Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Isteri Mengandung Banyak Ragam, Nasib PU Abu Rajin Melayan

17-10-2019 01:07 PM|Oleh: Saiful| Komen: 65

Ingat lagi tak sebelum ini bila Hana Azraa, isteri kepada PU Abu mengumumkan yang dia hamil?

Masa ni ramai yang keliru sebab sebelum tu kata dah bercerai.



Sekarang, usia kandungan dah masuk second trimester.


Kredit foto: IG

Di Instagram, Hana mengakui sejak mengandung dirinya banyak ragam, mudah penat dan tak boleh berjalan dalam tempoh yang lama.

"Nasiblah ada yang sudi melayan dan memahami kerenah mak buyung ni," tulisnya.


Kredit foto: IG

Walaupun tidak menyatakan siapa yang dimaksudkan, dah semestinyalah PU Abu yang dimaksudkannya kan?

Beruntung Hana dapat suami prihatin dan memanjakannya macam ni.

Di ruangan komen, ramai yang bagi kata-kata semangat dan mendoakan kesihatannya.

Jom layan sikit gambar-gambar PU Abu dan isterinya Hana.


Kredit foto: IG



Semoga semuanya dipermudahkan ya. Harap tiada apa-apa kontroversi timbul lagi. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
3
Komen: 65
Komen

Previous : Lufya Omar Bengang Suami Tak Hadir Mahkamah, Dah 4 Bulan Digantung Tak Bertali

Next       : Jasmine Suraya Dikecam Berlakon Video Lucah Watak Cikgu

Komen Terbaru

Quote dewi_rina 21-10-2019 02:13 PM
Bahagia lah, ada laki mengulit masa tengah preggy
Mcm lah first time pregnant
Eueeew

Lain-lain Komen

Quote BuBuComey 17-10-2019 01:19 PM
Huntong la kau betina. Bini dulu jantan tu tinggal terkontang kanting pregnant sorang2
Quote Asdan 17-10-2019 01:22 PM

pencetus umah terbaik sepanjang zaman
Quote syakuntala 17-10-2019 01:24 PM
wahhh untung nyaaa.... jeles sy
Quote Lavender_Violet 17-10-2019 01:28 PM
Jijikz lah couple nih....
Quote Lavender_Violet 17-10-2019 01:29 PM
BuBuComey replied at 17-10-2019 01:19 PM
Huntong la kau betina. Bini dulu jantan tu tinggal terkontang kanting pregnant sorang2

Kan?
Hanat sungguh dua ekor nih
Quote sarah82 17-10-2019 01:35 PM
Puiii.. Kan aku dah kataaaa...
Quote nanies 17-10-2019 01:36 PM
huntong la ko betina, besok turn ko pulak di tinggal terkontang kanting. nnt anak da besar, tak malu eh bila anak baca pasal ko ni perampas
Quote adlynnz 17-10-2019 01:40 PM
kata hari tu dah single mom... ishhhhh
Quote prettyuglybabe 17-10-2019 01:49 PM
pee yu n dek..
Quote gummiebear 17-10-2019 01:53 PM
Kata dah cerai kan hari tu? Tak paham lah

Tak padan dengan berniqab ya
Quote Kurex 17-10-2019 01:55 PM
Sebab duit.. Cuba kalau hidup tu sebatang kara, mesti dah ditinggalkan kan.. Bila abu punya nak berterbangan?
Quote kacang^soya 17-10-2019 02:01 PM
Apa ke babinya kejap ada masalah kejap cerita tgh bahagia..jijiks..
Quote fliphair8 17-10-2019 02:01 PM
yelah dek....ko sorang jer berlaki yer...laki muka cenggitu pun direbutkan....banyak lagi nelayan pantai timur henseng2....kekkekekke
Quote MISZZZ 17-10-2019 02:03 PM
tak reti malu punya perempuan , bisnes dia ada lagi ke? ke dah melingkup
Quote umbut 17-10-2019 02:06 PM
Haritu kata nak cerai.. Mesti pu abu pujuk rayuuuuu
Quote mizruncing 17-10-2019 02:06 PM
so overrrrrrrrrrrrrrr
Quote chicozinn 17-10-2019 02:09 PM
benang bodoh ape ni???
Quote Joysparta 17-10-2019 02:23 PM
tgk pun geli 2 2 ni..stok jantan geleyah n minah perampas,.jap single mom...kejap jd bini si abu...mental...
Quote damian_lee 17-10-2019 02:29 PM
mungkinkah "penceraian" hanya damage control?
kalau baca keluhan / curahan time dolu2 tu

si perempuan ni ... shower "kesenangan" kat PU

Lihat semua komen(65)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.142381s Gzip On
To Top