Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Elfira Loy Turun 12 Kilo, Netizen 'Geram' Tengok Anak!

31-10-2019 02:42 PM|Oleh: ameenarara| Komen: 58

Elfira Loy berkongsi kegembiraanya di Instagram apabila berjaya menurunkan berat badan sebanyak 12 kilogram sewaktu berpantang.

Dia masih mempunyai baki 10 kg lagi untuk mencapai berat sasaran dan berasa sangat mencabar untuk mendapatkan berat badan ideal.


Foto:  Instagram Elfira Loy

Dalam masa sama, netizen kebanyakannya meninggalkan komen tentang anaknya yang melakukan pemeriksaan buat kali pertama di Hospital Andorra.

Mereka juga masih tidak percaya yang Elfira kini sudah mempunyai anak dan semua mengatakan wajah anaknya yang comel itu mengikut iras suaminya, Faris Khairol Anuar.



Ada juga yang mengatakan Elfira seperti memegang adik sendiri kerana tubuhnya yang kecil itu dan begitu 'geram' melihat kecomelan anaknya, 

Rata-rata netizen memuji kecantikan Elfira yang semakin jelita selepas melahirkan anak, Muhammad Rayyan Khalaf.



Seronok melihat keluarga sama cantik, sama padan ini. Comel sangat anak Elfira, mesti kacak macam bapanya besar nanti. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : Dengar Cerita KRU Nak Buat Konsert 2020, Kali Ni Dengan Feminin, Betul Ke?

Next       : "Betul Ke Ni, Sumpahlah!" - Untung, Hael Husaini Dapat Hadiah Kereta Siap No Plat Nama Sendiri

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 22-11-2019 06:00 PM
Sedap lah suara laki dia

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 31-10-2019 02:52 PM
Syoknya baca benang yang dicedok dari komen netizen.
Quote multinicky 31-10-2019 02:57 PM
meols puji skitlah..comel tgk elbulu dgn baby
Quote adelea 31-10-2019 02:58 PM
eee boboknya baby pira ,
macam org dulu2 plak, genit kecik
macam ni , org dulu , badan kecik molek anak berderet
Quote rosasen 31-10-2019 03:06 PM
ayat olahan dr ig empunya terus....
Quote prizadane 31-10-2019 03:16 PM
Wah, good job El..senang je turun berat kan? Akak dulu anak first, senang gak turun. Pastu anak ke2 n ke3, nak turun 8kg pun susah ya amat.

Comel sungguh baby El..akak geram tengok.
Quote RatuDunia94 31-10-2019 03:31 PM
Memang comel...
Geram tgok...































Laki sheols..
Quote Kurex 31-10-2019 03:31 PM
Manis senyuman suami dia.
Quote nellyberry 31-10-2019 03:46 PM
Edited by nellyberry at 31-10-2019 04:01 PM

El, try la guna Cakenis Petite Oil.

Hahahahaha




Sorry, I gurau je.

Quote Sangkar_Emas7 31-10-2019 03:51 PM
Comelnye baby EL.....

EL sejak mengandung and sekarang jd mak2 ni, nampak decent je baju2 yg dia pakai. Sejuk je tengok.
Quote mizruncing 31-10-2019 03:53 PM
ank dia ikut muka laki dia kan. npk la seri el ni lps bersalin. tp el kann. what do u expect. perangai kanak2 ribena mmg tak blh lari laa. asyik dok record, selfie depan cermin manjang. dodoi anak pn mcm main2 je
Quote sheqim 31-10-2019 04:09 PM
Banyaklah sheols naik berat ye?
Quote cicicumel 31-10-2019 05:50 PM
Dah ada full face pic ke anak sheols? rasanya smua pic sipi2 je dia share.. plz la netizen..
Quote helicornia 31-10-2019 05:56 PM
RatuDunia94: Memang comel...Geram tgok...Laki sheols..

{:sing{:sing{:hooray
Quote iena_jr 31-10-2019 06:01 PM
Cute semua
Quote budakpink 31-10-2019 06:16 PM
Mesti faris makin syg elpira. Nampak faris sygkan n caring tntg anak... Betol la anak tu pengikat kasih sayang
Quote noor2 31-10-2019 06:16 PM
Umur 20an mmg senang turun berat badan. ..tunggu anak 3 dan umur 40an. ...tak ramai yang mudah turun berat badan. ...
Quote LadyCarefree 31-10-2019 08:56 PM
mizruncing replied at 31-10-2019 02:53 PM
ank dia ikut muka laki dia kan. npk la seri el ni lps bersalin. tp el kann. what do u expect. perang ...

Tu la hasben yng dok jaga baby. Tp plg xelok dh knape dia nk bahasakan diri dia kakak kat anak sendiri? Ni level giler.
Quote aleesyasofia 31-10-2019 09:54 PM
xde baby xcomel.. sume baby comel kot..
Quote cheezzy 31-10-2019 09:57 PM
mieymiey replied at 31-10-2019 02:52 PM
Syoknya baca benang yang dicedok dari komen netizen.

reputz skrg suka kan cedok komen nitezen jd topik.
klu komen drp org ilmiah takpe la jgk.
senang btol cari makan.

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101911s Gzip On
To Top