Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Sharifah Shahirah Dilabel Syaitan, Cabar Netizen Ke Mahkamah

21-10-2019 09:43 AM|natrahn| Komen: 113

Kredit foto: Instagram Shieraijoy

Terdahulu pelakon Sharifah Shahirah pernah meluahkan rasa kesal terhadap sikap netizen yang gemar menjatuhkan hukum tanpa mengetahui niat sebenar serta  membuat spekulasi yang boleh memburukkan namanya.

Terbaharu, Shiera menerusi satu hantaran di instagramnya berkongsi perbualannya bersama individu dan meluahkan rasa kurang senangnya apabila terdapat seorang netizen cuba membuat provokasi dengan melabelkan kerjaya artis sebagai syaitan.


Shiera dilihat turut membalas tuduhan berkenaan: "Jangan menghukum orang kalau dah rasa baik sangat. 

"Nak ajak gi mahkamah tak nak, aku cakap nak jumpa terus diam. Nak sangat tahu artis serupa setan, tak apa kami paham kami setan. 

"Tapi ini lagi seram dah baling batu lari," tutur Shiera.

Rata-rata netizen melahirkan rasa kesal dengan tuduhan individu itu dan meninggalkan komen meminta Shiera tidak ambil peduli akan tuduhan tersebut.
Pelbagai dugaan menjadi anak seni ni tambahan pula di zaman media sosi@l kan? Artis pun manusia biasa yang ada hati dan perasaan. 

Sepatutnya medium ini digunakan untuk artis dan peminat menjadi lebih rapat. Nampaknya ruang ini telah menjadi medan label-melabel pula.- CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 113
Komen

Previous : Putih Gebu! Faradhiya Dipuji Cantik Oleh Netizen Setelah Tayang Paha Di Instagram

Next       : "Saya Reda, Tapi Kalaulah Mereka Masih Hidup..." - Dato Seri Vida Kenang Arwah Anak..

Komen Terbaru

Quote kacang^soya 29-10-2019 09:59 AM
piahsemah replied at 29-10-2019 09:46 AM
tu bkn ank tiri..tu ank dia dgn rezal..kulit ikut rezal..hahahahah. dgn rezal.lyn ada ank 3 org ko ...

Hahaha laa lupa lak iols mmg tu anak2 sheols pun ngn laki baru

Lain-lain Komen

Quote makneng 21-10-2019 09:50 AM
Kosser la netizen spesis holier-than-thou mcm ni...
Quote OsHiN_hOnEy 21-10-2019 09:56 AM
byk duit ker dia tu?
laki dia kerja apa skrg?
Quote RatuDunia94 21-10-2019 10:31 AM
Janda Jatt
Quote damian_lee 21-10-2019 10:37 AM
dalam ramai2 adik beradik dia
aku paling berkenan dengan dia
Quote haruslah 21-10-2019 10:38 AM

iols slalu konfius ex dia dgn  kak dia

Quote natrahn 21-10-2019 10:42 AM
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 09:56 AM
byk duit ker dia tu?
laki dia kerja apa skrg?

Ijoi ke? Depa ada kedai makan kan..
Quote natrahn 21-10-2019 10:43 AM
damian_lee replied at 21-10-2019 10:37 AM
dalam ramai2 adik beradik dia
aku paling berkenan dengan dia

Sama... paling sempoi
Quote damian_lee 21-10-2019 10:47 AM

tu laaa ....... aku suka diasebb dia jenis yang main cakap
tapi still dalam kadar yang tak terlampau .....

laki dia pun sedap mata memandang ... harap kurex tak caras ....
Quote dahlamadah.. 21-10-2019 10:47 AM
message mula2 yang netizen tu kata 'serupa syaitan' tu tak pulak ditunjuk..
Quote MatDeghem 21-10-2019 10:49 AM
gimmick bebual semasa sendiri kot. nak upkan nama.  kan mantan nya lagi trending  

Quote polluxsstar 21-10-2019 10:52 AM
netizen xde kerja cmtu laa
suka nk provoke

eh x penatt ke!
Quote keknaih 21-10-2019 10:53 AM
macam macamm
Quote c_antique 21-10-2019 10:56 AM
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 09:56 AM
byk duit ker dia tu?
laki dia kerja apa skrg?

sis oshin, laki heols owner enjoy's corner foodcourt dekat melawati dari tahun 2015. Tempat tu meriah dari dulu sampai sekarang tak pernah bangkrap pun.
pastu shiera n laki dia ada few kondo buat sewa antaranya dekat PV Melawati kalau tak silap.


Iols pelik betul kenapa orang nampak seolah2 Ijoy x buat apa2 pekerjaan? padahal kehidupan diorang boleh dikatakan have2 jer cuma shiera tu suka bekerja cari duit
Quote makton 21-10-2019 11:02 AM
dlm adik beradik dia, dia ni ok sikit
Quote mixed 21-10-2019 11:03 AM
org yg dm tu nama cam ppuan
bila skodeng ig bahasa di guna sorang lelaki rempit
aku x tau la lelaki ke ppuan

Quote OsHiN_hOnEy 21-10-2019 11:03 AM
natrahn replied at 21-10-2019 10:42 AM
Ijoi ke? Depa ada kedai makan kan..

ye lar ijoi
takkan si blackdogbone kot
Quote OsHiN_hOnEy 21-10-2019 11:05 AM
c_antique replied at 21-10-2019 10:56 AM
sis oshin, laki heols owner enjoy's corner foodcourt dekat melawati dari tahun 2015. Tempat tu mer ...

sis ant
yer tau ijoi ada duit
kan mak dia pelakon fofuler dulu

kan shin tanya, laki dia kerja apa skrg
because shin tak berminat sgt
cuma dah lama tak nmpk laki dia yg manis tu
menghiasai ruang kaca mata ai niii
Quote mixed 21-10-2019 11:14 AM
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 11:05 AM
sis ant
yer tau ijoi ada duit
kan mak dia pelakon fofuler dulu

berlakon baru je tahun ni amik job
lain laki nya main golf & collect duit sewa kedai & condo
kaya dlm diam deme shin

Quote natrahn 21-10-2019 11:32 AM
OsHiN_hOnEy replied at 21-10-2019 11:03 AM
ye lar ijoi
takkan si blackdogbone kot

hehhe.. si ijoi ada kedai makan kat area rumah depa jugak..

jatt dok menyanyi gv6 skrg hehehe

Lihat semua komen(113)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111852s Gzip On
To Top