Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Mr E Dah Sedia Nak Kahwin, Ruhainies Tak Mahu Terburu Nikah

21-10-2019 11:28 AM|ameenarara| Komen: 103

Kekasih Ruhainies yang digelar sebagai Mr E telah menyampaikan niat untuk melamar dirinya dalam masa terdekat ini.

Namun, Ruhainies pula berkata pada Mstar Online dia tidak mahu terburu-buru untuk mendirikan rumah tangga dan mahu kakaknya, Risteena terlebih dahulu melangsungkan pernikahan.

Foto: Instagram Ruhainies

Mr E telah lama bersedia untuk berkahwin dan tidak mahu menangguh lama urusan perkahwinan mereka. Lain pula Ruhainies yang ingin diberi masa kerana ada beberapa perkara ingin diselesaikan sebelum kedua-duanya disatukan.

Dia tidak mahu langkah bendul kakaknya dan kekasihnya sekarang hanya tunggu lampu hijau sahaja daripada dirinya untuk melamar.




Tambahnya lagi, majlis kahwin juga akan dibuat berasingan kerana itu adalah kenangan sekali dalam seumur hidup. Jika Risteena menangguh, maka dia pun perlu menunda perkahwinan.


Andai sudah ditakdirkan jodohnya dengan Mr E perlu dilangsungkan dahulu maka dia terima sahaja ketentuan Tuhan dan tidak mahu bertunang dalam tempoh masa yang lama.

Jangan tunggu lama-lama nanti banyak pula dugaannya. Benda baik harus dipercepatkan. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 103
Komen

Previous : "Buat Apa Tinggal Sebumbung, Jika Tidak Bahagia Bersama"- Hunny Madu Akui Sudah Bercerai

Next       : Dilempar Kata Kesat, Sufi Rashid Buat Laporan Polis

Komen Terbaru

Quote Getz 12-11-2019 12:19 PM
Minah ni kena baca page KRT..

Lain-lain Komen

Quote justchu 21-10-2019 11:30 AM
Gambar atast u gigih menyuap guna tgn kanan, tgn kiri pgg hp ek
Quote friedfishsoup 21-10-2019 11:31 AM
Rajin betul uols wartawan buat thread ruhainies ye.

Quote Kurex 21-10-2019 11:34 AM
Kata nak lurangkan cerita pasal jantan wahai kemut
Quote prizadane 21-10-2019 11:35 AM
Kemut dan jantan berpisah tiada. Kemut jealous ke thread kakak heols baru naik kat forum last week?
Quote minahmanja 21-10-2019 11:39 AM
so belum lamar lagi la .. ingat kn dh lamar sbb rasa mcm penah dgr dia ckp nk kawin thn depan lepas akak nya ...
Quote fushimi 21-10-2019 11:41 AM
friedfishsoup replied at 21-10-2019 11:31 AM
Rajin betul uols wartawan buat thread ruhainies ye.

of cos lah

kalor buleh nok buka setiap jam benang kemut

kalu dok buke kekgi sendu sejuk beku si kemut
Quote Mizlyn 21-10-2019 11:42 AM
yg jantan pun dah kalau org tu xnak kawin lagi n u pun dah bersedia nak kawin... cari la org lain ... rimas i dgn org cam ni.. phui
Quote epuepy 21-10-2019 11:51 AM
Quote epuepy 21-10-2019 11:51 AM
Quote epuepy 21-10-2019 11:53 AM
Sejenis obses ngn jantan mcm ni la. Kekonon pakwe redha kena tggu.  Padahal dlm hati dh bergelodak nk kawin. Puik
Quote claudya 21-10-2019 12:00 PM
diamlah. produk takde, semedang pasal jantan. dah kawen nanti baru bukak thread.
Quote MimiLalat 21-10-2019 12:08 PM
Sendu dan beliau berpisah tiada. Setiap kali up cerita mesti pasal boyfriend.
Quote Aunty_Acid 21-10-2019 12:10 PM
aku ni nk marah ke nak gelak ni?
ko kawin je la dgn retis kaki lesing pompuan tu
Quote fushimi 21-10-2019 12:12 PM
ya  letewwww nak bagi kakak kawin dulu

eleh cuba jantan tu lamar ko mesti ko gatal bijik terus cakap setuju

dasar

kan senang ko cakap mr e tak pernah lamar saya

mesti e tak pernah cakap pasal kawin

propa je nak tunggu kakak langkah bendul bagai koserrrrrrrrrrrr sangat  
Quote lil_honey 21-10-2019 12:18 PM
x suke tgk mata dia..macam sakit mata...berjangkit..
Quote Mfzg89 21-10-2019 12:21 PM
berita penting ni..1 dunia wajib tau pasal ni..wartawan2 top dunia mana x buat keje ke?? x nak ke paper korg laku dlm masa 5 minit je kalau buat headline pasal berita ni..penting ni..
Quote che_yatt 21-10-2019 12:24 PM
choiii!!! bukan aritu tamau citer pasal hal  boipren ka ...ni keluaq lagi...apa da!!!
Quote PulutSambal 21-10-2019 12:32 PM
Kimek la kemut ni. Tak abih-abih pasal jantan. Sejenis asam keping berdenyut kah?
Quote kaogi 21-10-2019 12:38 PM
Aunty_Acid replied at 21-10-2019 12:10 PM
aku ni nk marah ke nak gelak ni?
ko kawin je la dgn retis kaki lesing pompuan tu

dia kapel dgn retis ke u?

Lihat semua komen(103)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.133646s Gzip On
To Top