Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Atuk YouTuber 60 Tahun Jadi Pengganti 'Grandpa'

4-11-2019 10:52 AM|Oleh: Jarijemari| Komen: 5

Aksi daddy dalam salah satu video di YouTubenya

Sejak beberapa hari lalu, dunia dikejutkan dengan pemergian seorang YouTuber terkenal, Grandpa Kitchen. 

Narayana atau lebih dikenali dengan gelaran Grandpa menjadi kesayangan ramai apabila mendiang selalu berkongsikan videonya sedang memasak dalam kuantiti yang banyak buat anak-anak yatim. 


Terliur menonton salah satu babak dalam videonya!

Biarpun begitu, terbaru nama seorang lagi YouTuber mula menjadi perhatian ramai apabila dia turut berkongsikan video masakannya di saluran YouTube miliknya, Village Food Factory. 

Konsep video masakan dalam kuantiti yang banyak sama seperti Grandpa lakukan sebelum ini. Namun, berbeza dengan Grandpa, Daddy Arumugam menjamu seluruh penduduk kampung.


Daddy sedang sibuk di dapur

Lebih menarik, sambil memasak dia turut berkongsikan resipi tradisional India dengan bantuan anak lelakinya, Gopinath. Daddy yang kini sudah pun berusia 60 tahun turut menggunakan pendapatan dari YouTube untuk bersedekah dengan memasak dan memberi makan kepada golongan yang memerlukan. 

Konsep ini hampir sama seperti Grandpa menjadikan Daddy terus terkenal kerana hati murninya itu.



Village Food Factory kini memiliki lebih dari 3.3 juta subscribers! Ibarat hilangnya satu permata, dianugerahkan permata yang lain. Semoga usaha murni daddy berterusan dan dipermudahkan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 5
Komen

Previous : "Tandas Takda Paip, Nak Bersuci Dan Wuduk Macam Mana?" Ini Tips Ibadah 'Traveler' Muslim

Next       : 'Pintu Ke Neraka', Api Dalam Lubang Ini Tak Pernah Padam Sejak 1971

Komen Terbaru

Quote polluxsstar 6-11-2019 03:47 PM
ohh atuk yg ni x tengok lg
xpe lah yg penting niat dia baik
mungkin terpaksa buat kt tepi jalan
sbb rumah dapur terlalu sempit utk masak byk2 mcm tu
janji dia dh bantu org kampungnye utk terus hidup

Lain-lain Komen

Quote hyie 4-11-2019 02:18 PM
terliur ke sis?
Quote Perawankota 4-11-2019 02:57 PM
Asalkan semuanya dgn niat yg baik, ikhlas...
Quote Victorioussss 4-11-2019 03:19 PM
Masak open tepi jalan
Berak pun open tepi jalan

Tapi bile rogol tourist tau pulak buat dalam semak
Well..still tepi jalan
Quote MrsKobis 5-11-2019 08:20 AM
Adessss atok yg ni i olls tak selera laaa{:nose
Quote polluxsstar 6-11-2019 03:47 PM
ohh atuk yg ni x tengok lg
xpe lah yg penting niat dia baik
mungkin terpaksa buat kt tepi jalan
sbb rumah dapur terlalu sempit utk masak byk2 mcm tu
janji dia dh bantu org kampungnye utk terus hidup

Lihat semua komen(5)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top