Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Disebabkan Bisikan Syaitan Dan Iblis, Aku Dan Anak Semakin Jauh," - Sharnaaz Ahmad

11-11-2019 05:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 273

Bukan sekali, dah banyak kali Sharnaaz Ahmad meluahkan perasaannya di Instagram.

Perkataan rindu pada anaknya Jebat Jayden tak pernah lekang. 

Katanya, semakin hari dia merasakan dirinya semakin berjauhan dengan anak kesayangannya itu.


Via Astro Gempak

Melalui Insta Story, pelakon ini menulis, "Selamat malam sayang ba @jebatjayden. Dek bisikan syaitan dan iblis, kita makin jauh..

"Tapi seinci cek tak pernah jauh dari minda dan hati ba.

"My life, my power, my boy."


Rasanya semua pun dah tahu punca keresahan hati Sharnaaz, kan?

31 Ogos lepas, isterinya, Noor Nabila mengesahkan sudah memfailkan penceraian.



11 September pula, Mahkamah Rendah Syariah memerintahkan pasangan itu perlu menjalani proses Jawatan Kuasa Pendamai (JKP).

Kemelut semakin teruk bila Sharnaaz memfailkan permohonan nusyuz pada 30 September.


Foto: IG

6 November lepas, mahkamah memutuskan pasangan ini perlu ke peringkat seterusnya iaitu hakam selepas gagal mencapai penyelesaian dalam jawatankuasa pendamaian (JKP) yang sebelum ini dilantik.

Sama-samalah kita doakan kesudahan yang baik untuk keluarga ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 272
Komen

Previous : "Saya Tahu Sheila Rusly Merajuk Tak Lama" - Haji Zeel Pujuk Jangan Bersara Lagi

Next       : Raja Ilya Nak Berlakon Di Australia, Suami Bantu Cari Peluang

Komen Terbaru

Quote Edonut 22-11-2019 02:37 AM
Aku rasa lelaki yg berpisah anak time kecik2 baby2 nie pun boleh ada fasa meroyan kat socmed.. Normal la tu, anak sulung, hero pulak, baby lagi, padan la nanasz luah kat socmed

Kes kawan aku pun 2-3 mnggu before cerai and sampai harinie pun masih luah kat socmed pasal anak, rindu anak, nak fight jugak hak anak.. Nasib baik mahkamah bagi bermalam kat si bapak selang weekend.. Anak heols gegerls, ayat2 luahan sbijik jugak la mcm si nanasz

Org ada anak syg anak nie emo nya lain yachh, jgn di buat main2

Lain-lain Komen

Quote famri7 11-11-2019 05:42 PM
Iblis highfashion kah
Quote KekDurian 11-11-2019 05:43 PM
Kesiannya kt father n son ni..tp 1 day jebat mesti akan twu citer sebenarnya...google je abis sume terbongkar..termasukla time dia dlm perut maknya msk zouk sebab nak launching tudung... moga sharnaaz dpt a better wife lps ni
Quote RumiMenari 11-11-2019 05:49 PM
Wahhhhh.... Bibit2 kehansuangan sharnaaz kembali ke ni... Giteww disetankannye
Quote KIM.K 11-11-2019 06:08 PM
Satu hari nanti jebat yang akan rasa kehilangan
Quote fliphair8 11-11-2019 06:20 PM
Kesian plak hakak nengok si nanas ni...rindu sangat kat anak gamaknyaaa....
Quote pumpkingirl 11-11-2019 06:24 PM
Sapekah..jahlop iluminati kah yg dimaksudkannye
Quote Meiizu 11-11-2019 06:27 PM
bape byk thread...smbung jelah situ
Quote monsterwife 11-11-2019 06:31 PM
Kesian sharnaaz.aku doakan dia berjodoh dengan wanita yang bagus serta keluarga wanita tu pun berhati mulia.
Quote mimi77 11-11-2019 06:31 PM
Kelorga belah sana siap buat aqiqah dah.
Quote rosannazmia 11-11-2019 06:33 PM
Yang last tu sedih.. "walaupon hang x berapa suka kat ba.. " sedih weh ayt tu.. Awat nab x bagi jupa ka? Bagi kan.. Badewai napa x smbg thread yg ada teruih hadek saiful cari.. Hang ni pownn...
Quote chicozinn 11-11-2019 06:36 PM
Bahhhahahahaha..jahzouk tu level2 bwah tpak kaki nenaz jurrhh smpai disetan-ibliskan ngan nenaz ni..
Quote dua_chzy 11-11-2019 06:40 PM
Syaitan = Neelofa
Iblis = Mama Tini

Quote stinger79 11-11-2019 06:40 PM
monsterwife replied at 11-11-2019 06:31 PM
Kesian sharnaaz.aku doakan dia berjodoh dengan wanita yang bagus serta keluarga wanita tu pun berhat ...

Dapat yg bagus ,dianya pulok macam siyallll nanti...

Kahkahkah
Quote dua_chzy 11-11-2019 06:41 PM
Syaitan = Neelofa
Iblis = Mama Tini

Quote dua_chzy 11-11-2019 06:41 PM
Jebat ni anak jantan mak sangat. Kopipes sangat muka maknya.
Quote dua_chzy 11-11-2019 06:43 PM
rosannazmia replied at 11-11-2019 06:33 PM
Yang last tu sedih..  "walaupon hang x berapa suka kat ba.. " sedih weh ayt tu.. Awat nab x bagi  ...

Akak pun terkesan dengan caption dan gambar.
Quote legal_jue11 11-11-2019 06:45 PM
Kesian kalau betul..tapi nengokkan si shahnaaz punya perangai dan kisah lampau rasanya dia ni pun menyumbanglah pada runtuhnya rumahtangga dia tak adalah suci murni sangat..mcm wayang sangat lah pulak dia ni..dan untuk mek lofa dah sudah jgn nak buat statement pasal laki kakak kau ni..pprt sangat dah gayanya buat statement x habis2 wpun tu kakak kau kan..eh sibuk pulak aku hal kahwin cerai orang
Quote Sachacha 11-11-2019 06:48 PM
Haa tu dia
Quote Thanatus 11-11-2019 06:52 PM
dua_chzy replied at 11-11-2019 06:40 PM
Syaitan = Neelofa
Iblis = Mama Tini

Sisthurrrr....
Nak tersedak aku baca

Adakah penyembah mereka dikira pengabdi setan?

Lihat semua komen(273)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.038993s Gzip On
To Top