Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Dulu Benci Sangat Kan? Sekarang, Hambik!" - Almy Nadia Kenapa Tu?

15-10-2019 06:04 PM|Oleh: LilRose| Komen: 72

"Dulu, masa zaman bercinta dia paling tak suka dan paling benci teman wanita dia asyik berkepit atau call 24 jam."

Lain macam je bunyi status Datin Almy Nadia. Kenapa tu?


Kredit foto: IG

Dalam kemas kini terbaru di Instagramnya, Almy berkongsi momen suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang melayan gelagat anak-anak.

Menerusi postingnya itu, Almy mendedahkan perubahan ketara suaminya ketika zaman bercinta dan apabila sudah ada anak-anak.

Kalau dulu langsung tidak mahu berkepit, kini terpaksa layan anak-anak yang langsung tidak boleh berenggang!



"Sekarang anak kedua dia ni suka sangat berkepit dengan dia 24 jam. Tidur berkepit, pergi bilik air ikut, makan ikut. Mana saja mesti ada dengan papa dia.

"Padan muka. Tak suka sangat kan dulu. Sekarang, hambikkkklkk," tulisnya.



Ramai peminat dan pengikut terhibur dengan perkongsian Almy itu dan mendoakan agar keluarga mereka bahagia selalu.

Apa perubahan ketara suami atau isteri anda sebelum dan selepas berkahwin? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 72
Komen

Previous : Manisnya Wan Sharmila Bertudung! Moga Istiqamah..

Next       : "Ya Saya Salah, Tapi Saya Edit Bukan Sebab Nak Besarkan Pungkoq" - Masya Masyitah

Komen Terbaru

Quote Edonut 22-10-2019 02:08 AM
Anak2 perempuan yg ada bonding dari awal dengan si ayah InsyaAllah, mudah dibentuk akhlak.. Dengan syarat bapak ajar agama taw batas agama lahhh

Lain-lain Komen

Quote lynakajang 15-10-2019 06:19 PM
3 anak berebut 2 kaki. Hahahhaa
Quote cmf_Strawberry 15-10-2019 06:22 PM
Hahaha... Semoga bahagia. I faham klu anak2 mcm ni kekeke
Quote Pamelaloba 15-10-2019 06:38 PM
Lepas kawin nampak la si pis pairus ni lebih kepada family. Takde dengar scandal
Quote rayray28 15-10-2019 06:40 PM
Bukan ke semua bapak cmtu..berantakan laa cmne pn anak2 depan dia..tp dia leh tenang je main game or tgk tv
Quote Bangbot 15-10-2019 07:23 PM
OK le tu berkepit dengan anak. Jangan bkeput dengan betina lain. Ko jugak susah karang
Quote krustykrab 15-10-2019 07:30 PM
Bangbot replied at 15-10-2019 07:23 PM
OK le tu berkepit dengan anak. Jangan bkeput dengan betina lain. Ko jugak susah karang

Khennnn,.......
Quote salmon-suki 15-10-2019 07:35 PM
Comel jah y kecik tuh pukul2 kakak diaa
Quote asfaz 15-10-2019 07:41 PM
yg kecik tu comel.. dengan rambutnya.
Quote limaubali007 15-10-2019 07:42 PM
Anak semua gigirl memang la manja dgn bapak.. Huhu..
Quote misuke 15-10-2019 07:48 PM
tu kalau berak sembelit, mau runtuh pintu anak ketuk kt luar
Quote kiah_mai_pulak 15-10-2019 08:49 PM
Jgn percayalah puji pujian dlm ig ni..
Quote de_ikea 15-10-2019 08:57 PM
Semoga bahagia hingga ke jannah
Quote slyfynx 15-10-2019 09:54 PM
So, perlu ke semua orang tau pasal ni?
Quote Mizlyn 15-10-2019 10:01 PM
Anak2 my brother pun sma... melekat kat he je..  
Kiut je bila anak2 rapat dgn ayah
Quote Mizlyn 15-10-2019 10:08 PM
Tapi kenapa nak samakan anak dgn gf? Anak dh tentu darah daging..nak berkepit 24 nak lari mana pun... gf kalau dok melekat n nak bergayut 24jam ko ingat org laki suke ke? Ke almy dulu cam tu
Quote Pink_Purple 15-10-2019 10:09 PM
jangan tayang sangat datin,
kut ada yang memerhati..

(aku ulang ayat sapa tah)
Quote pearl.silver 15-10-2019 10:14 PM
Dulu tok pis xsuka datin melekat jln pegang tgn la. Mesti smpi skang tokpis masih camtu. Jln jauh2. Klu outstation xde nk call2 bini
Quote setori_mori 15-10-2019 10:36 PM
rayray28 replied at 15-10-2019 06:40 PM
Bukan ke semua bapak cmtu..berantakan laa cmne pn anak2 depan dia..tp dia leh tenang je main game or ...

Ni iolls setuju. Macam nak terbalik rumah baru dia macam ha apa jadi. Yang sebelum tu tenang nye ko main game eh
Quote zuriey 15-10-2019 10:53 PM
Baguih pizpus ni rajin melayan ank2 dia
Setgh bapak hidup bertuhan kan phone.
Phone berjahat kt tgn

Lihat semua komen(72)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105507s Gzip On
To Top