Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

DSV Dedah Cik B Rasa Rendah Diri Lepas Foto Cover Majalahnya Dikecam Netizen

17-10-2019 10:35 AM|Oleh: Myeonir| Komen: 30

Umum mengetahui yang anak perempuan kepada Datuk Seri Vida iaitu Cik B merupakan seorang yang rileks dan tidak mementingkan soal bergaya ataupun melaram. Biasalah budak remaja kan, buat apa nak bergaya sangat?

Walau bagaimanapun, Cik B baru-baru ini dengan berani tampil mengenakan pakaian 'trendy' dan solekan tebal bagi menghiasi kulit majalah Remaja edisi terbaru.



Kredit foto: Instagram

Namun, ada sahaja mulut puaka yang seperti tiada kerja lain dan telah memerli penampilan Cik B itu. Ada yang kata, solekannya tidak eloklah, pakaiannya peliklah dan sebagainya. Kesian Cik B!

Terbaru, DSV memuat naik satu entri di Instagramnya dan menceritakan bahawa Cik B kini tidak bersemangat dan berasa rendah diri selepas menerima kutukan netizen.



Usahawan kosmetik terkenal itu juga menjelaskan bahawa Cik B sedar mengenai kekurangannya dan dia cuba membawa kelainan, tapi tak sangka pula ramai yang akan mencercanya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 30
Komen

Previous : "Anak Bukan Sarkas" - Lepas Dr Sheikh Muszaphar, FB Kesihatan Pula 'Nasihat' Hairul Azreen

Next       : "Netizen Macam Keldai, Lembu, Anjing Dan Babi" - Kenapa Dengan Yasin Sulaiman?

Komen Terbaru

Quote tokchik 22-11-2019 12:06 PM
Mak nya kenapa tak Nak bagi cik b ni minum kuputeh dan ubat kurus yng dijual

Bila dah transform
Pasti lgi laris producknya

Lain-lain Komen

Quote thetimes 17-10-2019 10:44 AM
-U are beautiful just the way u are-
{:love
Quote insulin 17-10-2019 10:53 AM
Aku rasa dia ni nampak comel dengan solekan tebal tu.
Quote saviour_09 17-10-2019 10:54 AM
budak pun korang nak cyber bully

bodoh betul
Quote misuke 17-10-2019 11:00 AM
diam la ko bida.... nk jugak enterpem
Quote Kurex 17-10-2019 11:20 AM
Kau berani, kau tanggung..
Quote haryatie 17-10-2019 11:43 AM
buat benda mcam ni da pasti bleh jangka
ada org suka, kutuk, kecam, puji
sebelum mulakan kena kental kan hati tu
Quote Artemesiaa 17-10-2019 12:06 PM
Kat tanah air ni kalau buat benda pelik sikit pasti ada yang cerca sebab tu kena tahan semua tu kalau nak tunjuk sesuatu yang berbeza
Quote beloomberk 17-10-2019 12:08 PM
Comey pee..nnt da besar pndai la dia groom dri sndri..netizen ni pon.
Quote farlis 17-10-2019 12:20 PM
Cantik la cik b..
Quote MadameOnion 17-10-2019 12:21 PM
cik b ok ja..vida yg lebih2 nak limelight sbb skrg hal2 colorism dan body shaming ni kan tengah hot..nak bg nama naik lettew
Quote shamsadis 17-10-2019 12:30 PM
kalau ko dah terlibat dalam dunia hiburan, kenapa takut dikecam? baik jadi nelayan atau petani saja
Quote gummiebear 17-10-2019 12:52 PM
Kesian cik B. Bertabahlah. Itulah harga yang harus dibayar bila dah famous
Quote kentel 17-10-2019 01:14 PM
she's a girl.....let em be as who she is netizen....
Quote msbegawan 17-10-2019 01:44 PM
haih she's just a little girl...
cik b jangan dengar sangat komen2 jahat tu
you're beautiful, okay?
Quote Mizlyn 17-10-2019 02:19 PM
Vida yg p heboh kenapa? Dr org taktau jadi tau..
I ingat cik b ok ja.. sian she
Quote shop_girl 17-10-2019 02:59 PM
Cover majalah REMAJA tu mmg out..bukan sebab budak2 tu sangat pon..dah diorg ni muda2 lagi..buat la konsep yg ceria..motif warna beige gitu?? Do something yg nampak POP la..position diorg pun satu hal gak..Cik B nampak gedabak naww..yg Cupcake Aisyah tu nampak cam umur 5 tahun Tak harmoni nampak gandingan ngan cara kedudukan gitu..just my 2 cents.
Quote damsel_fiji 17-10-2019 03:08 PM
marketing je semua ni....yela isu body shaming ni tgh hot kan..pe lagi anak beranak ni amik la peluang
Quote mieymiey 17-10-2019 04:12 PM
Masalahnya ko sendiri yang jual produk dengan tagline 'putih itu cantik', 'kurus itu cantik'.
Quote Perawankota 17-10-2019 08:28 PM
Ok jer sebenarnya tgk cik b tu.. jgn mak dia yg lebih2 suda

Lihat semua komen(30)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.271446s Gzip On
To Top