Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Aku Cemburu Setiap Kali Melihat Wanita Hamil" - Erma Fatima

29-10-2019 12:20 PM|Oleh: LilRose| Komen: 108

Kredit foto: IG

Sedih pula bila membaca luahan hati Erma Fatima yang 'cemburu' setiap kali melihat wanita hamil.

"Satu-satunya anugerah Allah buat seorang wanita yang tidak akan dapat aku nikmati hinggalah akhir nyawaku," tulisnya.

Menerusi video yang dimuat naik bersama entri itu, Erma dilihat mengusap perut Vie Shantie Khan yang sedang hamil ketika menghadiri majlis kejutan baby shower khas buat usahawan berkenaan.



Berikutan itu, ramai pengikut dan peminat memberi kata-kata semangat kepada pelakon, pengarah dan penerbit berkenaan.



Menurut Media Hiburan, Fatimah Rahmad yang lebih dikenali sebagai Erma pernah mendirikan rumah tangga dengan pengarah Badaruddin Azmi pada 1991.

Mereka kemudian berpisah selepas lebih 26 tahun melayari bahtera suami isteri.

Erma juga memiliki lima anak angkat, Syamil Ikhwan, Ahmad Arir, Ahmad Aifin, Citra dan Nurain.

Semoga Erma bertabah dan bahagia selalu di samping anak-anaknya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
6
Lawak
4
Bosan
2
Komen: 108
Komen

Previous : "Asmaradana Versi Wann Lebih Hebat Dari Versi Asal!" - Persembahan Wann Di GV6 Dapat Pujian Melambung

Next       : Dapat Straight A's, Uyaina Arshad Nyaris Jadi Peguam. Bukti Artis Bukan 'Biashe-Biashe'

Komen Terbaru

Quote MariaClara 4-11-2019 09:02 AM
faraway1 replied at 1-11-2019 11:34 PM
Me dianggap selfish lagi sebab tak mau kasi anak siblings.

Sekarang me jawab cam tak boleh seba ...

i ok je cuma belum ada rezeki..dan umur dah meningkat mcm mane?

ada rezeki adalahkannn..org keliling je sibuk 24jam..

Lain-lain Komen

Quote azman124 29-10-2019 12:37 PM
Kesian dia
Quote Orix 29-10-2019 12:39 PM
begitulah hidup........... ada harta tak ada zuriat, ada zuriat tak ada harta, ada zuriat ada harta tp tak bahagia bla3..........
Quote stinger79 29-10-2019 12:50 PM
Yg banyak yg telah kau perolehi kau lupa?kenapa yg satu yg kau belum atau tak mungkin perolehi itewww juga yg perlu kau canangkan?




Quote doubleA 29-10-2019 12:57 PM
Sabarlah, nak buat macamana ada lebih ada kurang di mana2
Quote hotmak 29-10-2019 12:59 PM
selalu nampak vie shanti ni lawa je, skrg baru nampak bloated, moga dipermudahkan urusan bersalin nanti
takpelah kak erma, lebih sini kurang sana, tanggungjawab didik anak ni bukan mudah, adalah tu hikmah nya
Quote lalalxlx 29-10-2019 01:03 PM
stinger79 replied at 29-10-2019 12:50 PM
Yg banyak yg telah kau perolehi kau lupa?kenapa yg satu yg kau belum atau tak mungkin perolehi iteww ...


Biasalah manusia mudah lupa dengan nikmat dah diberi..masih tak cukup..

Mungkin erma hanya sekadar luahkan isi hati tapi deep down dia dah redha...
Quote Lavender_Violet 29-10-2019 01:13 PM
Ni first time pregnancy Vie Shanti dgn laki baru sheols kan?
Quote clarizsa 29-10-2019 01:17 PM
Samalah kita

Pastu ada plak yg hina2 mandul
Pastu hina2 anak angkat i plak

Sedih
Quote newyork 29-10-2019 01:22 PM
Rezeki org tak sama... paham selalu kalau sembang bab anak depan kawan yg tak dikurniakan rezeki lagi , mmg cuba elakkan tak nak ada yg berkecil hati..
Quote stania83 29-10-2019 01:23 PM
jgn negatif gitu..sesiapa yg rasa diri ada kekurangan ,kurangkan lahh buat teruk.
Quote sheqim 29-10-2019 01:37 PM
hotmak replied at 29-10-2019 12:59 PM
selalu nampak vie shanti ni lawa je, skrg baru nampak bloated, moga dipermudahkan urusan bersalin na ...

Baru nak komen bnde sama.. sampai tgk bbtol yeke tu vie hahahaha sheols kawen dgn sape lps eizlan? Tau2 dh preggy
Quote sheqim 29-10-2019 01:39 PM
Dia dgn umi dedua xleh ngandung ke? I memang kesian dkt org yg xde anak dh kawen 5-6taun.. i sdri dh stahun baru ngandung pon berusaha gigih apetah lagi yg bertahun2.. semoga adelah rezeki buat mereka..
Quote anony-mous 29-10-2019 01:41 PM
clarizsa replied at 29-10-2019 01:17 PM
Samalah kita

Pastu ada plak yg hina2 mandul

Sabar la uols. Walaupon i xsuka uols n kdg2 gaduh dgn uols tp part ada ank / xde anak ni mmg i ada soft spot. Mana tau belum rezeki u. Akan dtg ada la tu
Quote bottombikini 29-10-2019 01:44 PM
boleh lagi kakjah

baru baca tadi kat paper wanita cina umo 67 dapat baby
Quote sarah82 29-10-2019 01:48 PM
clarizsa replied at 29-10-2019 01:17 PM
Samalah kita

Pastu ada plak yg hina2 mandul

Jgn sedih.. Anak kandung belum tentu boleh jaga mak bapa sendiri bila tua.. Aku yg cucu angkat jaga arwah tok aku sampai ke mati.. Org nak mengata ang ignore dah la.
Quote Jorja 29-10-2019 02:11 PM
Alahai kak Erma Don't think that someone else is more blessed than you are. It's just that , we are blessed in DIFFERENT WAYS
Quote Kelabuasap 29-10-2019 02:13 PM
Faham..rasanye tu cuma luahan hati je.. dia dah lama redha . Org yg diuji dgn anak ni selalu lebih kuat dari yg d sangka
Quote mixed 29-10-2019 02:26 PM
clarizsa replied at 29-10-2019 01:17 PM
Samalah kita

Pastu ada plak yg hina2 mandul

2 hari lps umi aida kena hina
org ckp sheol mandul amik anak angkat
jahat sial org yg tulis tu
Quote Suchi 29-10-2019 02:40 PM
sheqim replied at 29-10-2019 01:39 PM
Dia dgn umi dedua xleh ngandung ke? I memang kesian dkt org yg xde anak dh kawen 5-6taun.. i sdri dh ...

Taktaulah, erma umur berapa dah ye maybe dah menopos tu sbb dia sebut dah mmg takkan leh ngandung sampai bila2.

Mmg kesian malah ade wanita yg dilahirkan tanpa ade rahim jd tak pernah period.

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100994s Gzip On
To Top