Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tayang Otot Di Instagram, Afieq Shazwan Dikecam Guna Steroid?

26-10-2019 08:50 AM|Oleh: top5complete | Komen: 44

Penyanyi baru Afieq Shazwan dikecam netizen gara-gara berkongsikan foto di pusat gym yang kononnya bertujuan untuk menunjuk-nunjuk. 

Afiq,22, yang aktif turun ke gym mendedahkan dia mengamalkan rutin harian itu sejak berumur 18 tahun untuk mengekalkan staminanya.


Foto IG


"Sebenarnya, saya dah mula masuk gym sudah lama, memang nak badan yang fit. Selain gym, saya juga aktif bersukan, main bola dan berbasikal, sedikit sebanyak dapat membentuk badan yang saya idamkan," katanya kepada wartawan mStar.

Afieq juga menjelaskan dia sudah lama pergi ke gym, cuma masyarakat yang mengecamnya itu tidak tahu.

"Cuma, orang luar tak tahu dan tak nampak. Apabila baju baru orang nampak, padahal saya dah aktif di gym sejak dulu lagi," katanya lagi.

Afieq juga pernah mengajak rakan artis ke gym di antaranya ialah Ismail Izzani

"Saya ada juga ajak kawan artis untuk menyertai senaman di gym seperti Ismail Izzani pun muka ke gym sebab nampak apa yang saya buat ini menjadi," katanya.


Foto Instagram


Foto Instagram

Namun, ada sesetengah netizen yang tidak berpuas hati dengannya dan melebelkannya menggunakan steroid untuk mendapatkan otot sasa. 

Pun begitu, ada juga yang menyebelahi Afieq kerana bukan senang untuk mendapatkan otot sasa tanpa disiplin dan penjagaan makanan.


Foto IG

Mungkin yang tidak berpuas hati itu mereka yang cemburu dengan bentuk tubuk Afieq dan malas pergi ke gym. Jadi apa pendapat anda, salahkah kita menunjukkan otot di Instagram? CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : 'Kami Berbeza' - Chacha Maembong Tak Kecil Hati Karier Emma Lebih Menyerlah

Next       : Netizen Tak Puas Hati Faezah Elai Kata Travel Banyak Lebih Bijak Dari Belajar Tinggi

Komen Terbaru

Quote makton 29-10-2019 10:18 AM
tak kenal pun sape nihhh

Lain-lain Komen

Quote Kurex 26-10-2019 09:39 AM
Apa salahnya dia tunjuk... Uishhhhhh lengan dia... Arghhhh sesungguhnya kurex  tak keruan... Uishhhh muka pun comel.. Uishhhh
Quote unguaurora 26-10-2019 09:40 AM
Otot kemain ye sado..Tp bila keluar je suara terus turn off
Quote Kurex 26-10-2019 09:41 AM
Lazat sungguhhhhhhhhhhhhhh
Quote gummiebear 26-10-2019 10:16 AM
Betul2 tak keruan kurex ni. Sampai 2kali komen
Quote kiyudi 26-10-2019 10:17 AM
muda lagi ni...tggu masak ranum baru la nmpak delisyes sket....mcm wemy sahakkkk

kipidap dekk...

xyah nk tayang sgt leh x.....ngadaaa
Quote top5complete 26-10-2019 10:39 AM
Kurex replied at 26-10-2019 09:39 AM
Apa salahnya dia tunjuk... Uishhhhhh lengan dia... Arghhhh sesungguhnya kurex  tak keruan... Uishhhh ...

kurex = kurek? = korek? = korek apa tu
Quote kukukatablog 26-10-2019 10:42 AM
dia ni kan belakon astro ceria jadi budak2 skolah dlu kan?
Quote LadyCarefree 26-10-2019 11:11 AM
Iols saja ke yng xrembes dngan lengan peha popeye?
Quote kiah_mai_pulak 26-10-2019 12:13 PM
gegayah kat sini, berdenting tak uolsss???
Quote Tinot7 26-10-2019 12:24 PM
Kurex replied at 26-10-2019 09:39 AM
Apa salahnya dia tunjuk... Uishhhhhh lengan dia... Arghhhh sesungguhnya kurex  tak keruan... Uishhhh ...

Hahaha... kurex, u mmg tidak pernah tak mengecewakan!
Quote susukambingbest 26-10-2019 12:38 PM
Sbb heol stat belakon sjak kecik, rsa cam geli plk tgok sado2 gitu haha. Apapun budk ni pun bagus jg tgok tngkah lakunya. Nmpk hormat org n jnis x show off wlaupun kayo. Over ckt tu ada la
Quote salmon-suki 26-10-2019 12:43 PM
Dah start balik ke trend jejanz body ketak2 ni?apa y best body ketak2 ni ek?x faham aiolzs..
Quote PrincesCity 26-10-2019 12:50 PM
iolls dah cuba kumpulkan jiran2 iolls untuk ulas perkara ni..tp hr ni weekends smua keluar bersama keluarga...iolls usaha buat wassup group untuk bagitahu perkara ni kepada jiran2 setaman iolls..... rata2 mereka sgt terharu dgr berita ini....terima kasih semua...
Quote sfrnna 26-10-2019 02:04 PM
Badan camni kena jaga.. kalau tinggal jap lupa p Gym habis hudohh gelebeh..{:nose
Quote renko 26-10-2019 02:13 PM
gay babi lahanat dah xsenang duduk
kejap komen mcm mufti
kejap komen mcm pondan sundal lorong
Quote skullcandy 26-10-2019 02:17 PM
Tegap nye..
Quote thetimes 26-10-2019 05:55 PM
Selalu nampak dia ni dekat event rumah TokTi.
Quote ashcroft86 26-10-2019 06:05 PM
Ermmm dik,... Weols sokong adik semenjak big stage...
Quote minah_selekeh 26-10-2019 06:56 PM
Aku tengok tak taste langsung.. Turn off dengan muka budak2 dia..

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top