Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Mira Filzah Pakai Baju Corak Apa Kat T*t*k Tu, Sesuatu Sangat"

14-10-2019 04:11 PM|Shimmer Shine| Komen: 129


"Lain macam baju kali ni, betul-betul kat boobs ya."

Alkisah Bintang Paling Popular, Mira Filzah memuat naik gambarnya bersama menu sarapan pagi. Walaupun kapsyennya mengenai cinta dan ketagihan, tetapi apabila membaca sampai habis, orang akan tahu itu adalah ketagihan kopi.

IG

Namun, ada juga yang nakal mengusik tentang corak pada baju Mira yang dikatakan 'lain macam'. Dengan corak garis lurus serta ada bunga dan seperti geometri membuatkan peminat ini mengimaginasikan yang bukan-bukan. Maklumlah dua corak tersebut betul-betul berada di payu dara Mira!

IG

"Puting panjang ni."
"Bulan sabit merah."

Ia antara kata-kata lelaki nakal merujuk kepada dua corak pada baju Mira. Apabila diteliti rupanya status asal tidak menjelaskan mengenai kempen kesedaran kanser payudara. 

Namun, kemudiannya Mira menyunting kembali statusnya dengan menambah #breastcancerawareness.

IG

Jadi, corak pertama mewakili payudara yang sudah dibuang dan corak itu adalah jahitan pada payudara. Manakala corak kedua pula ialah menggambarkan payudara yang masih kekal.

Jadi, mata lelaki ni memang suka mengimaginasikan yang bukan-bukan kan? Patutlah ada selebriti yang menyembunyikan ruangan komen kan? Peminat nakal ni memang nak kena kan? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
9
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
11
Bosan
4
Komen: 129
Komen

Previous : Manisnya Wan Sharmila Bertudung! Moga Istiqamah..

Next       : "BFF Goals!" - Hafreez Adam Kena Hantar Afifah Balik Ke Lokasi Shooting Selepas Majlis Bertunang

Komen Terbaru

Quote manehnya 17-10-2019 10:27 AM
rayray28 replied at 16-10-2019 06:31 PM
riben pink tu utk breast cancer kan?  Tanda kne operate buang yg sebelah tu..tp yela bertudung ka ...

betul tu mmg mengundang sangt, mgkin dia x patut publish pic tu utk tatapn umum

Lain-lain Komen

Quote ad_hoc79 14-10-2019 04:13 PM
pakai baju yang mengundang orang akan pikir lain... terpaksalah hadap
Quote lynakajang 14-10-2019 04:15 PM
Korang ni teruk sangat pemikiran. Takkan tak perasan, dia takde taytay ah. Leper je tu mcm papan{:question
Quote HoneyManjer 14-10-2019 04:18 PM
halahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Quote MentariSenja 14-10-2019 04:19 PM
Tak de saper nak bukak benang khas utk mira ker? Bintang plg popular tu......
Quote adeqbun 14-10-2019 04:23 PM
tdg die buruk..dlu2 ko comel sgt mira..skang pon comel tp fesyen ko dh too much..pls jgn la jd the next hajah
Quote manehnya 14-10-2019 04:24 PM
dia pakai baju tu for a cause kan,
lelaki benak mmg x tau apa makna pic tuh..

Quote cikatilia 14-10-2019 04:30 PM
corak nya ngam2 kat nenen

hahaha
mcm2 design kot boleh buat.. kat bahu etc
dpt kat netizen pervert mmg itu aje nampaknya
Quote salmon-suki 14-10-2019 04:36 PM
Aiolzs tetap x suka dia ni..sbb hipokrit
Quote Mfzg89 14-10-2019 04:37 PM
sengaja kn....
Quote Perawankota 14-10-2019 04:38 PM
Next time bila pakai baju mcmtu ko kena letak hashtag awal2 or explain awal.. Sbb ramai spesis bingai yg x kan paham..
Quote Sugatae 14-10-2019 04:41 PM
Tak paham dgn celeb kat msia ni. Takkanlah benak sgt. Si mira ni bukan uni grad ke? Kalau nak raise awareness on something, just state it clearly lah. Straight to the point. Plain and simple. Caption berabuk english tp point apa pon takde. Lps tu edit kata nak raise breast cancer awareness. Ko dah tau netizen msia ni mmg semacam especially lelaki melayu, sebelum post takleh check ke? Ko expect follower ko semua urban2, high class, educated, semua leh read between the lines ke? Sorry to say la, follower ko kebanyakannye bukan yg mcm tu. Yg urban2, educated tak follow ko sgt. They have better role models to look up to. Gedik la minah sorang ni. Bakat sgt mediocre tapi bajet2 mcm terhebat kat msia. Sama mcm si hajahboobs.
Quote Kurex 14-10-2019 04:47 PM
Bosan la pompuan ni..
Quote newyork 14-10-2019 04:50 PM
Tak sesuai utk org bertudung baju camni... means mana2 taknsesuailah nak tunjuk awareness..
Quote minah_selekeh 14-10-2019 04:56 PM
adeqbun replied at 14-10-2019 04:23 PM
tdg die buruk..dlu2 ko comel sgt mira..skang pon comel tp fesyen ko dh too much..pls jgn la jd the n ...

Aku rasa macam bakal je.. Tengok la outfit yang dia pakai masas shooting dengan Caprice tu.. Skirt bawah lutut pair dengan boots.. Pastu tudung singkat depan belakang.. Dah sekapal dengan hajah pun..
Quote KIM.K 14-10-2019 05:01 PM
Memang breast cancer awareness but you don't have to make it obscene
Pink ribbon takde ke
Quote KIM.K 14-10-2019 05:02 PM
adeqbun replied at 14-10-2019 04:23 PM
tdg die buruk..dlu2 ko comel sgt mira..skang pon comel tp fesyen ko dh too much..pls jgn la jd the n ...

Nampak can sheols dah sign agreement
Quote Victorioussss 14-10-2019 05:06 PM
Sbg peminat miwa iols perlu donload pic ni sbg koleksi
Quote nolya 14-10-2019 05:06 PM
ad_hoc79 replied at 14-10-2019 04:13 PM
pakai baju yang mengundang orang akan pikir lain... terpaksalah hadap

Begitulah, bila pemikiran orang lain tidak dpt kita kendalikan. Boleh ditafsirkan seribu makna.  
Quote addved 14-10-2019 05:35 PM
Banyak lagi cara nak support breast cancer awareness, pakai ribbon pink tu je tak boleh ke?

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097142s Gzip On
To Top