Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Kami Okey Je" - Status Kecewa Tunang Bukan Untuk Intan Najuwa

18-10-2019 04:32 PM|Oleh: LilRose| Komen: 50

Tunang Intan Najuwa, Razrul Anwar Rusli tampil menjernihkan kontroversi yang timbul selepas memuat naik luahan berbau rasa kecewa terhadap tunangnya.


Kredit foto: IG

Namun, Razrul, 38, memaklumkan kepada mStar bahawa kenyataan berbaur sindiran itu sebenarnya dibuat secara umum dan tidak ditujukan kepada pelakon terbabit.

"Ia peringatan untuk semua. Saya selalu saja update berkenaan motivasi dan berkongsi perkara positif di Instagram. Tak pernah negatif.

"Sejujurnya, saya tak mengikuti kerja-kerja artis sebab kami berlainan bidang," jelasnya kepada mStar.


Kredit foto: IG

Kata ahli perniagaan itu, dia dalam proses membimbing Intan untuk masa depan sebelum bergelar pasangan suami isteri dan selalu menasihatinya.

Dia bagaimanapun tidak suka memaksa dan memahami Intan orangnya bagaimana.

Katanya, karier Intan tidak selamanya memerlukan dia berbuat begitu (berpelukan dengan lelaki).

Watak diterima dan cara lakonannya juga pasti akan berbeza dan dia tiada masalah dengan karier Intan.


Kredit foto: IG

Razrul juga menepis dakwaan ramai yang mengatakan hubungan mereka kini retak.

"Hubungan kami okey saja. Semalam, kami makan malam dan pagi tadi bersarapan bersama. Kami juga berhubungan dan berkomunikasi seperti biasa.

"Isu itu sengaja ditimbulkan media atau orang tertentu untuk kepentingan tertentu. Sama macam politik," ujarnya.



Tambahnya, dia memberi izin kepada Intan untuk terus berlakon walaupun apabila bergelar isteri kelak.

Malah, dia akan berasa bangga jika Intan masih menjadi heroin selepas mereka berkahwin nanti!

Lepas ni, warganet tak boleh nak cakap apa lah kalau Intan berpelukan dengan lelaki lain sebab tunangnya sendiri mengaku tak kisah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 50
Komen

Previous : "Meet My Legacy, Aslan" - Comel Anak Pertama Kaka Azraff

Next       : Remy Ishak Akui 'Berubat', Bakal Jumpa Psikiatri

Komen Terbaru

Quote palmolive 22-10-2019 11:49 AM
ehehnurza018 replied at 21-10-2019 05:39 PM
Kann. Pakai simple pun kena mengata.

tak pakai apa2 lagi org mengata..alahai

Lain-lain Komen

Quote Kurex 18-10-2019 04:55 PM
Bosannya.. Kawen tak jugak...
Quote palmolive 18-10-2019 05:13 PM
Kurex replied at 18-10-2019 04:55 PM
Bosannya.. Kawen tak jugak...

tengah mengenal hati budi
Quote mizruncing 18-10-2019 05:21 PM
"Sejujurnya, saya tak mengikuti kerja-kerja artis sebab kami berlainan bidang," jelasnya kepada mStar.

so dia tak tau la intan kena pegang, dukung2 dgn laki lain tu
Quote buapakperut 18-10-2019 05:25 PM
jujurnye iols lagi rela tengok kemut dan kakak tembun daripada sheol ni... riak mungkanya... hmmm
Quote kiyudi 18-10-2019 05:26 PM
harus la kaverr
Quote LadyCarefree 18-10-2019 05:28 PM
Gigih angle bg nmpak rumah banglo ntah saper
Quote Acikgomen 18-10-2019 05:29 PM
Ooo dia tak keshahhhh tunang kena pegang2
Semoga Intan insoppp seperti dayah gigil dan tekena renjatan letrik atas pelamin esok2
Quote i_is_kennot 18-10-2019 05:32 PM
Bosan
Quote fuyupoktek 18-10-2019 05:35 PM
Xbaik tp rs mcm berharap tunang dia cari yg lain jelah
Quote Kurex 18-10-2019 05:56 PM
palmolive replied at 18-10-2019 05:13 PM
tengah mengenal hati budi

Lamanya nak kenal hati budi
Quote thetimes 18-10-2019 06:05 PM
Bagus la kalau okay, jangan propo sudah.
Quote Psfzi 18-10-2019 07:14 PM
Yolah tu... kaver kee
Quote tuberoses 18-10-2019 07:19 PM
dpt la naik lambo lagi pasni.tak jadi naik grab
Quote beta_carotene 18-10-2019 07:24 PM
Bak kata sissy iman

"Sebenarnya kamu insecure"
Quote Pamelaloba 18-10-2019 08:43 PM
Ohhhh yelahhhhh
Quote MarissaOberlin 18-10-2019 09:33 PM
hakak nak tengok kesudahan theyols berakhir di jinjang pelamin atau pelamin anganku musnah
Quote gummiebear 18-10-2019 09:56 PM
Yolah tuu kami okay je. Kang tau2 jah dah putus. ehh
Quote Perawankota 18-10-2019 10:01 PM
Bosan lah dia ni.. Sbb dia ni sejenis berlagak sikit.. Artis lain pon ramai jer couple, kawen dgn org kaya, tp relax je
Quote blekkep 18-10-2019 10:12 PM
ya rabb prlu ker benang sheols nie selang 2 jam up kt forem tersohor ini?

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.169227s Gzip On
To Top