Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Adira Pertahan Hak Jaga Anak, Beranak Bukan Untuk Bagi Orang Lain

7-11-2019 09:59 AM|Oleh: ameenarara| Komen: 55

Penyanyi Adira Suhaimi akan berusaha mendapatkan hak penjagaan anak-anaknya jika tetap mahu meneruskan penceraiaan dengan suaminya, Datuk Seri Adnan Abu atau Datuk Red.

Dia berkata, melahirkan anak sendiri bukanlah untuk diberi kepada orang lain, namun tidak akan sekali memisahkan hubungan anak-anak dan bapa mereka.


Foto: instagram Adira 

Tambahnya lagi kepada mStar Online, dia sendiri tidak pernah meninggalkan anaknya walau satu malam sekalipun dan disebabkan itu dia mahu hak jagaan anak dibawahnya. Lagipun mereka masih menyusu.

Nampaknya, kemelut rumah tangga mereka masih berterusan dan pasti Adira sedang mencari penyelesaian terbaik.



Adira masih menghormati Datuk Red sebagai suaminya dan tidak mahu mengulas lanjut tentang proses penceraian tersebut.

Dia juga tidak memberi komen tentang kedudukannya sama ada masih tinggal sebumbung dengan suaminya ataupun tidak.



Harapannya agar semua urusannya dipermudahkan dan tidak mahu bergaduh lagi tentang soal ini.

Ditanya perkembangan kerjaya pula, Adira telah tercalon dalam Separuh Akhir Muzik-Muzik ke-34 menerusi lagu Pujaan Hati.



Dia telah lama menantikan saat ini dan akan menjaga kesihatannya untuk buat yang terbaik.

Bagus Adira masih menjaga kehormatan suaminya sunggupun dilanda keretakan rumahtangga. Semoga masing-masing temui jalan penyelesaian yang baik. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 55
Komen

Previous : Bob Yusof Ganti Siti Nurhaliza Menyanyi Anta Permana Di AJL?

Next       : Gagal Capai Pendamaian, Sharnazz Dan Nabila Jalani Proses Hakam Timbang Tara

Komen Terbaru

Quote juliahanif 12-11-2019 03:00 PM
wana89 replied at 10-11-2019 09:07 AM
Dia self claim sifu hartanah atau feeling2 contractor buat rumah sekian harga?? Mana satu??

Actually,dlu ade wat projek jual tanah lot lidi kat sg buloh..pastu kat hulu langat...dgn edar flyer dr jual sayur kpd usahawan hartanah..tp tipu je belaka...x ikut S&P...tanah xde infra..duit amek..tanah x sodok

Lain-lain Komen

Quote NazRysha 7-11-2019 10:02 AM
memang la anak2 akan dapat dekat ko
dulu2 kawin tak pk plak perasaan datin red kan
skang dah keluar anak 3 baru sedar kot
Quote nanasno 7-11-2019 10:05 AM
Adira apa apa pun chuols nak bercerai ke apa ke lantak chuols tapi anak chuols tu dalam kereta tolong pakai carseat plis. apak nya kaya jadi tolong la beli carseat bubuh anak chuols dalam carseat. bukan mahal sangat pun. dah apaknya kaya pau la brittax ke cossato ke. tolongggggggggg laaaaa pakai carseattttttttttttt. tu je.
Quote Suchi 7-11-2019 10:09 AM
nanasno replied at 7-11-2019 10:05 AM
Adira apa apa pun chuols nak bercerai ke apa ke lantak chuols tapi anak chuols tu dalam kereta tolon ...

Mestilah pakai tahun depan kan wajib pakai biasanya orang lagi takut kena saman drpd anak jatuh ke apa.
Quote sunshinelady 7-11-2019 10:10 AM
nanasno replied at 7-11-2019 10:05 AM
Adira apa apa pun chuols nak bercerai ke apa ke lantak chuols tapi anak chuols tu dalam kereta tolon ...

betul sangat tu. tolong la pakai carseat. sementara belum cerai lagi ni sila la beli carseat guna duit bapakya hehehehe.

Quote jijilaaa 7-11-2019 10:10 AM
bini hapiz risau tak eh dgn kejandaan adira ni?
Quote syamzana 7-11-2019 10:20 AM
sunshinelady replied at 7-11-2019 10:10 AM
betul sangat tu. tolong la pakai carseat. sementara belum cerai lagi ni sila la beli carseat guna  ...

dan pastikan tokred beli kete beso sbb anak dia bakal jd 3 kan? sume tu kecik2 wajib ber childseat lagi. setakat sedan nak letak 3 seat tak muat kot  


Quote mizruncing 7-11-2019 10:20 AM
jijilaaa replied at 7-11-2019 10:10 AM
bini hapiz risau tak eh dgn kejandaan adira ni?

nk risau hape. adira dh 3 kali brsalin operate. tiberrrrr
Quote nanasno 7-11-2019 10:22 AM
sunshinelady replied at 7-11-2019 10:10 AM
betul sangat tu. tolong la pakai carseat. sementara belum cerai lagi ni sila la beli carseat guna  ...

dah cerai pun kewajipan apaknya kena beli carseat untuk 3 orang anak dia. melepas air pandaiii. menjaga keselamatan anak tak pandaiiiii.
Quote nanasno 7-11-2019 10:23 AM
syamzana replied at 7-11-2019 10:20 AM
dan pastikan tokred beli kete beso sbb anak dia bakal jd 3 kan? sume tu kecik2 wajib ber chi ...

sokong chuols!
Quote meow_tompok 7-11-2019 10:34 AM
aku masih terkejut dia kawen dgn laki mcm tok red

terkejut jugak mcm sekejap je dah dpt anak 3 org

tapi dia mintak cerai dgn tok red, aku tak terkejut pun
Quote dua_chzy 7-11-2019 10:43 AM
Akak respek sheol tamau cakap banyak.

Ko tengok la nanti, ex sheol yang bakalan menceceh tak abis2 macam mak nyah tercabut wig.
Quote didinfriends 7-11-2019 10:55 AM
Kejap lagi tok red bukak la cerita dalam kain dia. Isteri je la jaga aib suami, yang jantan aib habis bertebaran dia pergi sebar.
Quote misuke 7-11-2019 11:04 AM
mizruncing replied at 7-11-2019 10:20 AM
nk risau hape. adira dh 3 kali brsalin operate. tiberrrrr

kate hapis------- ada aku kisah????
tiberrr
Quote minguk 7-11-2019 11:45 AM
mizruncing replied at 7-11-2019 10:20 AM
nk risau hape. adira dh 3 kali brsalin operate. tiberrrrr

3 ke anak dia you? i ingat dia anak 2 je

Quote umbut 7-11-2019 11:49 AM
Nanti laki dia up agama2 hujah ceramah bagai ala2 penunggang agama
Quote black_handbag 7-11-2019 11:55 AM
dalam gambar tersebut nampak sheols tak happy.. terserlah airmuka tak happy disitu.. banyak ye makan hati?
Quote aemon 7-11-2019 12:02 PM
tok red muka dia scary bila berjambang gitu..macam beru....ang...
Quote keknaih 7-11-2019 12:09 PM
anak2 sumber kekuatan. semoga baik2 shj
Quote awanysss 7-11-2019 01:33 PM
you go girl.. aku mmg tak suka ngan laki kawen byk ni..
konpiden betul boleh berlaku adil.. ni mesti ade kes makan hati bagai ni..

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.144283s Gzip On
To Top