Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Jatuh Bangun Saya, Dia Sentiasa Di Sisi" - Johan Suprise Ozlynn Dengan iPhone 11

6-12-2019 03:43 PM|Shimmer Shine| Komen: 26



Musim pasangan selebriti 'bersemut'.

Kali ini giliran Johan menghargai isterinya dengan menghadiahkan iPhone 11 berharga RM6,889 sebagai tanda penghargaan. Momen itu sangat mengujakan pengikutnya.

Yt

Video yang dimulakan dengan Johan sekeluarga makan-makan di 'food court' di sebuah pusat beli-belah sebelum singgah di sebuah outlet khas penjualan barangan Apple. 




Apatah lagi Johan merakam setiap gerak geri Ozlyn yang leka melihat gajet di outlet khas penjualan Apple. 

"You jaga anak-anak I, you jaga pakai minum I. You jaga rumah. Ini bukan pasal harga IPhone tu, tapi pasangan anda yang tak ternilai harganya." 

Yt

Johan sempat berpesan kepada lelaki di luar sana supaya menghargai isteri masing-masing yang telah berjasa dengan memberikan apa saja mengikut kemampuan. 

"Kadang-kadang benda tak minta lah yang dinamakan 'surprised'. 

Yt

Ozlyn nampak terharu dengan kejutan suaminya dan pasangan ini seperti biasa kembali kepada perangai gila-gila. Beginilah cara menghargai isteri, bukannya dengan kejutan beristeri dua pula. Eh! - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
1
Komen: 26
Komen

Previous : 10 Perkara Tentang Da'i Farhan, Bekas Penyerang Pasukan Kelantan Bawah 17 Tahun

Next       : "Takut Orang Langsung Tak Nak Taubat" Hazeman Huzir Minta Tegurlah Secara Berhemah

Komen Terbaru

Quote Getz 9-12-2019 02:27 PM
Kan mgadap enpone ajelah bini ko

Lain-lain Komen

Quote de_ikea 6-12-2019 04:20 PM
Semoga berbahagia dgn ipon 11 pro max. Ni geng abam @dino nii
Quote dino 6-12-2019 04:21 PM
de_ikea replied at 6-12-2019 04:20 PM
Semoga berbahagia dgn ipon 11 pro max. Ni geng abam @dino nii

haha
still tak tukar.. tp teringin nak air pod pro tu  
Quote rayna_raynes 6-12-2019 04:25 PM
Err is this news?
Quote Muahahaha 6-12-2019 04:45 PM
So sweet mereka berduaaaaa
Quote mizruncing 6-12-2019 05:17 PM
mampu kannnn. no wonder laa. lain la rakyat marhaen kumpul duit semata2 nk belikan wife dia ipong. bru la sawitttt
Quote chicozinn 6-12-2019 06:11 PM
Boring la kapel humblebrag ni
Quote KelisaOren 6-12-2019 06:37 PM
Beli Ipon mcm beli ais krim je org byk duit ni
Quote Suchi 6-12-2019 07:02 PM
Satu jelaa bila dh pakai tepon canggih pastikan gambo pun helok laah jugaa
Rengsa sgt iols kalau org pakai hp yg ade camera helok tp just guna amik gambo aksi anak2 main buas sana sini.
Pastu gambo tu gegor sana sini tu belum lg kalau shoot gambo mknn senget sana sini sampai kita kena telengkan kepala nk tgk.

Syg laaa sedang kan ko boleh boleh buat duit kalau tau cara manfaatkan tepon canggih itu.Siap boleh balik modal lagi.
Itulah yg iols buat selama inih, ade  kawan photog iols yg cuma pakai tepon android Realme ke apa tah tp siap leh guna tuk job wedding photography lagi okeh.
Dah beribu dah dia buat duit ngn tepon dia tuh.
Quote armin 6-12-2019 07:55 PM
Suchi: Satu jelaa bila dh pakai tepon canggih pastikan gambo pun helok laah jugaaRengsa sgt iols kalau org pakai hp yg ade camera helok tp just guna amik gam ...

U kena ingat tak semua orang ada talent amik gambar. Mcm laki iols kalau suruh dia amik gambar mmg sakit hati padahal hp gambar lawa. Kena bagitau angle mcm mana nak, crop sampai mana.
Quote armin 6-12-2019 07:55 PM
Suchi: Satu jelaa bila dh pakai tepon canggih pastikan gambo pun helok laah jugaaRengsa sgt iols kalau org pakai hp yg ade camera helok tp just guna amik gam ...

U kena ingat tak semua orang ada talent amik gambar. Mcm laki iols kalau suruh dia amik gambar mmg sakit hati padahal hp gambar lawa. Kena bagitau angle mcm mana nak, crop sampai mana.
Quote slyfynx 6-12-2019 09:07 PM
So ape efek aku tau mende ni
Quote Suchi 6-12-2019 09:15 PM
dino replied at 6-12-2019 04:21 PM
haha
still tak tukar.. tp teringin nak air pod pro tu

Biasanya iphone kalau nk beli yg dpt free gift kat mana ade jual ye? Sbb rata2 mmg tak bg apa2 pun kan.
Quote amerald 6-12-2019 09:47 PM
Bagus la mcm tu.
Nak rezki melimpah ruah,
bahagiakan lah bini.
Senang hidup
Quote mata.kail 6-12-2019 10:08 PM
tahniah......
Quote biozipstar 6-12-2019 10:20 PM
aku nengok johan ni rengsa sangat dgn kes fam aku... apa2 aku doakan aje lah terbaik utk johang.
Quote GigaMom 6-12-2019 10:35 PM
armin replied at 6-12-2019 07:55 PM
U kena ingat tak semua orang ada talent amik gambar. Mcm laki iols kalau suruh dia amik gambar mmg ...

Kes ai, ai kena ambil gambar dia dulu
Then tjuk kat dia angle yg ain nk
Quote fuyupoktek 6-12-2019 10:48 PM
biozipstar replied at 6-12-2019 10:20 PM
aku nengok johan ni rengsa sangat dgn kes fam aku... apa2 aku doakan aje lah terbaik utk johang.

Kes apeee bro
Quote unguaurora 6-12-2019 11:08 PM
Rengsa lama2 baca caption ozlin ni. Acah2 cool dan sempoi. Terus unfollow
Quote Perawankota 7-12-2019 03:11 AM
Ko mampu, blhlah ko belikan.. yg kitrg ni, kalau sesapa bawak p makan chicken chop rm10 pon kitrg dh bersyukur

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110760s Gzip On
To Top