Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Macam Pinang Dibelah Dua Pula" - Amboi, Peminat Over Bila Fizo Dan Mira Filzah Bergandingan

30-10-2019 02:00 PM|SakuraJo| Komen: 164

Pelakon Fizo Omar mengundang perhatian para peminat apabila dia memuat naik gambar bergandingan dengan pelakon cantik Mira Filzah menerusi akaun IG.

Ia sebenarnya merupakan promosi untuk sebuah drama bersiri terbaharu berjudul Adellea Sofea. 

Kredit foto: IG
“Semalam dia marah aku…hari ni dia senyum2 mcm gitu plak @mfmirafilzah 

“Ape kes si Ikram n sofea ni..#adelleasofea #akasia @tv3malaysia @dramasangat,” tulisnya Fizo.

Sudah tentu ramai yang mahu mengusik jejaka kacak yang solo ini. Pula tu, digandingkan dengan Bintang Paling Popular tahun ini. 

Ada yang menganggap gandingan Fizo dan Mira secocok dan serasi, persis 'couple' sebenar. Amboi, melebih sudah netizen ya!


Anda boleh baca sendiri seperti di bawah.

Macam pinang dibelah dua!



Nama Fizo menjadi bualan hangat selepas rumah tangganya dengan Mawar Karim dikatakan ada masalah dan akhirnya tidak lagi bergelar suami isteri sejak 10 Julai lalu. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 164
Komen

Previous : Untunglah Ustaz Along - Fazley Yaakob Buat Kejutan Kepada 'Rider' Grab Food

Next       : "Hanis Zalikha Kata Dapat Pinggang Kecil Sebab Essential Oil. Eh, Bukan Dia Memang Kerengga Ke?"

Komen Terbaru

Quote CikRosee_ 10-11-2019 12:37 PM
Ooo..skrg mira dgn ank politician tu ya..i tgk komen2 di igp fans2 remyra..benmira..shipper dimntk utk move on..gara2 igs mira gmbr sejadah tu sama dgn igp wan emir tu..and ada yg blame mira used fans remyra n benmira as a tools utk drama yg mira lakonkan..tk lma lg mst wartawan dpt hidu gosip ni dgn ank politician..waaa sangkut jgk mira dgn ank vvip ye..

Lain-lain Komen

Quote aleesyasofia 30-10-2019 02:03 PM
konpom xtgk.. sbb xminat dua2..
Quote Kurex 30-10-2019 02:22 PM
Alaaaa.. Baru nak tengok kecantikkan fizo.. Tapi ada migha, kompom aku tak tengok.. Kacau betul la migha ni!
Quote sharlenetexas 30-10-2019 02:43 PM
Jaga2 mira. Takut2 kereta baru dapat menang abp dilenjan oleh pijo
Quote sharlenetexas 30-10-2019 02:43 PM
Kurex replied at 30-10-2019 02:22 PM
Alaaaa.. Baru nak tengok kecantikkan fizo.. Tapi ada migha, kompom aku tak tengok.. Kacau betul la m ...

Fizo? Downgrade nya uols
Quote gummiebear 30-10-2019 02:47 PM
Kurex replied at 30-10-2019 02:22 PM
Alaaaa.. Baru nak tengok kecantikkan fizo.. Tapi ada migha, kompom aku tak tengok.. Kacau betul la m ...

Penuh variasi taste chuols ni
Quote NazRysha 30-10-2019 02:49 PM
aku minat pizo berlakon
Quote ciknam 30-10-2019 02:52 PM
bosannya.. mmg setiap drama, bagai pinang dibelah dua ke? BTW drama ni rasanya hero dia bukan Fizo.. Ungku Ismail kan?
Quote MadameOnion 30-10-2019 02:55 PM
pijo dgn kamal deli walaupun kedua kepam..iols lagi suka tengok kamal deli berlakon..pijo sesuai berlakon dgn hajah ronsen..sesuaiii sgt
Quote meow_tompok 30-10-2019 02:57 PM
ciknam replied at 30-10-2019 02:52 PM
bosannya.. mmg setiap drama, bagai pinang dibelah dua ke? BTW drama ni rasanya hero dia bukan Fizo.. ...

abes kita nak ckp apa? bagai pinang di belah kapak?

sorry tak sweet pun, netizen yg sibuk komen tu pun belum tentu tgk.. entah2 sibuk layan drama korea




Quote mieymiey 30-10-2019 03:00 PM
Tak habis habis. Setiap kali Mirrrra ni jadi heroin, ada jer acik yang ngeship sheols dengan hero. Bosannya lahai hidup chuols.
Quote Psfzi 30-10-2019 03:03 PM
X sesuai. No no no
Quote Ritacomels 30-10-2019 03:06 PM
X abes2 netizen ni.. Semua yg berlakon dgn migha semuanya nk dipadankan..semua sesuai.. Agaknya kalau belakon dgn ropie pon dikatanya mcm pinang dibelah2 semoga kekal ke jannah gituw
Quote TerataiMelur02 30-10-2019 03:11 PM
Miwa lagiiii...
Quote de_ikea 30-10-2019 03:13 PM
aleesyasofia replied at 30-10-2019 02:03 PM
konpom xtgk.. sbb xminat dua2..

Citer ni migha dgn ungku smail. Fizo pulak perasan acah2 hero. Hihihi
Quote tomatome 30-10-2019 03:13 PM
Brp byk laki da nak dipadankan ngan mira.. ujung2 migha kawen ngan org yg xde kena mgena dgn industri..
Migha tolong cr biz man atau anak orka yg educated ye
Quote de_ikea 30-10-2019 03:14 PM
NazRysha replied at 30-10-2019 02:49 PM
aku minat pizo berlakon

Iols tak jumpa lg cerita apa yg fizo berlakon best
Quote doubleA 30-10-2019 03:15 PM
Tak minat tengok pijo berlakon. Iols tengok pelakon kalau nak tengok cite ok


So nextttttt
Quote multinicky 30-10-2019 03:18 PM
de_ikea replied at 30-10-2019 03:14 PM
Iols tak jumpa lg cerita apa yg fizo berlakon best

entah chuols.. tau2 cerai dh dgn mawar n fmk closed.. gitu xde impaknye heols dlm industri
Quote manehnya 30-10-2019 03:19 PM
why pizo?

jd hero? pehlis

Lihat semua komen(164)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123238s Gzip On
To Top