Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Dek Terlalu Leka Dengan Smartphone, Shaheizy Sam Tersiku Anaknya Hingga Jatuh, "Kasihan Syeriv"

4-12-2019 02:39 PM|Shimmer Shine| Komen: 16



Aduhai, kasihannya Syeriv terjatuh dek disiku ayahnya tanpa sengaja. Anak kepada pasangan Shaheizy Sam dan Syatila Melvin ini mahu berkomunikasi dengan Sam yang leka dengan telefon pintarnya.

Ig

Setelah meletakkan gelas di singki, Syeriv dipercayai mahu melangkah ke kerusi ayahnya tapi hilang keseimbangan menyebabkannya terjatuh. Dalam masa sama, Sam juga kelihatan seolah-olah menyikunya. 


Kejadian yang berlaku di meja makan dapat disaksikan menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) dengan aksi Syeriv yang menangis lalu diangkat oleh Sam. Ianya turut mendebarkan warganet.

Ig

Kapsyen Syatila pula sentiasa kelakar dengan mengejek kerenah anaknya.

Ig

Tiada komen negatif dari warganet. Kesemuanya terhibur dengan aksi spontan anak sulong Sam dan Tila ini.

Ig

Malahan, menerusi komen-komen, rupa-rupanya ini bukan kali pertama kecuaian Syeriv, sudah beberapa kali katanya.


Apa pun, mungkin selepas ini Sam perlu memastikan keadaan dalam selamat sebelum menggunakan telefon pintar. Terutamanya apabila membabitkan anak berada di sekelilingnya. Maklumlah anak-anak   kecil ni memang 'fragile'.  - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 14
Komen

Previous : "Tolonglah Ganti Dengan Jihan, Dia Paling Havoc" - Ramai Macam Happy Je Meletop Dapat Host Baru?

Next       : Selalu Berangan Nak Masuk Universiti, Aliff Syukri Mohon Sambung Belajar Di UiTM

Komen Terbaru

Quote cikatilia 6-12-2019 10:47 AM
dah xde isu ke bang

boooringgggg

Lain-lain Komen

Quote barfi 4-12-2019 03:47 PM
Perlu ke tunjuk video ni pada umum ?
Motip nak bagitau suami careless?
Suami lebihkan smartphone dari anak sendiri ??

B O D O
Quote newyork 4-12-2019 03:49 PM
Cctv utk safety dlm rumah apahal nak bgtau habis kat org? Mmg suka tadak privacy langsung eh..
Quote Perawankota 4-12-2019 03:53 PM
Boring lah dorg ni
Quote Perawankota 4-12-2019 03:53 PM
Boringlah dorg ni
Quote Carcosa 4-12-2019 05:26 PM
Ini pun nak haplod?
Quote timah03 4-12-2019 06:47 PM
Ala.....yg si kate ni tak perlu la promote merata2 dalam forum ni.....
Kalau kitorang nak....kitorang tahu nak cari dekat mana....
Kat sini kitorang nak gosip with info yg tepat dan benar shj....
Kalau nak sangat promote,promote dekat kurex.....
Quote Tudungpink 4-12-2019 06:59 PM
Bini si sam ni over n attention seeker...tu jer nak kabo
Quote 800214 4-12-2019 07:44 PM
Nmpk gambo anak kembor zizie  si aelep tu lebam kena bucu meja katanya. Seb baik xkena mata. Sian je
Quote Victorioussss 4-12-2019 08:23 PM
Ni first iols tgk bapak yang takde father reflex tapi siap nampak mcm siku anak sndiri

Father reflex tu ape? Gi google tgk kt utube
Quote slyfynx 4-12-2019 10:28 PM
Motifnye nk bg tau rumah ade cctv kt dapur tu
Kene baca isi tersirat
Quote Fly_over 4-12-2019 10:46 PM

sblm ni pnh tgk vid dr cctv rmh hael. siap ada speaker dia pangil bibik suh tgk ank dia main susu kot. haa yg tu lawak la jgk ank dia tkejut. yg ni saje la nk tunjuk ada jgkkk cctv.

msti fefeling mcm pserta akedemi fantasia ek
Quote dua_chzy 4-12-2019 10:49 PM
Victorioussss replied at 4-12-2019 08:23 PM
Ni first iols tgk bapak yang takde father reflex tapi siap nampak mcm siku anak sndiri

Father ref ...

Boleh pulok dia tengok je kan. Bodo ya Satila letak bidyo mintak laki dikecam sebegini.
Quote elzy 5-12-2019 08:51 AM
Dahaga publisiti sampai video camtu pun nak share
Quote cikatilia 6-12-2019 10:47 AM
dah xde isu ke bang

boooringgggg

Lihat semua komen(16)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.103929s Gzip On
To Top