Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dua Pelajar Tahfiz Disyaki Liwat Dua Junior

31-10-2019 01:21 PM Komen: 85
Dua pelajar tahfiz berusia 15 dan 17 tahun disyaki meliwat pelajar junior ditahan kira-kira jam 1 pagi, semalam.

Sinar Harian melaporkan, dua pelajar madrasah tahfiz di daerah Kuala Terengganu itu disyaki meliwat dan melakukan serangan seksual terhadap dua pelajar junior di madrasah berkenaan.


Gambar Hiasan

Khamis lalu, perbuatan mereka terbongkar apabila mangsa berusia 10 dan 13 tahun mengadu kepada ibu masing-masing selepas ditegur mengenai perubahan pada sikap mereka.

"Mangsa berusia 13 tahun mendakwa diliwat sebanyak dua kali oleh senior berusia 17 tahun, manakala mangsa berusia 10 tahun mendakwa menjadi mangsa serangan seksual senior berusia 15 tahun beberapa kali," kata sumber.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner Razmi Mohd Gunnos mengesahkan Balai Polis Chendering ada menerima laporan mengenai kejadian daripada keluarga mangsa.

Katanya, siasatan dijalankan mengikut Seksyen 14 (a) Akta Seksual Kanak-Kanak 2017 dan Seksyen 14 (b) akta sama. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
14
Terkejut
6
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
0
Komen: 85
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Asdan 16-11-2019 10:55 AM
tripleid replied at 31-10-2019 11:04 PM
Hari2 baca kitab  asli tuhan pn x leh buat org jd baik..yg dok biara tu lain cite lah sbb hapal ki ...

waduh   

Lain-lain Komen

Quote Asdan 31-10-2019 01:49 PM

bukan ke semua pakai serban, kenapa liwat ?
Quote LadyCarefree 31-10-2019 01:51 PM
Seks bebas ade bagusnye kehkehkeh #silakecam
Quote Asdan 31-10-2019 01:57 PM

cuba sediakan toy sex boleh cegah liwat
Quote najib888 31-10-2019 02:05 PM

Satu benda pelik, mak pak kat Malaysia ni,  selalunya hantar anak mengaji tahfiz dengan harapan anak tu jadi manusia; sebenarnya anak yg bermasalah, nakal ya robbi.. perangai hazabedah.. masuk maahad, buat masalah lain.. tutuh juboq kawan2.. suruh junior pecnal, bj..
Im sick of this!

Quote OsHiN_hOnEy 31-10-2019 02:08 PM
najib888 replied at 31-10-2019 02:05 PM
Satu benda pelik, mak pak kat Malaysia ni,  selalunya hantar anak mengaji tahfiz dengan harapan an ...

true dorg anggap tempat2 tu boleh membentuk balik akhlak anak2 dorg yg songsang/penipu/perogol/pendadih etc
that's why cerita tentang benda2 tak bermoral ni semua semakin berleluasa di mazhad2 tahfiz yg tak terkira byknya
bila kita menentang that they have to be legalized, mula lar ada suara2 sumbang kata kita nak sekat agama Islam
disebarkan, padahal mazhad2 tafiz ni dah sebijik jadi mcm convert katholiek where
childrens are sexually abused, sampai naik sedap and in the end jadi gay jugak


Quote diss69 31-10-2019 02:08 PM
Kesiannya kt mangsa..
Quote chicozinn 31-10-2019 02:10 PM
ape ke babi sgat dak2 ni lapaq juboq sgat???kasi ptong je la peliaq tu sok2 kang ditutoh lagi mangsa baru..muntri2 take note please!!!!!
Quote umbut 31-10-2019 02:21 PM
Baru 10 thn dah hantar asrama.. tahfiz ni pun yg buka individu kan bkn govn.. pantaulah
Quote sidewinder 31-10-2019 02:26 PM
aikk dah berserban mcm taliban pun main belakang ?? kemonnn jadi plak kat gannu.....beraq2.....gannu dlm seminggu kalu  x der cite pasal seks....rogol....rogol ....seks memang tak sah
Quote sarah82 31-10-2019 02:27 PM
Asdan replied at 31-10-2019 01:49 PM
bukan ke semua pakai serban, kenapa liwat ?

Mcm gereja la juga.. Semua pakai lambang salib tapi liwat dan pedo merata2..
Quote sarah82 31-10-2019 02:29 PM
Dah tiba masanya Tahfiz dibersihkan.. Kalau asyik dok swap under carpet alasan nak tutup aib or alasan penghafaz al quran takkan buat salah....institusi Tahfiz akan jadi mcm Vatican.. Beratus skandal homoseksual dan pedo perlu dihadapi sbb semua swap under carpet  
Quote justchu 31-10-2019 02:44 PM
Tak habis2 tahfiz dgn masalah liwat. Selalu nya budak2 yg meliwat ni akan jadi mangsa dulu baru pemangsa. Acah2 tak suka gay bagai...portray maksum, sekali yg dalam berjubah berserban tu lg hanat buat org
Quote eLiaD 31-10-2019 02:47 PM
ade yg berserban dan berjubah tp lupa nk pkai spender
Quote keanuleaf 31-10-2019 03:02 PM
liwat tu apa ? aiskrim ke?
Quote dekmieDandy 31-10-2019 03:07 PM
dah la tak guna lube hurmmm
Quote MissLana 31-10-2019 03:27 PM
eLiaD replied at 31-10-2019 02:47 PM
ade yg berserban dan berjubah tp lupa nk pkai spender

lawak ni uolss. iolss pernah nampak bdk tahfiz pakai spender hijau disebalik jubah putih heshe
Quote MissLana 31-10-2019 03:27 PM
dekmieDandy replied at 31-10-2019 03:07 PM
dah la tak guna lube hurmmm

ayaq liuq lebih alami kot
Quote Vokuro 31-10-2019 03:29 PM
Pusat tahfiz pusat pembiakan bapok2 islamiyah.
Quote Mierafaziera 31-10-2019 03:29 PM
najib888 replied at 31-10-2019 02:05 PM
Satu benda pelik, mak pak kat Malaysia ni,  selalunya hantar anak mengaji tahfiz dengan harapan an ...

memang syaitonirrojim sungguh!!! setan!!

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.343687s Gzip On
To Top