Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon

"Buat Kami Macam Musuh Negara, Makan Pun Macam Bagi Sedekah" - Raja Ilya Marah Siapa?

18-11-2019 11:09 AM|Oleh: LilRose| Komen: 60

"Ilya pun kerja airline juga sebelum ni, jadi cabin crew. Tapi, tak pernah sekalipun layan penumpang macam segelintir mereka sekarang ni."

Kenapa Raja Ilya marah-marah dengan sebuah syarikat penerbangan ni?


Kredit foto: IG

Menerusi perkongsian di Instagramnya, pelakon itu meluahkan rasa kesal terhadap Malindo Air kerana memberi layanan tidak semenggah.

Katanya, sudah banyak usahanya membuat aduan menemui jalan buntu. Semuanya tidak dilayan!

Menurut cerita pelakon itu, banyak pengalaman buruk ditempuhinya sepanjang menggunakan perkhidmatan syarikat penerbangan terbabit.


Kredit foto: IG

"Cabin crew layan dan sembang dengan penumpang macam musuh negara, nak hidang makan pun macam bagi sedekah.

"Bila batalkan ticket Dengan PNR yang sama, bagasi tak boleh nak tukar sebab polisi.

"Dah lama malas naik airline ni sebenarnya sebab benda-benda macam ni laa," luahnya yang berharap pihak berwajib mengambil tindakan segera.



Kata dah lama tahan sabar dengan syarikat penerbangan ini, kenapa masih naik Malindo Air? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
2
Komen: 60
Komen

Previous : "Ko Ni Buta Ke Apa?!" - Peminat Geram Rita Rudaini Disamakan Dengan Sajat, Eh?

Next       : 'Conteng-conteng' Muka, Sajat Buat Pembedahan Wajah? Ramai Cakap Rupa Makin Pelik!

Komen Terbaru

Quote tukul 23-11-2019 09:11 PM
pearl.silver replied at 19-11-2019 12:25 PM
Klu x silap nenek laki dia mmg dr belah sana..
Masa depa nk kawen dulu, ilya mcm penah share..

Betul tu... pernah remilah tunjuk mkn kari....

Lain-lain Komen

Quote biozipstar 18-11-2019 11:26 AM
aku pernah jugak naik Malindo Air, tapi so far okay. kebetulan zis ilya naik pada waktu yg salah kot. sabo eh zis
Quote LadyCarefree 18-11-2019 11:28 AM
Naik malindo ka? Suami millionaire katanya khensz
Quote Psfzi 18-11-2019 11:34 AM
Kaya kan? Naik malindo jah?
Quote imanda 18-11-2019 11:49 AM
hubby sheol lama2 tgk xmcm kekosen plak.. mcm rupa paras pelakon bollywood
Quote katakau 18-11-2019 11:50 AM
sampai sekarang iols tak boleh nak hadam yang umur dia baru 33.iols ingat dia baya2 che ta
Quote GigaMom 18-11-2019 12:35 PM
Malindo jarang nk bagi tiket murah
Tapi roti dessert domestik dia amatla lazat
Quote Atata 18-11-2019 12:38 PM
Malindo mahalll.
Quote mieymiey 18-11-2019 12:42 PM
Ayooooo ayoooooo ayooooo.
Quote sweetfasha 18-11-2019 12:48 PM
naik malindo je?

dah tahu macam tu naiklah airlines lain next time
Quote minahmanja 18-11-2019 12:48 PM
ha ah malindo ni mahal gak flite dia.. jb-kl dlm rm190 ++ pastu tkde dpt air ke kacang ke.. naik firefly ade gak dpt karipap+air.. td aku tgk gi perth pun paling murah 800 one way..
Quote Perawankota 18-11-2019 01:00 PM
So far aku naik malindo OK jer.. Maybe it's not your day..
Quote gigihadid 18-11-2019 01:26 PM
I dlu pn slalu naik malindo at least 2 mggu skali.. ok je xde pape.. kcg biskut air smua dpt..
Quote Telolet 18-11-2019 01:52 PM
penah sekali je naik malindo, flight 830pm tapi 1030pm baru dapat boarding yach. domestik je pon.
sudahnya sebab penat sangat tunggu iols tido sepanjang perjalanan, so takdela kena layan macam pengemis oleh FA
Quote SyaJoyah 18-11-2019 02:29 PM
Kecoh la minah ni buk cekadak..malindo je kot
Quote LipasComel 18-11-2019 02:34 PM
setakat ni naik malindo ok je. mungkin terkena time dia la kot crew bad mood ke kan
Quote MsCinderella 18-11-2019 02:42 PM
naik malindo tp harap dilayan mcm MAS kelas pertama........
Quote noell 18-11-2019 02:45 PM
kalo nak dilayan bak permaisuri sila naik emirates etihad singapore airlines qantas 1st class ok?
Quote takayama 18-11-2019 02:56 PM
Naiklah MAS at least business class dptlah layanan tiptop
Quote lonely_classic 18-11-2019 02:58 PM
Stewardess airline ni memang mostly macam minah rempit sikit. Pakai uniform pun macam ada selekeh. Training tak strict kot.

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102978s Gzip On
To Top