Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Poligami Bukan Masalah, Foto Sekitar Hari Jadi Anak Ashraf Muslim

1-11-2019 11:00 AM| Komen: 95

Ramai wanita yang marah bila cerita tentang poligami. Ramai juga yang tidak rela berkongsi suami dengan wanita lain. Jarang sekali kita melihat hubungan dua keluarga yang harmorni antara satu sama lain.

Foto Instagram

Namun, Ashraf Muslim dan kedua isterinya tampak bahagia menjalani kehidupan rumah tangga. Untuk pengetahuan anda, dia telah berkahwin dengan Noor Dayana Lokman dan Wan Sakinah Ahmad Saburi dan perkahwinan mereka sering menjadi bualan netizen beberapa tahun dulu.

Baru-baru ini, Ashraf atau nama sebenarnya Muhd Ashraf Muslim telah memuat naik gambar ketika menyambut hari lahir salah seorang anak lelakinya, Adam Ashraf.

Foto Instagram


Sambutan majlis anaknya yang berusia empat tahun itu berlangsung dengan meriah bertemakan Captain America. Adam merupakan anak kedua hasil perkahwinan dengan isteri keduanya.

Semoga keluarga ini dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. Tahniah kepada Ashraf. - CARI 

Foto Instagram



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 95
Komen

Previous : Kumpulan Senario Tidak Berpecah - Wahid Akui Habiskan Masa Dengan Aktiviti Dakwah

Next       : "Nak Popular Mudah, Tapi Nak Bertahan Susah" - Saharul Ridzwan Ingat Pesan Azhan Rani

Komen Terbaru

Quote emma.giggs 3-12-2019 04:57 PM
Edited by emma.giggs at 3-12-2019 04:58 PM
missycutie replied at 29-11-2019 01:13 PM
Setuju. Dah lama perasan macam diyana yg menumpang kasiu


Serap dgn sakinah tu kan couple sblm serap kawen ngn diyana... Tu yg nmpk mcm tu... Hmmm

Lain-lain Komen

Quote ellZack 1-11-2019 11:12 AM
Dia ada anak 3, 4 orang. So, adakah thread beliau di sini akan sentiasa berkisar pada poligami dan sambutan birthday anak? Thread sebelum ni pun sembang benda yang sama. Yang berbeza cuma sambutan birthday ke aqiqah entah hari tu untuk anak yang lain.
Quote Pink_Purple 1-11-2019 11:27 AM
bosannnnnnn..

bahagia di socmed belum tentu bahagia direaliti
Quote Kurex 1-11-2019 11:38 AM
Akulah orang yg ketiga
Quote cikatilia 1-11-2019 11:47 AM
bahagia dlm gambar

hahahahaha
Quote amerald 1-11-2019 11:53 AM
makin kurus si laki ni..
wayang bahagia hanya di socmed je.
Quote adelea 1-11-2019 02:22 PM
dlm pengalaman aku, org nama sakinah ni yg aku kenal , semuanya bawak bala dlm famili aku.
And setiap kali jumpa org nama sakinah, aku tetibe jadik judgemental

Orang kata nama sakinah ni mmbawak maksud aman dan tenteram.
Tapi yg aku kenal, semua buat huru hara .

Quote Sangkar_Emas7 1-11-2019 03:08 PM
Semoga berbahagia hingga ke Jannah ye..
Quote justchu 1-11-2019 03:11 PM
adelea replied at 1-11-2019 02:22 PM
dlm pengalaman aku, org nama sakinah ni yg aku kenal , semuanya bawak bala dlm famili aku.
And set ...

Sama dgn aku, suratan atau kebetulan..3 yg aku kenal, mmg membawa malapetaka dan huru hara.
Kena sumpah aku rasa nama ni...



Quote damian_lee 1-11-2019 03:14 PM
Mcm ni laaaa ya

Masa dia kahwin dua dulu pun cara mcm xberapa kenaaaa kannnn
Pastu ..... xdelah isteri pertama penuh redho bagaiiii
Penuh drama kannnn

Janganlah feeling sangat yaaaaaa
Yang jantan2 pun janganlah jadikan contoh
Yang tino pun jangan juga mahu percaya fantasi begini

Kalau nak judge based on apa yang ditunjuk ke public

Aku why borther kan jer jahhhhh
Quote ALDRIN 1-11-2019 03:14 PM
Kat belakang bercekau.......iols ada perasaan x tenteram dgn bini no 2 heola nih...ntahlahhh
Quote miemiecha 1-11-2019 03:58 PM
adelea replied at 1-11-2019 02:22 PM
dlm pengalaman aku, org nama sakinah ni yg aku kenal , semuanya bawak bala dlm famili aku.
And set ...

sakinah yg ko dpt tu nama sebenor dia : sakit benak
Quote bakingsoda 1-11-2019 06:21 PM
adelea replied at 1-11-2019 02:22 PM
dlm pengalaman aku, org nama sakinah ni yg aku kenal , semuanya bawak bala dlm famili aku.
And set ...

kesian sakinah yg normal dan baik. aku pon ada gak pengalaman barang aku yg dipinjam tak dipulangkan oleh seorang sakinah, dah la barang tu harga dekat rm200 aku beli kumpul duit belanja sekolah. bukan aku tak mintak balik tapi dah berkali2 pastu last skali aku pon malas nak tanya dah biarla dia berwayang kat fb bak setajah, benda basic mcm pinjam barang hak orang lain buat tak tau. lama2 akan terkeluar sendiri warna sebenar, mungkin masa tu baru ingat kot perangai huduh sendiri. cuma kalau aku jumpa next sakinah takdela aku tetiba nak pukul rata mesti perangai hanat.
Quote aleesyasofia 1-11-2019 07:00 PM
eloklah kalau bahagia dan harmoni.. jgn wayang saja.. iolss doakn yg baik2 jer..
Quote beatgirlX 1-11-2019 07:05 PM
Aku tetap rasa sedih tgk Diyanaaa
Quote Jiddin 1-11-2019 07:10 PM
adelea replied at 1-11-2019 02:22 PM
dlm pengalaman aku, org nama sakinah ni yg aku kenal , semuanya bawak bala dlm famili aku.
And set ...

Ha betoi sama mcm pengalaman aku. Sakinah+ Sakinah yg aku jumpa sejenis jiwa kacau. Sampai aku tertanya2 adakah nama akan jadi jenis ujian hidup Kita. Contoh; Nama Sakinah ujiannya ketenangan jiwa sukar dicapai. Nama Farah ujiannya kegembiraan terasa elusive etc.
Quote Jiddin 1-11-2019 07:11 PM
beatgirlX replied at 1-11-2019 07:05 PM
Aku tetap rasa sedih tgk Diyanaaa

Diyana ada anak tak?
Quote jerukkedondong 1-11-2019 07:21 PM
Jiddin replied at 1-11-2019 07:11 PM
Diyana ada anak tak?

Ada seorang rasanya anak Diyana ni...
Hai laa....untung kau serap...
Sila cari no 3....Kurex setia menunggu tu
Quote September14 1-11-2019 07:36 PM
Xpela bahagian hdup masing2 atleast dia bukan gay.. hdup gay miserable
Quote misssakura 1-11-2019 08:10 PM
mungkin dah basi komen yg mcm ni tp nak komen jugak... dalam gambor tu macam diana menumpang kasih je walaupun dia bini pertama.

Lihat semua komen(95)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078079s Gzip On
To Top