Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Patutlah Asyik Putus Cinta, Benda Senang Pun Kamal Adli Tak Boleh Buat

17-10-2019 05:59 PM|Oleh: Saiful| Komen: 64

Setiap kali Kamal Adli bercinta mesti asyik kecundang di tengah jalan.

Dulu dengan Intan Ladyana selama enam tahun pun tak menjadi, dengan Emma Maembong pun gagal.


Foto: Google

Rupa-rupanya, baru tahu yang sebenarnya ia berpunca dari dirinya sendiri sebab membuatkan hubungan tersebut menjadi hambar.

Katanya, sikap dirinya yang terlalu selesa dan mengambil mudah terhadap pasangan menjadi punca perpisahahan.


Foto: IG

"Saya melalui hubungan yang panjang dengan setiap pasangan. Sebab itu saya selesa dan tak letakkan matlamat nak berkahwin.

"Saya juga selalu lupa tarikh-tarikh penting. Perkara itu nampak remeh, tetapi besar bagi perempuan yang selalu memendam perasaan," katanya kepada mStar Online.

Bukan itu sahaja, aktor ini siap beri nasihat jika ada pergaduhan dalam hubungan perlulah duduk dan berbincang. Bukan pendam dan pergi atau sering mencari kesalahan masing-masing.




Walaupun sudah melalui beberapa siri percintaan yang gagal, namun Kamal tak serik nak bercinta lagi.

"Siapa tak nak bercinta? Siapa tak nak kahwin? Umur pun dah 33 tahun. Tunggu," tambahnya.

Semoga Kamal segera berjumpa jodoh dengan wanita idaman. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 64
Komen

Previous : "Meet My Legacy, Aslan" - Comel Anak Pertama Kaka Azraff

Next       : Neelofa Diiringi Polis Ke Perasmian Model Baru Oppo Jadi Perdebatan Netizen

Komen Terbaru

Quote Nt-ViruS 22-10-2019 06:28 PM
Pehal instagram satu pun tak boleh buka. down ke?.

Lain-lain Komen

Quote shark_eow7 17-10-2019 06:06 PM
okey. semoga jumpa jodoh yang sesuaiiii
Quote gebugebas 17-10-2019 06:37 PM
Thread pasal ni  dh ada  kan..
Quote Kurex 17-10-2019 06:46 PM
Yg sebenarnya kurex dah kunci dah kamal ni.. Tu yg cinta dia semua tak jadi..
Quote Perawankota 17-10-2019 07:44 PM
Adoi... moga kamal lelaki sejati
Quote de_ikea 17-10-2019 07:57 PM
Tp ex si kamal ni pun tak kawen2. Intan dgn emma nk tunggu bila?
Quote eyansss 17-10-2019 07:59 PM
tak letak matlamat nak kawen???  dek, ko pi dok dendiam jangan ajak anak dara orang bercinta ye...  dasar jangan dayus!!!
Quote eyansss 17-10-2019 08:00 PM
de_ikea replied at 17-10-2019 07:57 PM
Tp ex si kamal ni pun tak kawen2. Intan dgn emma nk tunggu bila?

berada dalam relationship yang kita tau takkan ada penghujungnya vs relationship yang tak nakpak hujungnya amat berbeza...
Quote Orix 17-10-2019 08:00 PM
aaagitcheww. soalan iols bidio haritu mana bidio ?
Quote Rapz 17-10-2019 08:02 PM
Kamal nie ngan intan npk wangi bila ngan emma kembong trus npk kepam & busuk
Quote rayray28 17-10-2019 08:11 PM
Rapz replied at 17-10-2019 08:02 PM
Kamal nie ngan intan npk wangi bila ngan emma kembong trus npk kepam & busuk

Terikut aura org yg menjaganya kot hahah
Quote RatuDunia94 17-10-2019 09:31 PM
So ape lagi.. tayang la konekk
Quote ikanmasin 17-10-2019 10:01 PM
kalau mcm tu jgn lah bercinta..ckp awal2 kat perempuan tu
ko nak kawan2 jer.bole ke gitu
Quote lalalxlx 17-10-2019 10:05 PM
tak ada apa yg special pun heolls ni...
Quote misuke 17-10-2019 11:12 PM
oo.... okkk... gittewww ye. so? aku nk kena buat apa ni
Quote stinger79 17-10-2019 11:15 PM
Perawankota replied at 17-10-2019 07:44 PM
Adoi... moga kamal lelaki sejati

I have my reservation......on this.....
Quote inspektoremos21 17-10-2019 11:15 PM
Rapz replied at 17-10-2019 08:02 PM
Kamal nie ngan intan npk wangi bila ngan emma kembong trus npk kepam & busuk

Siapa2 yg berkawan dgn emma automatik nampak busuk kepam
Quote bedahmenjuyah 17-10-2019 11:19 PM
Dah pulak. Itu ari katanya better single fokus karier
Quote Rapz 17-10-2019 11:22 PM
inspektoremos21 replied at 17-10-2019 11:15 PM
Siapa2 yg berkawan dgn emma automatik nampak busuk kepam

Betol!
Quote Rogue98 17-10-2019 11:24 PM
X per lah Kamal. Lelaki makin berumur makin naik value. For men life begin at 40.  

Lihat semua komen(64)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.146408s Gzip On
To Top