Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

Ingat Sibuk Lepas Menang Anugerah, Rupanya Dah 3 Bulan Fizz Fairuz Tak Ada Job

15-11-2019 02:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 119

Foto: IG

Dah tiga bulan langsung tiada tawaran lakonan! 

Walaupun baru sahaja memenangi anugerah Pelakon Lelaki Terbaik Drama Rantaian di Anugerah Skrin 2019 baru-baru ini, namun belum ada rezekinya lagi.



Kesian pula bila dengar nasib Datuk Fizz Fairuz. Perkara ini didedahkan sendiri oleh isterinya, Datin Almy Nadia.


Foto: IG

Katanya, ada segelintir produksi yang menyangka Fizz terlalu sibuk dan hanya menerima tawaran dengan bayaran yang tinggi.

"Bila dah dua bulan tak ada job, muka ketat.

"Orang bajet dia sibuk, Fizz busy, Fizz busy, Fizz mahal, Fizz sibuk. Hahahahahahahah sedangkan dah duduk di rumah nak masuk bulan ketiga tak ada job," tulisnya di Instagram.



Keluhan tersebut mendapat perhatian daripada rakan artis antaranya Nad Zainal, Jasmin Hamid dan Emelda Rosemila.

Kalau ada produser filem atau drama yang tengah mencari pelakon tu, bolehlah tawarkan kepada Fizz Fairuz ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 117
Komen

Previous : "Doakan Saya Bertemu Bidadari" - Awi Rafael Tak Sabar Tunggu Jodoh Dari Tuhan

Next       : "Banyak Job Kena Cancel Sebab Sokong BN" -Shahrol Shiro Dedah Sukar Cari Makan

Komen Terbaru

Quote balakkampung 24-11-2019 08:44 AM
Kak-Leen replied at 22-11-2019 04:33 PM
Mesti seronok marhein kalau grab driver tu retis yg agak terkenal mcm tokpis ni....

kann....silap2 tak mau turun diaorang...hahahahaha

Lain-lain Komen

Quote buapakperut 15-11-2019 02:50 PM
jadinya busy dengan apa?
Quote multinicky 15-11-2019 02:54 PM
hrmmm..mungkin dh boleh start berkebun kot.. ehhh bukan heols ad job dgn gomen pahang ke yistana pahang..ala2 promo budaya pahang gituh lah??
Quote hotmak 15-11-2019 03:06 PM
biar betul 3 bulan takde job

then continue lah jual sambal mak nenek tu, sedap kot
Quote kucingitam 15-11-2019 03:08 PM
Edited by kucingitam at 15-11-2019 03:11 PM

fizz berlakon best lah.. ter crush dgn dia masa dia mula2 berlakon drama apa tah kat tv3. Kyra apa tah nama watak heroinnya.
Quote bambimo 15-11-2019 03:10 PM
Aku dh lama suggest dia bukak kedai makan dgn Datin since datin pandai masak
Quote dewi_rina 15-11-2019 03:11 PM
Dia kan dato.. org kaya, takyah ada job pun takpe..
Quote MenteriWanita 15-11-2019 03:13 PM
Buat youtube channel lah, tak kan nak duk2 gitu ja, apebenda lah punya banyak idea boleh buat duit, koserrr
Quote Perawankota 15-11-2019 03:15 PM
Aku pon job sebulan 2,3 kali jer.. Huahuahua
Quote miss_strangers 15-11-2019 03:17 PM
fizz pandai berlakon..Aku lagi rela fizz jadi hero Dari julripin n shukri yahya. Serabut Aku dgn 2 orang ni. Aku paling suka watak fizz Dalam cerita nurrrrrr
Quote Orix 15-11-2019 03:27 PM
skrg mmg tgah musim pemenang award ask merempan ke? amyza aznan pn tgah merempan kt ig psal payment x dpt2....
Quote palmolive 15-11-2019 03:28 PM
Camner boleh survive?
Quote adeqbun 15-11-2019 03:39 PM
dh lame xde gandingan pisperos ngan remy sahak..try la balik kasi pairing dua hero ni..ye aku stuju komen kat atas,better die drpd jul iporn dan shukri yahya
Quote uori 15-11-2019 03:40 PM
Orix replied at 15-11-2019 03:27 PM
skrg mmg tgah musim pemenang award ask merempan ke? amyza aznan pn tgah merempan kt ig psal payment  ...

at least artis boleh merempan kat media sosial dan dapat pembelaan,
kalau krew, banyak cakap je terus kena pulau.
duit tak dapat, pastu job putus
sian gak la

Quote Mawar91 15-11-2019 03:44 PM
kucingitam replied at 15-11-2019 03:08 PM
fizz berlakon best lah.. ter crush dgn dia masa dia mula2 berlakon drama apa tah kat tv3. Kyra apa t ...

Mesti Cite due hati kan?yg ade jue Aziz Linda Rafar Ngan Iqram Dinzly tu.meols pon SUKE tgok Cite tu dlu
Quote Mawar91 15-11-2019 03:45 PM
bambimo replied at 15-11-2019 03:10 PM
Aku dh lama suggest dia bukak kedai makan dgn Datin since datin pandai masak

Rse dlu die ade kedai makan namenye Nur Kasih kat Pahang..tp x tau wujud lgi ke x kedai tu
Quote sweetgirl 15-11-2019 03:46 PM
miss_strangers replied at 15-11-2019 03:17 PM
fizz pandai berlakon..Aku lagi rela fizz jadi hero Dari julripin n shukri yahya. Serabut Aku dgn 2 o ...

dia ada blakon dlm citer nur ke?? lupa la pulak.. watak apa ek dia bwk
Quote kucingitam 15-11-2019 03:52 PM
sweetgirl replied at 15-11-2019 03:46 PM
dia ada blakon dlm citer nur ke?? lupa la pulak.. watak apa ek dia bwk

ada.. watak jahat kan.

tak berapa mengikuti sangat citer nur tu.


Quote ifanonline 15-11-2019 03:55 PM
buat filem blue aje lah dato
Quote mieymiey 15-11-2019 04:08 PM
Heols memang bergantung pada income lakonan ker? Takder buat bisnes lain?

Lihat semua komen(119)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.011284s Gzip On
To Top