan gebus tanpa renovate dan suntikan mcm dia.. Hahaha
Quote polluxsstar 14-10-2019 03:22 PM
sneakers tu design berkonsepkan nasi lemak

hahahahaa

tp caption nya mmg mengundang laaa
hepp! biasaaa dia ni

saje cari pasal dgn netizen
Quote polluxsstar 14-10-2019 03:23 PM
prettyuglybabe replied at 14-10-2019 02:35 PM
beria nak market diri keluar dari esbok..

dia org esbok ke?

esbok = setinggarden atas laut tuu kann??
Quote meteorspeed 14-10-2019 03:24 PM
Lari jauh benor muka dia time af dulu ek..

Lihat semua komen(110)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.138113s Gzip On
To Top