Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Sebelum Kahwin Intailah Dulu Bakal Suami, Takut Mikro Penis Ja Sis" - Ramai Pula Setuju Tweet Ini!

Shimmer Shine|17-10-2019 04:28 PM Komen: 111



"Takut gersang seumur hidup."

Menakutkan. 
Wanita zaman milenium ini memang macam-macam ya. Ada saranan supaya wanita mengintip kemaluan pasangan sebelum mengambil keputusan bernikah mendapat pelbagai respon daripada warganet. 

Twitter

Menggelarkannya 'dick ta'aruf', sesi ini sangat penting bagi memastikan wanita mendapat nafkah batin secukupnya dari bakal suami. 

Maklumlah sebelum ini, lelaki sahaja yang berhak memilih tapi perempuan cuma akur sahaja. Betul juga tapi melihat penis pasangan, wajarkah?

Twitter

Mendapat inspirasi berdasarkan kisah-kisah isteri yang kesepian, tidak mendapat kepuasan seksual membuatkan ramai wanita bersetuju dengan cadangan tersebut. 

Ini kerana lelaki biasanya suka cakap besar namun kalah dalam pertempuran 'malam pertama' disebabkan mikro penis misalnya.

Dengan menyatakan kes cerai-berai yang banyak berlaku sekarang, permintaan itu hanyalah sekadar memastikan 'kebahagiaan' berpanjangan. 

Google

Ia juga sama dengan permintaan lelaki yang mahukan payudara besar serta puting berwarna merah. Jadi, adakah itu salah?

Perbincangan menjadi semakin hangat apabila lelaki tidak boleh menerima cadangan tidak masuk akal tersebut.

Google

"Sis, si laki pun kena buat benda yang sama. Ukur apam guna jari. Manalah tahu dah bayar 10K, tetiba 4 jari boleh celup. Lori pun boleh park."

Bagaimanapun, cadangan dari warganet ini mampu meredakan iaitu meminta wanita mendapatkan pengesahan pakar mengenai saiz, ketegangan, daya tahan dan sebagainya.

Twitter

Tapi persoalannya, mahukah lelaki melakukannya? - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 111
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Psfzi 20-10-2019 10:47 PM
Zaman dah akhir zaman nampaknya

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 17-10-2019 04:37 PM
Ayooo.. kahwin sbb nk ngeseks je ke?
Kalo dh laki ko saiz pensel 2B terima je lah..
Habis nak pulang cincin tunang dgn alasan saiz ciknek bakal suami x memenuhi kriteria?
Quote potsshine 17-10-2019 04:40 PM
saiz x penting jji skill pedang outside n inside pandai...
Quote Asdan 17-10-2019 04:44 PM

manusia asalnya tak pakai seluar, tapi buat law pakai seluar, kemudian sendiri susah mengintai
Quote Mfzg89 17-10-2019 04:45 PM
donut pn kena rasa dulu x? takut semut dah hinggap je..
Quote Modngengade 17-10-2019 04:46 PM
kalau dah nak kote besar sgt nikah jer dgn negro sis....takut koyak sana sini la nanti
Quote zach2008 17-10-2019 04:48 PM
Susah sangat... test drive dulu la.
Quote fliphair8 17-10-2019 05:02 PM
beraninyaa cikki sekarang yer....socmed jadik tempat buh statement dan pertanyaan of all taboo things....jaman hakak baca buku soft porn melayu hape tah tajuknya je yg mampu, menyorok2 dalam kelambu...dah la buku tu pusing satu asrama...lunyai luncai buku tu...tak mampu nak bertanya publicly ni...
Quote nenekglamer 17-10-2019 05:08 PM
Ingat lelaki je ke yg bole sombong demand nk pompuan sekian2.  Ppuan pun bole dah demand (sbb dh berduit kot) utk kebahagiaan masa depan.

Jaman dulu bole la. Pompuan terperuk kt dapur dunia sempit xtau apa2. Dihina dimadu dicurang... redha.. saiz siput sedut pun redha.. hihihi

Quote jofizo 17-10-2019 05:09 PM
patut la ramai yg test dulu sblm kawen
Quote Kurex 17-10-2019 05:12 PM
Yg zinta tu sah2 pondan
Quote chicozinn 17-10-2019 05:22 PM
sape yg sokong tu jenis ngesek b4 kawen ke hape?
Quote Zona2020 17-10-2019 05:54 PM
Wanita akhir zaman
Quote aechae 17-10-2019 05:59 PM
Pmpuan muda skang mmg xda malu eh twit gini?
Quote Eric.n9 17-10-2019 07:43 PM
So sebelum kahwin, both side kena test run dulu lah.
Kena 4 5 round, klu puas boleh lah kahwin.
Klu tak puas, boleh cari orang lain.
Tersiratnya kata2 dia, aku nmpk mcm tu.
Quote Perawankota 17-10-2019 08:02 PM
Makin merepek2 org zaman skang ni
Quote joy_ah 17-10-2019 08:10 PM
Macam revenge twit jah sebab laki suka cite pasal dara dan hantaran 20k.
So pempuan skarang balas balik dgn kote saiz mini kena pakai mikroskop utk tengok.

Quote belacan_gurl 17-10-2019 08:19 PM
Hahahahahaha adoiii...makin merapu dunia zaman skrg
Quote bluebutter 17-10-2019 08:22 PM
RatuDunia94: Ayooo.. kahwin sbb nk ngeseks je ke?Kalo dh laki ko saiz pensel 2B terima je lah..Habis nak pulang cincin tunang dgn alasan saiz ciknek bakal suami x  ...

Ramei cerei sb totey tecik kan..
Quote aHoi83 17-10-2019 08:24 PM
Twit dari pondan pun pompuan nak bersorak.

Lihat semua komen(111)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.205080s Gzip On
To Top