Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Erra Fazira Tak Baca Komen, Hati Luluh Kena Hina

28-10-2019 10:35 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 34

Mana-mana artis akan sentiasa mendapat perhatian masyarakat tentang apa sahaja yang mereka lakukan. Tiada siapa boleh lari daripada keadaan tersebut.

Menerima kecaman netizen adalah asam garam dalam dunia seorang selebriti dan tidak terkecuali pelakon dan penyanyi Erra Fazira.


Foto: Instagram Erra Fazira

Dia mempunyai tip untuk mengatasi situasi tersebut dengan tidak membaca komen negatif netizen. 

Jika hati kita tidak kuat untuk menghadapinya, pasti akan luluh juga dengan kata-kata makian netizen.



Sebelum ini, dia pernah dikecam netizen disebabkan kemelut yang berlaku dengan pelakon Datin Seri Umie Aida.

Dia mengambil langkah untuk memohon maaf atas kesilapannya berulang kali dan kontroversi yang melanda itu juga telah selesai dengan baik.



Tambahnya lagi kepada mSar Online, dia mengambil pendekatan untuk berkongsi segala kesedihan dengan Allah berbanding meluahkan pada orang lain.

Apapun pandangan orang luar dia tidak mengambil pusing dan baginya cukuplah orang sekeliling tahu perkara sebenar yang berlaku.



Meluahkan segala isi hati pada Allah pasti akan menemui petunjuk hidup yang lebih baik. Itulah terapi dirinya untuk meredakan rasa tekanan dalam diri.

Erra Fazira seorang selebriti yang tenang menghadapi kontroversi. Tidak mudah melatah walaupun kita tahu dia juga sedih dan tekanan. Dia seorang artis yang sangat kuat hatinya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 34
Komen

Previous : Energi Negatif Tak Terkawal - Remy Ishak Cuti Panjang

Next       : Zul Huzaimy Nak Jadi Wakil Rakyat, Kerajaan Pinggir Industri Seni

Komen Terbaru

Quote hyie 29-10-2019 06:16 PM
haritu kakak/adik mahayam babyAA ada petik sikit pasal skandal dia kan...bila orang politik tetiba cakap pasal gosip artis ni, u know...ermmm...chuols buat kesimpulan sendiri lah cukuplah setakat baca2 je...

Lain-lain Komen

Quote rainbowrainz 28-10-2019 11:01 AM
Propa nek erra
Quote yeos 28-10-2019 11:12 AM
suka tengok anak dia, apepun jaga diri EF..
Quote Catpaw 28-10-2019 11:16 AM
Lawa baju biru erra tu. Iklan lipstik erra tu kelakar juga {:smile
Quote fuyupoktek 28-10-2019 11:27 AM
Selayaknya kene maki
Quote cheezzy 28-10-2019 11:31 AM
dia ni wpun banyak gossip dan dh bsuami 2 kali tapi diakui memang muka cantek dan tinggi lampai
Quote aemon 28-10-2019 11:44 AM
cuba nak damage control si ratu ni.
Quote Kurex 28-10-2019 12:02 PM
Kalau takut di hina, jangan sesekali ada mesia social.. Jadi macam Angelina Jolie.. Takde acct socmed pun masih kekal relevan & masih ramai peminat
Quote delawang 28-10-2019 12:03 PM
Sebenarnya apa kes dia ngan mak dukun tu...minta maaf bagai..mmg dia salah ker
Quote HannahMontana 28-10-2019 12:06 PM
Rupa cantik tp kahwin xpernah kekal

Sumpahan sgt


Rupa lawa ni bukan makanan kehidupan ,ada lagi faktor lain yang mesti ada .
Quote misuke 28-10-2019 12:49 PM
dia pandai simpan. x pening nk meroyan. senang
Quote Knowlee 28-10-2019 12:57 PM
Erra, corak baju baju kat kedai Erra bunga besau besau sgt. Corak pun tak menarik.
Quote LadyCarefree 28-10-2019 01:29 PM
Anak dia makin besar makin ghuper bapaknya xelok mcam dulu
Quote mixed 28-10-2019 02:22 PM
Propa busuk hati  dlm diam
Masa dukun amik angkat dan bt kenduri cukur jambul anak angkat  sheol tiba post video kagum  ibu beranak anak sendiri motiff kan

Sjk kes dukun iols dah pangkah sheol ratufake pandai sgt play victim

Betul ke di maki kt fb & ig ramai penjilat memuji.   Yg kena maki dukun kesian
Quote weezerfan 28-10-2019 02:32 PM
Awal gak anak dia amik checkpoint. Dia lompat year lah kot
Quote diss69 28-10-2019 02:49 PM
mixed replied at 28-10-2019 02:22 PM
Propa busuk hati  dlm diam
Masa dukun amik angkat dan bt kenduri cukur jambul anak angkat  sheol t ...

Akk pon team dukun.. Rasa dia xpropa mcm ratu ni..
Quote scrocth 28-10-2019 02:49 PM
Tapi kan masa mak dukun buat Q n A dgn peminat kt IG, bila ada yg tanya dh xkawan dgn erra ke? Sheols ok jer jwb apa pun yg terjadi, erra ttp kawan dia dunia akhirat. It's either sheols betul2 dh memaafkan lps blk haji or sheols br sedar yg laki dia yg gatal nk p ngorat erra at the first place. Meols dlm kes umie vs erra, tetap berharap theyols boleh berbaik blk mcm dulu2. Xda team mana2 belah pihak.
Quote cowey 28-10-2019 02:59 PM
Lepas kes dgn umi, aku mcm lagi suka erra pulak, umi yg macam propa sorok camera, gi peluk2 pastu post then delete.. cam kelakar je..

But, both dah move on senyap2 ok la..
Quote Pamelaloba 28-10-2019 03:24 PM
scrocth replied at 28-10-2019 02:49 PM
Tapi kan masa mak dukun buat Q n A dgn peminat kt IG, bila ada yg tanya dh xkawan dgn erra ke? Sheol ...

Dukun tu hati dia baik sebab tu rezeki murah
Quote giyomi 28-10-2019 04:04 PM
akak spt biasa duk gua dik, terpaksa baca semua komen tuk mengetahui siapa dukun dan apa kes. dr pemahaman akak, si erra ada jalin hubungan dgn laki erra kah? bila ek, klu betul, pls lar, ppuan2 di luar sana, tak perlu ko terhegeh2 kat laki org and jgn salahkan jodoh. klu jodoh dgn tukang sapu tau plak ko org lari tp klu dpt cekup yg kaya raya, kata dah jodoh. bulllllshittttttttt

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128993s Gzip On
To Top