Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Ayunya Bertudung" - Misha Omar Mohon Doa Yang Baik-Baik Dari Semua Peminatnya

21-10-2019 03:11 PM|Shimmer Shine| Komen: 73




"Cantiknya kak Mitch pakai tudung, please keep it up, sis."

Biarpun hanya bertudung kerana menghadiri kenduri, itu sudah cukup membuatkan para peminat Misha Omar memuji penampilannya.

Berkongsi di laman Instagram dalam persalinan kurung merah jambu, sedondon dengan tudung senada, Misha atau lebih mesra membahasakannya Kak Mitch kelihatan ayu sekali.

Kredit foto: Ig

Walaupun ianya bukan kali pertama namun setiap kali Misha mengemaskini penampilannya bertudung, maka setiap kali itu jugalah, warganet memujinya.

Kredit foto:Ig

Tidak membiarkan pujian itu tergantung, Misha juga dilihat membalas komen tersebut dan meminta doa yang baik-baik daripada peminatnya.

Kredit foto:ig
Kredit foto: Ig

Jadi, mana tahu dengan doa dari warganet, Kak Mitch akhirnya akan terus kekal istiqamah kan? Jom doa yang baik-baik. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 73
Komen

Previous : "Saya Reda, Tapi Kalaulah Mereka Masih Hidup..." - Dato Seri Vida Kenang Arwah Anak..

Next       : "Muka Ni Kalau Berlakon Pukul Bini, Sikit Lagi Aku Nak Call Polis"

Komen Terbaru

Quote Sham143 5-11-2019 09:31 AM
hotmak replied at 21-10-2019 10:10 PM
mitch ni kemain lawa, jumpa irl kulit elok licin pores pun takde, tapi lakinya ermmm punyalah kepam

Kepam2 pun commercial pilot..income 50k sebulan tu..

Lain-lain Komen

Quote Asdan 21-10-2019 03:20 PM

budaya arab
Quote genUmi 21-10-2019 03:23 PM
alhamdulillah, moga istiqamah
Quote chandrahusin 21-10-2019 03:29 PM
Misha Omar ni makin cantik
muka dia nak sama dgn pelakon Catriona Ros tu
Quote tokenn 21-10-2019 03:32 PM

alhamdulillah, moga istiqamah.. makin cantik lak tu
Quote Themilo 21-10-2019 03:33 PM
chandrahusin replied at 21-10-2019 07:29 AM
Misha Omar ni makin cantik
muka dia nak sama dgn pelakon Catriona Ros tu

deyoll memang berjiran kat kota bharu dulu.. bahkan kak cat la yang push kak mitch join competition sedari mendengar suara kak mitch melalak menyanyi dengan penuh lemak merdu
Quote Noraniza_Iblis 21-10-2019 03:35 PM
misha ni tang skrg ni lawa kalau bertudung..
tp kalau die bertudung mcm zaman lagu raya haji tu..
yg skali dgn ella,ezlyn,waheeda tokti tu...
muke marhaen sungguh la....
hahhaah
Quote hatikudus 21-10-2019 03:36 PM
Cantik manis berkali ganda
Quote Mizlyn 21-10-2019 03:37 PM
Comel misha..
Quote kibodwatriuh 21-10-2019 03:46 PM
anak dia comel
Quote helicornia 21-10-2019 03:50 PM
kakak dia mimie tu still single ek?
Quote chandrahusin 21-10-2019 03:52 PM
Themilo replied at 21-10-2019 03:33 PM
deyoll memang berjiran kat kota bharu dulu.. bahkan kak cat la yang push kak mitch join competitio ...

kisahnyaa.. suara Misha Omar mmg sedap sgt pun
sebijik sama je bila dia nyanyi live atau rekod
Quote MakareyumSuciey 21-10-2019 03:52 PM
Themilo replied at 21-10-2019 03:33 PM
deyoll memang berjiran kat kota bharu dulu.. bahkan kak cat la yang push kak mitch join competitio ...

Wah...cerita sama yg kak cat cerita kat myols jugak beberapa tahun dulu....mmg diorg berjiran and mmg kak mitch suka melalak di rumah.
Quote Wankembang 21-10-2019 04:00 PM
Bertambah cantik.
Quote gigimukelabu 21-10-2019 04:01 PM
Bagus kak mitch tahniah
Quote seri_mawr 21-10-2019 04:02 PM
apasal aku x perasan masa kak mitch ni pregnant...?

dia kawen pun aku ingat2 lupa....huhu
Quote RatuDunia94 21-10-2019 04:02 PM
Abang mimie ada anak ek? Anak betul ke anak angkat?
Quote iznanaziz 21-10-2019 04:51 PM
chandrahusin replied at 21-10-2019 03:29 PM
Misha Omar ni makin cantik
muka dia nak sama dgn pelakon Catriona Ros tu

ha ah. ada skit2
Quote mata.kail 21-10-2019 04:53 PM

indeed...
Quote shark_eow7 21-10-2019 04:53 PM
comey je pakai tudung.. tak yah nak setting rambut dah.. huhu

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.433015s Gzip On
To Top