Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Tak Keruan Dibuatnya, Nubhan Cemas Anak Terkunci Dalam Kereta

17-10-2019 01:17 PM|Oleh: LilRose| Komen: 20

Kredit foto: IG

Penyanyi Nubhan Ahamad mengucapkan terima kasih terhadap keprihatinan ditunjukkan semua pengikutnya di Instagram susulan detik cemas anak sulungnya, Aafiya Kamilia, 3, terkunci di dalam kereta, dua hari lepas.

"Sebagai manusia memang ada masanya lalai, tiada yang sempurna," tulisnya.

Nubhan bersyukur apabila semuanya selamat dan berpesan kepada orang ramai supaya menjadikan kejadian menimpa dirinya itu sebagai pengajaran.


Kredit foto: IG

Sebelum ini, Nubhan berkongsi detik cemas apabila Aafiya terkunci di dalam kereta di rumahnya.



Nubhan mendirikan rumah tangga dengan Dr Afifah Tawfek pada Ogos 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Aafiya Kamilia dan Ahmad Aaffan.

Alahai, nasib baik tak dipecahnya pintu tu. Mahu makin kuat Aafiya meraung. 

Apapun, semoga Nubhan dan semua pembaca tidak lalai dan meniggalkan anak walau buat seketika kelak. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 20
Komen

Previous : "Netizen Macam Keldai, Lembu, Anjing Dan Babi" - Kenapa Dengan Yasin Sulaiman?

Next       : Isu Simpan Tali Pusat Anak - Netizen Cepat Serkap Jarang Atau Elfira Loy Bagi Kapsyen Tak Jelas?

Komen Terbaru

Quote pitera 18-10-2019 06:42 AM
Nubhan laki bini ni i tgk mcm tryhard sikit. So bila tgk post ni pun i agak benda sama, try hard. Siap rakam lagi semua. Lepas tu time abpbh tu pun ada post solat dulu sebelum g majlis. Masalahnya siap rekod video tu. Apoooo

Lain-lain Komen

Quote Kurex 17-10-2019 01:53 PM
Kurex pulak tak keruan tengok awak nubhan bae..
Quote pitera 17-10-2019 01:57 PM
Kurex replied at 17-10-2019 01:53 PM
Kurex pulak tak keruan tengok awak nubhan bae..

nubhan pun selera ke hahaha


Quote yayasbs 17-10-2019 01:58 PM
Kurex replied at 17-10-2019 01:53 PM
Kurex pulak tak keruan tengok awak nubhan bae..

ko selera ke muka mcm tu noks?ah kau ape kisah jnji semoga..hahaha
Quote Kurex 17-10-2019 02:03 PM
pitera replied at 17-10-2019 01:57 PM
nubhan pun selera ke hahaha

Ada lagi sorang.. Farha... Lupa af berapa.. Tinggi lampai..
Quote Kurex 17-10-2019 02:04 PM
yayasbs replied at 17-10-2019 01:58 PM
ko selera ke muka mcm tu noks?ah kau ape kisah jnji semoga..hahaha

Muka letak tepi, tengok tinggi dia tu.. Uihhhh tak keruan
Quote mizruncing 17-10-2019 02:08 PM
smpt rekod lagi
Quote chicozinn 17-10-2019 02:12 PM

rekod tu wajib lagi2 retis memang tngan berjahit hp

Quote pitera 17-10-2019 02:14 PM
Kurex replied at 17-10-2019 02:03 PM
Ada lagi sorang.. Farha... Lupa af berapa.. Tinggi lampai..

aku rasa ko sajeeee kan hahahahah

Quote armin 17-10-2019 02:43 PM
Tak keruan pun sempat rekod ya
Quote Kurex 17-10-2019 02:44 PM
pitera replied at 17-10-2019 02:14 PM
aku rasa ko sajeeee kan hahahahah

Memang helok kan...
Quote multinicky 17-10-2019 02:53 PM
sempat record
Quote buapakperut 17-10-2019 03:13 PM
pe bende gi rakam2 pulak ni... budak dah nangis tu
Quote kualibesi 17-10-2019 03:28 PM
eee kalau laki ak nie, mmg ak da bebel habis laaa,, tinggal sekejap punnnn, mmg angkut bwk msuk rmh.. pebenda laa. pastu rakam lg,, haaa elokkkk
Quote Mfzg89 17-10-2019 03:30 PM

rekod tu penting.ntah2 sengaja.. terkunci kt rumah plak tu..keta mahal2 xde kunci spare dlm rumah?? heran...
Quote az20 17-10-2019 03:54 PM
sempat rekod plak dlm kelam kabut mcm tu
Quote biozipstar 17-10-2019 03:58 PM
dia kalau ada autolock mmg senang nak jadi kes mcm ni. haritu aku isi minyak kt petronas bukit jalil. ada dua budak dalam tu. bapaknya isi minyak. nak isi, kereta dah lock. budak2 tak paham bapaknya suruh apa. so aku pun xtau kesudahannya apa.... nak cakap, benda nak jadi tu kepada sesiapa oi...
Quote Laceyx 17-10-2019 04:26 PM
Harusla kena record. Nak buat modal post kat ig
Quote Perawankota 17-10-2019 08:06 PM
Nasib ko sedar anak ko terkunci.. buatnya ko terlupa, mcmanalah..
Quote slyfynx 17-10-2019 10:29 PM
Sial, orang kalau dah cemax xde nk rekod2.
Anak kot.
Nape x letak je go pro atas kepala
Rakam je semua sepanjang hayat

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096552s Gzip On
To Top