Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Gara-Gara Obses Naqiu Boboy, Peminat Wanita Kelar Tangan Hampir Nak Tikam

3-11-2019 09:01 AM|ameenarara| Komen: 44

Naqiu Boboy menceritakan detik ngeri dalam hidupnya ketika menjadi artis lelaki kegilaan peminat wanita pada tahun 2001.

Seorang peminat wanita yang begitu obses dengan Naqiu sanggup mengelar pergelangan tangannya sendiri dan disebabkan cemburu kekasih wanita itu mahu menikam dirinya tetapi terkena pada badan pengawal peribadi.

Foto: Instagram Naqiu

Tambahnya lagi pada Mstar Online, peminat wanita itu menjerit namanya selepas keluar dari pintu Fun Fair dan membuatkan fikiran bercelaru. 

Dia juga menafikan itu bukan bekas kekasihnya dan tidak pula pernah melakukan sesuatu yang buruk pada bekas kekasih.


Tindakan itu mencemaskan Naqiu ketika habis membuat persembahan di Sabah namun berjaya diselamatkan pengawal peribadinya dan sejurus itu pengawal itu dimasukkan hospital. 

Dia begitu lega kerana pengawal itu pulih dengan baik selepas kejadian tersebut. Naqiu mempunyai ramai peminat wanita kerana suaranya dikatakan seakan vokalis New Boyz, Tomok.


Isterinya ketika itu tidak meminati kumpulan Boboy namun setelah lama mengenali dan disedari ibu mertuanya, barulah isterinya tahu siapa Naqiu sebenarnya. Disebabkan rasa sayang dia menerima juga Naqiu seadanya.

Dahsyat sungguh fenomena Boboy masa dulu. Namun kejap sahaja kumpulan ini bertahan. Harap kemunculan Naqiu di Gegar Vaganza membuahkan hasil. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 44
Komen

Previous : Eyra Hazali Selamat Bergelar Isteri Penjaga Gol, Haziq Nadzli

Next       : "Pandai Cover!"- Ayda Jebat Jatuh Semasa Persembahan ASK 2019, Netizen Puji Profesional

Komen Terbaru

Quote jijilaaa 5-11-2019 09:12 AM
mesti si pelaku tu skang rasa menyesal/malu/bodoh dgn tindakan dia kan.. kah kah kah siapakah gerangan nya??

Lain-lain Komen

Quote rosasen 3-11-2019 09:22 AM
ohh citer throwback..ingat latest..
Quote kukukatablog 3-11-2019 09:24 AM
naqiu bila makeup nampak cam pondan muka dia...
Quote dubuk 3-11-2019 09:44 AM
kenapa siti ada misai
Quote BedahBedul 3-11-2019 10:57 AM
Nk bgtau yg heols dulu hotstuff kerr... next!
Quote Kurex 3-11-2019 11:47 AM
Masa zaman dia hot, jiran aku kumpul gambar dia letak dalam satu album, lepas tu letak bedak yg gambar salji tu
Quote LadyCarefree 3-11-2019 11:51 AM
Lahai hauk giler taste pompan melayu yg gilakan dia ni. Hehehe si makcik nana awat teruk na ghuper. Lupa edit gmbr ke?
Quote dahlamadah.. 3-11-2019 11:55 AM
Kurex replied at 3-11-2019 11:47 AM
Masa zaman dia hot, jiran aku kumpul gambar dia letak dalam satu album, lepas tu letak bedak yg gamb ...

hahaha.. bedak talkum Holiday On Ice kan..???

ni zaman biler punye citer ni.. bedak ni dulu ade kat umah Opah aku
Quote dahlamadah.. 3-11-2019 11:58 AM
LadyCarefree replied at 3-11-2019 11:51 AM
Lahai hauk giler taste pompan melayu yg gilakan dia ni. Hehehe si makcik nana awat teruk na ghuper.  ...

ingatkan aku je nampak si Nana berunsur sedikit kepam..

kuor balik muka zaman hp tak leh bwk bincang dulu2.. no pilter pilter
Quote LadyCarefree 3-11-2019 12:04 PM
dahlamadah.. replied at 3-11-2019 10:58 AM
ingatkan aku je nampak si Nana berunsur sedikit kepam..

kuor balik muka zaman hp tak leh bwk bi ...

Memang desa lg kepam la makcik tu. Pakaian pon selalu menambahkan kehaukan lg lawak sbb berskirt bagai tp hauk
Quote CinnamonR 3-11-2019 01:12 PM
Kembar iqram dinzly..tringat lak dulu sek rendah aku ade kwn minat ngan new boyz dgn boboy smpai nak gigit tgn org sebab nak pic artis ksygn die tu
Quote Kurex 3-11-2019 01:29 PM
dahlamadah.. replied at 3-11-2019 11:55 AM
hahaha.. bedak talkum Holiday On Ice kan..???

ni zaman biler punye citer ni.. bedak ni dulu a ...

2001 ke 2002 ntah.. Masa tu aku sekolah rendah lagi.. Yg jiran aku ni yengah remaja
Quote unguaurora 3-11-2019 01:36 PM
Iols rasa suara heols garau dan serak sgt. Nyanyi lagu #123 pun mcm nak cari gaduh. Itu pun org kata nyanyi lg sedap drpd khai. Muka skrg pun dh kurang hensem. Hmmm Xpe la mgkn giliran heols utk mendonia.
Quote sleepandream 3-11-2019 04:08 PM
tapi zaman heols new boyz lagi fenomena yach..
tapi bagusla heols menten kurus keding until now
Quote RatuDunia94 3-11-2019 04:34 PM
Sebenarnya dulu kat majalah mangga dulu2 kan selalu keluar artikel peminat fanatik ni..

"Tomok trauma dikejar lelaki lembut"

"Mazleela rimas diganggu panggilan peminat misteri setiap malam"

"Ada Datuk yang nak sponsor Ila Sabri?"

"Fendi X-Factor terima ugutan dari peminat misteri"

"Peminat misteri tunggu Asha Malik depan rumah"

"Julia Hana sering terima pelawaan VVIP"

"Ada peminat mahu jadikan Syura adik angkat"

"Shawn Bahrin ajak peminat misteri Dating?"

"Nouri dirisik kerabat Istana?"
Quote Perawankota 3-11-2019 04:42 PM
OK naqiu..
Quote YomiuriLandMae 3-11-2019 04:43 PM
aiyoo ni zaman dinosaur punya citer ni..
Quote lylea 3-11-2019 04:53 PM
Suara dia sedap Dan x mengecewakan setiap minggu
Quote noraidil_06 3-11-2019 05:04 PM
dahlamadah..: ingatkan aku je nampak si Nana berunsur sedikit kepam..kuor balik muka zaman hp tak leh bwk bincang dulu2.. no pilter pilter


Hahahah teringat gambar sdri. Ngeri weh
Quote lonso 3-11-2019 05:14 PM
Ini throwback..

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.129743s Gzip On
To Top