Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Putih Gebu! Faradhiya Dipuji Cantik Oleh Netizen Setelah Tayang Paha Di Instagram

20-10-2019 09:20 AM|intan| Komen: 136

Makin cantik nampaknya penyanyi Faradhiya Mohd Amin walaupun lama tidak mendengar perkhabaran beliau di dunia seni seusai program Gegar Vaganaza musim kedua pada tahun 2015.

Jika anda rajin mengikuti perkembangan Faradhiya di laman sosial, nampaknya Fara rajin berkongsi menu-menu masakan bersama peminatnya.
Sudahlah cantik , rajin memasak pula tu, memang pakej ni! Baru-baru ini, beliau telah berkongsi beberapa foto yang memaparkan aktiviti santai bersama rakan-rakan di sebuah restoran mewah terletak bersebelahan menara KLCC. 

Penyanyi dan juga aktress tersebut dilihat meluangkan bersama rakan -rakan dan kelihatan juga penyanyi Intan Sarafina. Semua cantik-cantik belaka. 

Dalam gambar tersebut, Faradhiya anggun mengenakan busana bermotifkan flora sehingga mendedahkan paha beliau, lantas menerima pujian daripada warga net. 

Ramai memuji bentuk tubuh badan Faradhiya yang persis model antarabangsa! 


Al-maklumlah, orang cantik ni pakai apa pun cantik. Berkat rajin ke gym Faradhiya berjaya memperoleh tubuh badan yang menawan.Semoga Faradhiya terus sukses dalam bidang hiburan ya! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 136
Komen

Previous : Pelakon Hebat Tapi Kutipan Filem Gagal, Salah Siapa? - Darling Ngasri Buat 'Post Mortem'

Next       : Sharifah Shahirah Dilabel Syaitan, Cabar Netizen Ke Mahkamah

Komen Terbaru

Quote innocent_me 23-10-2019 01:43 PM
alieyrina replied at 22-10-2019 07:39 PM
Bg aku setakat ni malaymix takda sapa leh lawan julia rais masa muda..dgn slang malay dia..bonus lah ...

Zaman tu mmg kokesen lawa2.
Julia rais..sofea jane, ramona rahman huiiiiii lawa

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 20-10-2019 09:25 AM
x kawin2 lg dia ni kn? sesuatuuu sgt
Quote Ritacomels 20-10-2019 09:26 AM
Cantik, pandai masak, pandai berlakon, pandai nyanyi, tp ada boyfriend kah sheols?
Quote famri7 20-10-2019 09:27 AM
Cat jotun???.
Quote LadyCarefree 20-10-2019 09:28 AM
Masakan bilis tu nmpak kepam xsedap bilis lemau
Quote sarah82 20-10-2019 09:38 AM
Lantak la.. Tp dia.. Body goal gitu.. Cantikk.
Quote Kurex 20-10-2019 09:44 AM
Cuba acik kepam pakai macam tu, kompom disumpah seranah
Quote makita 20-10-2019 09:47 AM
Dia neh cantik la. Nampak mcm bole jadi istwri dan ibu yg baik. Apsal lelaki x rebut2 nak halalkan dia.
Quote Buritan 20-10-2019 09:59 AM
kiah_mai_pulak replied at 20-10-2019 09:25 AM
x kawin2 lg dia ni kn? sesuatuuu sgt

Tak takut kena rogoi ke.. dahla putih gebu.. cntik sgttt
Quote Buritan 20-10-2019 10:00 AM
Kurex replied at 20-10-2019 09:44 AM
Cuba acik kepam pakai macam tu, kompom disumpah seranah

Hahaha.. dah la kepam berkerak gomok pulak.. celah celah paha ade le sikit kurap ke bekas panau kudis.. ngerii
Quote cikperiukkera 20-10-2019 10:13 AM
Body sheols cantik gler tp suka sgt edit muka jd kcik & tirus setirus tirusnyaaaa pdahal dah sedia cantik.
Quote Piramida 20-10-2019 10:14 AM
Lebih dr tu pun dia tayang kat igs dia bila kat gym pakai seluar pendek je sependek2 nya..
Body cantik, memang rasa proud pun nak tunjuk2.
Quote stinger79 20-10-2019 10:15 AM
VOLUPTUOS.....period.
Quote beloomberk 20-10-2019 10:17 AM
Aummmm..gebu gebas gitu
Quote Pamelaloba 20-10-2019 10:19 AM
Aku suka tengok dia ni suka masak untuk family walaupun sendiri pun tak makan sebab eat clean. Nampak sedap lauk2 beliau
Quote brego 20-10-2019 10:20 AM
aku pernah tengok farahdhiya berjimba dengan Hattan,
masa clubbing di Speedzone, Sunway.
ini kisah 13 tahun lepas la.

farahdhiya ni mmg cantek,
dan aku jarang nak puji orang cantek, melainkan dia betol2 cantek.
Quote virgo19 20-10-2019 10:22 AM
Dagu dia dulu leper je, sekarang dah panjang. Tak tau la cucuk ke filter je.
Quote Themilo 20-10-2019 10:25 AM
nyam nyam.. sedap mata memandang..
Quote minah_selekeh 20-10-2019 10:28 AM
Memang gebu pun Faradhiya ni.. Dalam gambar first tu, ada Intan Sarafina eh?
Quote inspiro92 20-10-2019 10:28 AM
muka cantik tp kentut busuk sebab mkn petai.haha

Lihat semua komen(136)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.122967s Gzip On
To Top