Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Artis Lain Mana Sayang Mak Dia, MK Ja" Pujian Melampau Pada Rapper MK Diparodikan Warganet

25-10-2019 11:58 AM|Shimmer Shine| Komen: 75



"Ya lah, dalam dunia ni, MK sorang ja yang sayang mak dia."

Penuh kata-kata parodi dari warganet mengenai salah seorang kisah rapper KClique, MK.

Ianya bermula apabila seorang peminatnya menulis penghargaan tentang MK yang nampak di mata kasar, kurang didikan agama tetapi sebenarnya sangat menyayangi ibunya.

Twitter

Pujian yang melampau-lampau ini membuatkan ramai yang tidak puas hati, seolah-olah hanya MK seorang yang menyimpan nombor ibunya sebagai syurga di telefon bimbitnya.

Sedangkan penampilan MK yang 'bad boy' dengan rantai besar, rambut berwarna serta sering membuat persembahan di kelab malam tidak mengoyah kesetiaan peminatnya malah terus-terusan memujinya.

Twitter

Perbalahan antara dua 'team' ini membuatkan situasi makin panas. Maka banyak pula video yang memaparkan MK manja di samping  adiknya tular di media sosial.

Sementara bagi yang menyampah pula, menganggap peminat bias. Ini kerana isu sama pernah melanda bekas Dewi Remaja, Haneesya Hani yang minum alkohol tetapi kesannya sangat teruk hingga dilucutkan gelaran.

Sementara MK ini yang membuat lagu rap berkaitan seks, bersosial langsung tidak dikecam malah dipuja-puja pula tu.

Twitter

Cuma, ada yang menyamakan MK dengan tokong Buddha, itu sebenarnya melampau.


Jadi, minat itu harus lah berpada-pada ya. Tidak semua artis sempurna namun janganlah menutup mata hanya kerana mereka kacak atau lawa! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
3
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 75
Komen

Previous : Diva Azwan Ali Kembali Aktif Di Twitter - Buat 'Comeback' Dengan Kecam Selebriti Tempatan?

Next       : Miss International Malaysia Bengang Dituduh Buat Pembedahan Plastik

Komen Terbaru

Quote haruslah 30-10-2019 11:42 PM
fox. replied at 27-10-2019 11:38 PM
Celah mana cute? Cam lan pet pet jah mukanya. Rambut pun sama pesen

Haaa kan...i pon nampak mcm u nampak
Lan pet2 versi muda+muka kecik sket

Lain-lain Komen

Quote Tukul.Besi 25-10-2019 12:03 PM
Bro even shaytan also confused with this shit
Quote missDollie 25-10-2019 12:07 PM
Who are yuss???
Quote umbut 25-10-2019 12:14 PM
Mentang muka ok.. perangai hauk pun puji.. yg kawan dia zynalkalaaaa habis dikecam berjemaah sebab huduhh
Quote nuhanis 25-10-2019 12:18 PM
Aku kenal dia kat porem ni. Lantas aku zass ke ig beliau. Takde hensem sangat, tp manis gak la sbb sengih manjang.

Tapi mesti pemes eme dias ni di kalangan remaja ke warga tua pun minat? Hahaha. Sbb tgk Like kat ig boleh tahan ya...ada satu pic dekat 300k likes. Wow sangat, sbb follower rasa 900k lebih je. Masa tu la...
Quote nuhanis 25-10-2019 12:20 PM
Aku kenal dia kat porem ni. Lantas aku zass ke ig beliau. Takde hensem sangat, tp manis gak la sbb sengih manjang.

Tapi mesti pemes eme dias ni di kalangan remaja ke warga tua pun minat? Hahaha. Sbb tgk Like kat ig boleh tahan ya...ada satu pic dekat 300k likes. Wow sangat, sbb follower rasa 900k lebih je. Masa tu la...
Quote Beribear 25-10-2019 12:21 PM
Huhu, iolss lg suka si noki.. Tp apa2 jelah. Bukan teman sehidup semati iolss pon
Quote unguaurora 25-10-2019 12:26 PM
Imej bad boy jd dambaan fans bbnu ke?? Euwww sgt. Dan2 nmpk baik bila sebut psl mak
Quote unguaurora 25-10-2019 12:27 PM
nuhanis replied at 25-10-2019 12:20 PM
Aku kenal dia kat porem ni. Lantas aku zass ke ig beliau. Takde hensem sangat, tp manis gak la sbb s ...

Ada auto like x kat ig? Hahaha
Quote nuhanis 25-10-2019 12:33 PM
unguaurora replied at 25-10-2019 12:27 PM
Ada auto like x kat ig? Hahaha

Hahahhaa..taktau uols..mungkin boleh jadi auto like.

Tapi melihat sengihan beliau yg ikhlas, iols bersangka baik, memang like tu yg btl2 bukan auto..hahahak.
Quote misuke 25-10-2019 12:42 PM
sape budak ni woii
Quote fliphair8 25-10-2019 12:50 PM
anak sape ni? ngape kuar news pasal dia?
Quote Xim 25-10-2019 12:59 PM
Nmpk busuk
Quote MelahJanda 25-10-2019 01:02 PM
Sukatilah if akak sayang MK dan benci haneesya? Haneesya annoying gila babs kot?? MK Plak lembut manja je girtuhhhhhh
Quote msdummy.2018 25-10-2019 01:22 PM
Dia ni siapa yg korang nk puja sgt{:laugh
Quote krustykrab 25-10-2019 01:30 PM
Aku ingat maya karin
Quote matchstick 25-10-2019 01:34 PM
Abe joe pun sayang mak dia..puji lah etek
Quote Duta lover 25-10-2019 01:40 PM
Tapi aku cam skeptikal...n rs lawak pun ada ..kalau kritikan tu dr lelaki.
Cam berbaur jeles..cemburu gittew. Which is so tak maskulin.
Kalau ko nak mengidolakan haneesya yg sah2 minum arak.n negative vibe tu silakan jela.
Xyahla tetiba nk bitter kat artis lelaki yg menjadi dambaan bbnu.
Org gini..kalau peminat minat bapak org mcm zarul umbrella ke sham visa ke pun konfem dia xkan puas ati.



Quote LembingDayanti 25-10-2019 01:40 PM
tak minat rempit sabah
Quote 3480 25-10-2019 01:55 PM
Mk? Zynakal? X kenai lorr.. iol remaja purbakala

Lihat semua komen(75)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104292s Gzip On
To Top