Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Basikal Yasmin Hani Tak Mahal, Harganya Kurang Dari RM10,000

29-10-2019 12:59 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 24

Kebanyakkan artis kebelakangan ini mula berjinak-jinak dengan aktiviti berbasikal bersama rakan-rakan dan keluarga.

Selain Datuk Seri Siti Nurhaliza, antara artis yang gemar dengan sukan ini adalah pengacara Yasmin Hani.


Foto: Instagram Yasmin Hani



Dia sekadar membeli basikal yang biasa untuk memantapkan dahulu kayuhannya dan harga basikal pertamanya tidak mahal, cuma kurang daripada RM10,000.

Yasmin mengatakan suaminya, Sha'arin Mohd Razali banyak memberi dorongan untuk menyertai aktiviti berbasikal ini dan dari situ dia mula memujuk hati untuk turut serta.




Lama-kelamaan, Yasmin mula seronok dengan aktiviti sihat ini dan sering mengikut suami selepas mengetahui kebaikkan berbasikal ini.

Tambahnya lagi pada temu bual bersama Harian Metro, aktiviti ini memang mahal dan banyak orang sanggup berhabis duit sehingga berbelas dan berpuluh ribu ringgit.



Namun, penunggang basikal perlu bersedia untuk menghadapi risikonya sendiri jika mengalami kecederaan.

Kalau sudah menjadi hobi, duit bukan lagi masalah. Asalkan dapat kepuasan dari aktiviti tersebut. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 24
Komen

Previous : Kecewa Dengan Kehidupan Artis, Peminat Risau Naim Daniel Alami Depresi

Next       : Sarah Hildebrand Kahwin Dengan Jejaka Filipina-Amerika 3 November Ini!

Komen Terbaru

Quote krustykrab 2-11-2019 10:13 PM
Teruknya rupa laki dia skg...dulu kemain hensem

Lain-lain Komen

Quote BicaraHatiku 29-10-2019 01:03 PM
Kurus nye Shahrin... dulu mewangi je kunt?
Quote clarizsa 29-10-2019 01:19 PM
Ok je kalau minat dan mampu

Cantik basikalnya
Quote raxief 29-10-2019 02:19 PM
RM3-4K dh boleh dapat roadbike yg decent
Quote umbut 29-10-2019 03:05 PM
Yasmin hani.. Kacukan kokesen yang cantikkkkkk..  Perfect
Quote salmon-suki 29-10-2019 03:29 PM
Sheols kurg kontrobesi kan..hrp stay low lah..baidewei,lama x tgk dia berlakon..tingat lak dia jd pontianak di samping didie dan erra..lawak cter tuh{:smile
Quote munchkin 29-10-2019 04:00 PM
Suka ngan dia.
Quote Bumbu 29-10-2019 04:04 PM
Kwn2 aku dah stop main beskal2 ni dorang kata main beskal buat paha besar. Betul ke?
Quote adeqbun 29-10-2019 04:08 PM
ade duit, ade maid, pastu keje lak flexie time..ape de hal..aku pon mau..mslhnye 3-3 aku xde
Quote crazybeach 29-10-2019 07:03 PM
RM9,999 pun kurang daripada RM10,000 nok tapi murah ke? dia jadi tak mahal sebab kau memang dah berduit kaya
Quote aleesyasofia 29-10-2019 07:36 PM
dah mampu dan mmg minat ok ker..
Quote virgo19 30-10-2019 07:38 AM
Aku tak berkenan tengok pompuan main basikal ni sbb baju semua ketat2, pastu bercampur laki pompuan, walaupun masing2 dah makpak orang. Member2 aku yg dulu elok muslimah, bila join aktiviti ni masing2 baju ketat, tudung pun togel mcm serkup tu je
Quote anastasia7 30-10-2019 08:17 AM
salmon-suki replied at 29-10-2019 03:29 PM
Sheols kurg kontrobesi kan..hrp stay low lah..baidewei,lama x tgk dia berlakon..tingat lak dia jd po ...

Masuk tv mengacara hello doktor kat tv3. Jumaat pagi, ulangan ahad petang. Tak tau la ada lagi tk skrg ni
Quote aemon 30-10-2019 08:31 AM
Sendunya gosip ni.lol
Quote keknaih 30-10-2019 11:17 AM
huhuhu ok laa mampu.. sbb meols kalau ada 10k in hand mmg buat cabinet wet kitchen dah
Quote haruslah 30-10-2019 01:03 PM
adeqbun replied at 29-10-2019 04:08 PM
ade duit, ade maid, pastu keje lak flexie time..ape de hal..aku pon mau..mslhnye 3-3 aku xde

hahaha betul3
tp duit x perlu byk sgt pon
masa, weekend masih  boleh lagi
maid tu kena pikir kalau nak join laki bini
silap2 mertua/family jd maid


Quote Psfzi 30-10-2019 02:14 PM
Hobi berbasikal ni mmg kosnya tinggi okkzz
Quote adeqbun 30-10-2019 02:44 PM
haruslah replied at 30-10-2019 01:03 PM
hahaha betul3
tp duit x perlu byk sgt pon
masa, weekend masih  boleh lagi

marhaen mcm aku hobi cycling ni dikire mahal beb..bab masa pon sama sbb kdg2 xmenang tgn antara keje ngan nak urus family..gitulah nasib marhaen
Quote RatuDunia94 30-10-2019 09:49 PM
Dia jd mahal bila ko start nk custom made basikal tu ikut ukuran badan ko.. sampai bila ko kayuh basikal tu serasa seperti ko sedang terbang..
Utk org yg duit byk x tau nk buat apa ok lah.. utk marhaen mcm kita tengok je lah..
Quote guesswho09 31-10-2019 12:23 AM
umbut replied at 29-10-2019 03:05 PM
Yasmin hani.. Kacukan kokesen yang cantikkkkkk..  Perfect

Kat luar biasa je
Pelik tgk body dia
cara berjln pun

Lihat semua komen(24)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.232460s Gzip On
To Top