Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Sumpah Comel" - Lepas Mengamuk Tunang Diganggu, Intan Najuwa Merengek Takut Disuntik

12-12-2019 01:21 PM|Oleh: LilRose| Komen: 151

"Ha, hambik satu production kena pujuk heret tak nak bagi takut."


Kredit foto: IG

Alahai, comel saja Intan Najuwa ketakutan ketika berdepan 'jarum panjang' untuk mendapatkan suntikan vaksin sebelum berangkat ke tanah suci bagi menunaikan umrah.



Kredit foto: IG

"Mommy tolong... Sakit tak?" ujarnya ketakutan.

Ramai terhibur dengan kecomelan Intan itu dan turut berkongsi pengalaman sendiri yang takut dengan jarum suntikan.

Namun, ramai juga kurang senang dengan aksi ditunjukkan Intan dan menyifatkannya seorang yang 'gedik'.


Kredit foto: IG

Biasalah, setiap orang memiliki tahap ketakutan berbeza terhadap sesuatu. 

Memang Intan seorang pelakon berbakat, tapi tidak mungkin dia akan buat-buat takut depan jarum, kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
4
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
5
Komen: 151
Komen

Previous : "Zul Ariffin Mahu Berehat Seketika Dari Socmed" - Kelab Peminat Tolong Jawab Sebab Zul Tutup IG

Next       : "Kalau Duduk Dengan Mertua, Kenalah Pandai Ambil Hati, Baru Lah Bahagia"- Niena Baharun

Komen Terbaru

Quote puanbintang 15-1-2020 11:49 AM
me pun nak cakap benda sama jugak, mengada!

Lain-lain Komen

Quote Kurex 12-12-2019 01:25 PM
pelakon tak berbakat tak ada gred ni!!!! ingat comel ke???puihhhhh!!!!!
Quote fushimi 12-12-2019 01:29 PM
dah kawin ada lagi jarum lagi panjang dan gemuk gemuk sis
Quote moocoww 12-12-2019 01:31 PM
Euwww.. Kucing Meols rilex jah kena suntik
Quote pukulrata 12-12-2019 01:38 PM
Kalo dah kawen tiap hari kena cucuk tau.
Quote namr 12-12-2019 01:42 PM
Gedik la ko
Quote missflamingo 12-12-2019 01:45 PM
Euwwww nyesal tengok vid ni
Quote slyfynx 12-12-2019 01:45 PM
Pfftttt... gedik ngat eh.
Nk cite sgt la nk gi umrah tu. Point tu kene highlight
Quote i_is_kennot 12-12-2019 01:45 PM
Belom beranak lagi..
Quote cmf_premierleag 12-12-2019 01:47 PM
eh intan babi,sila senyap bleh tak?
mengada takut jarum bagai
pegi meninggal la ko
puas hati dpt maki sheols
Quote shania88 12-12-2019 01:51 PM
EeeuuUUUWWWWWWWWWWWWWWWWWW

Quote princessmiang 12-12-2019 01:51 PM
Nanti ko kawen laki ko cocok guna jarum tumpol kau merengek la sepuas hati
Quote LuvAurora 12-12-2019 01:52 PM
Quote adlynnz 12-12-2019 01:52 PM
seriously...
Quote blue^panther 12-12-2019 01:53 PM
Sape yg nampak comel?? Aku nampak macam mengada jer, takde la dia takut sangat. Boleh rilek2 jer dok kerusi doktor, kalau jenis yg mmg fobia dgn jarum takde gini punya style takut la.....ko berlakon dlm drama pon kayu, luar drama pon masih kayu dik.....mohon cecepat kawen then bersara jadik retis, nexxttt!!!!
Quote zehra2 12-12-2019 01:53 PM
comel je..  kalo tak comel.. nak muntah jugek
Quote miszclassique 12-12-2019 02:03 PM
cmf_premierleag replied at 12-12-2019 01:47 PM
eh intan babi,sila senyap bleh tak?
mengada takut jarum bagai
pegi meninggal la ko

Kejam tak kalau iols puas dapat baca makian chuolss haha
Quote fliphair8 12-12-2019 02:07 PM
marahnya acik porem ngan dak intan ni....cam kena siat2 kulit ye punya meluat (tu lah perasaan hakak)

Quote keknaih 12-12-2019 02:15 PM
fushimi replied at 12-12-2019 01:29 PM
dah kawin ada lagi jarum lagi panjang dan gemuk gemuk sis

hahahaha yakin ke size tu uols?
Quote keknaih 12-12-2019 02:22 PM
cmf_premierleag replied at 12-12-2019 01:47 PM
eh intan babi,sila senyap bleh tak?
mengada takut jarum bagai
pegi meninggal la ko

hahaha iols mampu maki dlm hati ja. nasib jumpa komen uols

Lihat semua komen(151)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093573s Gzip On
To Top