Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Be Strong Baba!" - Hanya Dibenarkan Melawat, Sharnaaz Ahmad Harap Anak Tidak Lupakannya..

18-11-2019 09:52 AM|SakuraJo| Komen: 187

Kemelut rumah tangga yang melanda pelakon Sharnaaz Ahmad mendapat perhatian dan perbualan hangat di kalangan orang ramai. Apatah lagi apabila pelakon kacak itu kerapkali memuat naik status berbaur sedih dan kecewa kerana hubungannya dengan anak hasil perkahwinannya dengan Noor Nabila, iaitu Jebat semakin menjauh. 


Dalam status terbarunya di Instagram, Sharnaaz berkongsi perasaan sedih apabila dia merasakan Jebat seolah-olah semakin tidak mengenali ayahnya sendiri. 

"Perkara yang aku tidak dapat ubah adalah perkahwinan (yang telah gagal).Tetapi, aku pasti boleh (ubah keadaan) antara aku dan Jebat."

Ujar Sharnaaz, pada ketika ini dia hanya boleh melawat Jebat seperti permintaan Nabila dan keluarganya. Pun begitu, Sharnaaz enggan mengalah dan akan lakukan apa sahaja untuk mendapatkan kembali haknya sebagai ayah kepada Jebat. 

Kredit foto : Ig Sharnaaz Ahmad

Kata-kata Sharnaaz buat Jebat juga mengundang sayu apabila dia berharap anaknya itu tidak akan melupakannya. 

"Tak sebesar zarah mereka itu penting antara kita berdua. Jangan lupakan Ba @jebatjayden"


Perkongsian tersebut mengundang rasa sayu di hati para pengikut Sharnaaz di Instagram yang rata-ratanya mendoakan yang terbaik buat anak beranak itu. 

Kredit foto : Ig Sharnaaz Ahmad

Sama-samalah kita mendoakan yang terbaik buat Sharnaaz dan Nabila serta anak mereka. Diharap mereka dapat selesaikan kemelut yang melanda dengan baik. Kadang kala ibu bapa perlu berkorban perasaan sendiri bagi memastikan kebahagiaan anak. 

Buanglah ego. Berbaiklah demi Jebat yang perlukan kasih sayang dari kedua orang tuanya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
6
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 186
Komen

Previous : "Ko Ni Buta Ke Apa?!" - Peminat Geram Rita Rudaini Disamakan Dengan Sajat, Eh?

Next       : "Buat Kami Macam Musuh Negara, Makan Pun Macam Bagi Sedekah" - Raja Ilya Marah Siapa?

Komen Terbaru

Quote bulanbulat 23-11-2019 04:02 PM
Saya cadang sanaz kawin dengan ritrud baru depa ada akai

Lain-lain Komen

Quote jeruklimau 18-11-2019 10:04 AM
Sabarle sanaz.. Budak kecik mmg gitu.. Tp aku rasa.. Bila start naik sekolah.. Dia dah mumayiz.. Boleh la nak rapat2 betul2.. Jumpa je jebat selalu.. Jgn miss.. At least sskjp x bleh kata sanaz lupa anak dia..
Quote JiEunTak 18-11-2019 10:08 AM
Jijik btoi nak bg bapa sndiri jd visitor.
Quote GegarVaganja 18-11-2019 10:12 AM
Ganja suspek family belah pompuan nak full custody sebab takut Jebat akan menjadikan nasi kandar sebagai makanan favorite seterusnya Jebat terus tak boleh cakap Kelantan.

Quote prizadane 18-11-2019 10:13 AM
JiEunTak replied at 18-11-2019 10:08 AM
Jijik btoi nak bg bapa sndiri jd visitor.

Itulah yang terjadi pada pakcik mohamad noor rasanya. Or even worst. Sebab tu tak pernah sekali pun dia muncul dalam life anak anak dia
Quote aemon 18-11-2019 10:17 AM
kesian sapa masuk dalam keluarga yinnih..
Quote NurAlia14 18-11-2019 10:17 AM
Kesian bapak jd visitor plak..pdhal bapak tu ada hak jgk..bin sharnaaz kn bdk tu ishk3
Quote manehnya 18-11-2019 10:20 AM
sian kan...
Quote lolipopbiru 18-11-2019 10:22 AM
nabila bawa lari jebat ke? haritu bawa jebat gi phuket now langkawi pula. mcm sengaja tak bagi sharnaz jumpa jebat aje. manakala sharnaz mcmtu la dia tak kan habis meluah perasan kat ig tak kira masa zaman herdik orang sebelum dia kawin ke or zaman dia di proses cerai. merentan kt ig je dia mampu ni. sudah la tu sharnaz terima dan sama sama muhasabah diri dengan apa yang telah terjadi dan bakal terjadi. ada la tu tuhan nak ajar bagi pengajaran atas masa lalu hang tu
Quote NurAlia14 18-11-2019 10:25 AM
lolipopbiru replied at 18-11-2019 10:22 AM
nabila bawa lari jebat ke? haritu bawa jebat gi phuket now langkawi pula. mcm sengaja tak bagi sharn ...

Kte mmg blh kata terima la muhasabah la..tp hati yg rindu pada anak tu xblh diungkap dgn kate2..biar la die merentan tu je cara die luah perasaan..
Quote dino 18-11-2019 10:46 AM
wahai pompuan.. bersyukur la ade laki yg masih ingat anak die wpun bercerai... dpt yg tak peduli anak baru ko tahu...
Quote cm_vungtau 18-11-2019 10:51 AM
Mungkin sebab adik beradik Nabila ramai perempuan pastu tak kawin pulak tu. Kalau dah kawin, dah ada family masing2, takde nyer nak rebut2 anak orang.
Quote hotmak 18-11-2019 10:56 AM
kesian tu kesian, tapi perlu ke update ig caption mcm tu, mmg kita taulah family belah sana very evil, tapi buruk2 bella tu mak jebat kot, dan buruk2 nanaih ni pak jebat, harap dpt jumpa jalan penyelesaian yg baik, dok buruk2 kan sesama sendiri kat social media pun tak guna, tetap jgk ko tak dpt masalah tak settle kan
Quote kokocrunch 18-11-2019 10:56 AM
kesiannya....moga yg baik2 utk mereka semua
Quote maharani_gebu 18-11-2019 10:58 AM
mmg selalu yang bad boy ni jadi sgt loving / caring dgn anak bini kan... kalau dlm cite omputeh pun kemain pailang lagi membuat onar... setakat tebas kepala org mcm tebas lalang aje.. pedulik ape org tu punya anak bini ke family ke tapi jgn ko cuit anak bini dia sendiri.... mmg kubur ko x bertanda lar jawabnyer

apepun... stay strong baba...
Quote ahnjaehyun 18-11-2019 11:06 AM
orang nak selesaikan secara baik tak mo,  nak jugak pilih jalan  susah. dok mengata macam2 pula tu kat family org lain . Ingat orang tak de perasaan  ker?  . kalau ikut acik2 kepam bodgos, dok merempan bagai giteww lah.  tak yah dok menyesal. kalau selesai secara aman.  tak de lah jadi cam ni. bukannya bella tu ajak bergaduh. ajak selesai secara baik.  dah terlajak sampai ke la ni. nak merintih2 .  bye bye je lah .
Quote KIM.K 18-11-2019 11:18 AM
Kalau tak cukup masa bersama babanya yang kerugian di masa hadapan ialah jebat. Kutuk la sharnaaz kot mana pon
Tak gi jumpa child psikiatris ke maknya ni
Quote aqua_marine 18-11-2019 11:29 AM
Nanas ni nak kena move on.. kawen baru.. buat anak baru.. baru sskjp meroyan tgok ko rupanya boleh idop tanpa dorg..
Quote jaja8 18-11-2019 11:32 AM
Aku tak kisah la sape teruk, sape baik sape tak baik..yg penting kesiankan lah budak tu..Biar la dia mmbesar sama rata rasa ade mak/bapak sendiri..Masalah parent jgnlah babit ke anak. Ramai je yg divorce anak elok membesar takyah nk sekat2 jumpe mak bapak . Dah besar nanti, Jebat cari la bapa ye...dah mcm drama tv pulak aku rase ni
Quote tagas 18-11-2019 11:40 AM
org lain menduda jgk

takde pun meroyan merempan tak abis2

nampak je ganas skali hati tisu

move on sudahh

Lihat semua komen(187)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102020s Gzip On
To Top