Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

'Tunang Pengkhianat Terbesar!' - Wanita Berang Didedah Hamil Luar Nikah Ketika Majlis Bertandang

28-10-2019 10:30 AM|Oleh: Sang_Pencinta| Komen: 73

Seorang wanita meluahkan rasa berangnya terhadap suami yang mencanangkan keadaannya yang sedang hamil luar nikah ketika majlis bertandang di rumah lelaki itu.

Memulakan cerita di Twitter @twtmalaywedding, wanita yang hanya menggunakan nama samaran Zulaikha berkata, mereka berkenalan di sebuah kedai jahit.


Gambar Hiasan


'Saya pelajar cemerlang semua A dalam PMR dan SPM, 4 flat Matriks, manakala pointer tidak pernah kurang 3.8 peringkat ijazah dan bertemu dengan suami ketika menjalankan perniagaan tudung online,' katanya.


Kredit foto: Twitter / Mstar


Menurut Zulaikha lagi, mereka bertunang selepas lapan bulan berkenalan kerana takut pelbagai tohmahan kerana selalu bersama, lagipun kedua-dua belah ibu bapa merestui hubungan mereka.

'Tapi, dia mulai berani sentuh aku selepas tunang sehingga kami terlanjur berzina hampir setiap minggu di rumah sewa.

'Tiga bulan sebelum majlis, saya mengandung dan kami senyap-senyap kahwin di Thailand,' luahnya lagi.


Kredit foto: Carian Google

Perancangan majlis kahwin dikatakan terus berlangsung selepas mereka bersetuju merahsia perkara itu daripada keluarga, termasuk majlis di sebelah perempuan. 

Bagaimanapun, suami Zulaikha rupa-rupanya mendedahkan rahsia perihal dia mengandung ketika majlis bertandang di sebelah lelaki.


Kredit foto:

'Aku marah, jaga aib suami selama ini tetapi dia jadi pengkhianat besar dalam hidup aku. Macam nak bunuh diri!' luahnya berang.



Kredit foto: Twitter / Mstar

Mendedahkan kisah itu berlaku hampir 10 tahun dahulu, Zulaikha berkata, dia kini sudah bahagia dengan suami dan tiga anaknya. 



Beliau bagaimanapun menasihati gadis-gadis di luar sana supaya tidak terlalu mempercayai lelaki walaupun teman lelaki atau tunang sendiri. Satu cerita yang boleh diteladani oleh wanita di luar sana. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 73
Komen

Previous : Umpama Filem Hindustan! 'Profesor' Ini Sanggup Bunuh Suami, Keluarga Demi Harta

Next       : 'Keluarkan Lebihan Sel Darah Putih Konon' - Ditipu Teman Lelaki Rawat Leukemia Dengan Seks

Komen Terbaru

Quote MariaClara 18-11-2019 11:16 AM
aku igt bende ni baru terjadi..dan dia bengang dan minta cerai..so bahagia dgn org baru yg lebih dipercayai..


rupanya berbahagia bersama somi n anak2..somi yg same yer..

so cik kak..agak2 somi hang tak marah ke baca mende ni? apa tujuan hang kak?

Lain-lain Komen

Quote Artemesiaa 28-10-2019 10:53 AM
Sebelum ni bukan tak ada kes yang lebih kurang sama dengan nasihat yang sama.  Persoalannya berapa ramai sangat yang nak dengar nasihat dari mereka yang dah jadi macam tu, sehingga diri sendiri pula yang kena dan akan mula nasihatkan orang lain pula
Quote manehnya 28-10-2019 11:06 AM
pastu apa masalahnye... dh nikah, dh buat kenduri.. so? hadam je la

pandai buat, pandai la simpan
Quote fliphair8 28-10-2019 11:25 AM
Dek, ape ler ko nak meroyan sekarang dek..ko kan dah elok nikah beranak pinak segala....hakak kenal a few case camni berjaya dlm kerjaya, berkahwin, beranak pinak anak yg luar nikah pun jadik orang helok budi pekerti...takyah ler nak meroyan benda dah lepas...
Quote Pink_Purple 28-10-2019 11:45 AM
laki hang buka aib semasa majlis bertandang, yang hang buka aib lepas 10 tahun..lagi teruk..anak yang xsah taraf tu pun akan tahu juga..
Quote kucingitam 28-10-2019 11:56 AM
hujung2..'sekarang bahagia dgn suami dan anak'

pekebenda ni..

nak viral bag tudung laku ke ?

elok2 keluarga suami je tau pasal hang berzina,

now satu dunia tau..aiyo kak..

diam2 saja sudahla..
Quote makita 28-10-2019 12:01 PM
Nape dia siap ada tulis pointer lak tu. Apa kaitan. Patu da berbahagia dgn lali yg sama 10 thun da. Hahaha adoi. Diam2 merenyam kasih besarkan ank sgn laki elok2 da la.
Quote sarah82 28-10-2019 12:08 PM
Aku ingatkan dia bercerai or kena tinggal dgn tunang.. Puii sgt kat spesis batak viral ni
Quote NazRysha 28-10-2019 12:24 PM
bodoh la sapa percaya kak hasanah sangat
Quote yeos 28-10-2019 12:35 PM
dah elok2 orang lupa, terus orang ingat balik. demi sesuap viral...
Quote aderaderker 28-10-2019 12:36 PM
makita replied at 28-10-2019 12:01 PM
Nape dia siap ada tulis pointer lak tu. Apa kaitan. Patu da berbahagia dgn lali yg sama 10 thun da.  ...

Konsepnya dia bukan bodoh.

Jantan tu yg trap dia.
Agitchew.

Bg aku,  10 tahun lepas punya citer, dia korek balik aib dia yg beberapa orang je yg tahu. Kira dah lepas level bodoh menjadi bo.ngok kut.
Quote luluaurora 28-10-2019 12:47 PM
Haihhh.. Bnd dh jadi.. Hadap jela...
Tau pun aibb.. Masa buat x pikir pulak aib..
Quote misuke 28-10-2019 12:50 PM
kucingitam replied at 28-10-2019 11:56 AM
hujung2..'sekarang bahagia dgn suami dan anak'

pekebenda ni..

itu la.... dh 10 taun baru nk meroyan.. jadah apa dia ni.. ujung2 bahagia dgn suami dan anak..... pprt sgt
Quote obses_budak 28-10-2019 01:07 PM
Membohong sajork..nmpk sangt slalu tngk drama tv3...nk bersalin lalu kt lorong yng panjng... Wth... Lorong mana kau lalu.. Lorong astakona?
Quote Sang_Pencinta 28-10-2019 01:30 PM
Nak bagitahu result pngk tu sebab nak banding konon dgn husband atau nak bagi hint dkt pembaca yg dia bukan bodoh takde pelajaran spt bohsia lah
Quote sfrnna 28-10-2019 01:40 PM
Tp pointer tinggi pun taktau kepentingan Kondom...  10 tahun still nampak cam Ada dendam.. macam mana la alam perkahwinan diorg tu ye.
Quote ikanmasin 28-10-2019 01:43 PM
nak bgt bijak pandai bagai2 tp terjerat dgn nafsu..salahkan laki
sendiri pastu bahgia bersama 3 org anak dgn laki yg samalah ni..
astagaa dik diam2 sudahlah..benda dah 10thn kan..nak bgt semua
org kisah tu jer ke apa ni..masalah dendam terpendam sekian2 lama
pastu ko hadap laki yg sama jg..sian anak ko...
Quote royaldanish 28-10-2019 01:49 PM
Macam nak heboh kat satu malaysia yg dia ni pandai semua A lah ko ambik dik..
Quote buapakperut 28-10-2019 02:01 PM
Pink_Purple replied at 28-10-2019 03:45 AM
laki hang buka aib semasa majlis bertandang, yang hang buka aib lepas 10 tahun..lagi teruk..anak yan ...

baca headline ingatkan sheol baru je nikah baru bersanding, rupanya dah lama, mesti laki die buat die hangin sampai tetibe ungkit hal lama kat socmed
Quote ezacbee 28-10-2019 02:23 PM
Bijak tapi bodoh

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087101s Gzip On
To Top