Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

David Beckham Diramal Botak Selepas 20 Tahun, Tapi Meleset Sebab Makin Kacak!

3-1-2020 04:32 PM|Shimmer Shine| Komen: 39


Legenda bola sepak dunia, David Beckham sangat digilai peminat wanita pada saat kegemilangannya.

Ianya membuatkan ramai individu dan juga syarikat media cuba meramal apa yang akan terjadi kepada Beckham dalam tempoh tertentu.


Ig


Sepertimana majalah Four Four Two yang meramalkan wajah Beckham pada tahun 2020 ialah rambutnya jarang-jarang dan beruban, kulit mukanya keseluruhan berkedut, botak di bahagian dahu dan gigi rongak. Langsung hilang kekacakan dan glamor satu ketika dahulu.


Daily mail

Namun, selepas 22 tahun, ramalan yang dibuat pada tahun 1998 itu meleset sama sekali. Beckham kekal segak, jauh terpesong dari ramalan tersebut seperti dipetik Dailymail.co.uk.


Tidak hairanlah bekas bintang Manchester United ini masih mendapat tawaran iklan komersil dan dianggap ikon fesyen sukan.


Ig


Malahan penampilan terbaru Beckham ketika menghadiri perlawanan separuh akhir Kelab Piala Dunia di Doha minggu lalu masih lagi segak.


Ig


Sehingga kini Beckham masih lagi dalam arena bola sepak dengan memiliki kelab sendiri iaitu Inter Miami yang bakal beraksi dalam MLS. - CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 39
Komen

Previous : Red Velvet Oreo Cheesecake Tanpa Bakar, Mudah Saja Nak Buat!

Next       : "Gaji Mahal? Petik Anggur Je Pun" - Macam Mana Nak Bekerja Di Australia?

Komen Terbaru

Quote coolie83 7-1-2020 09:15 AM
benda boleh tanam rambut pedehal..duit dia berkepok boleh buat lah

Lain-lain Komen

Quote Kurex 3-1-2020 04:35 PM
salah satu daddy hot.....
Quote kuzaime 3-1-2020 05:00 PM
Kurex replied at 3-1-2020 04:35 PM
salah satu daddy hot.....

X ada edisi semoga ke kat daddy beckham ni kurex??
Quote Artemesiaa 3-1-2020 05:03 PM
Omputih selalu macam tu makin berusia makin menarik tak macam kebanyakan orang Asia
Quote Boomibulat 3-1-2020 05:09 PM
Melampau sgt ramalan tu..
Quote mamapea 3-1-2020 05:12 PM
besar2 dh anak2 beckham...best btl ada 3 hero...
Quote JohnnySins 3-1-2020 05:16 PM
botak ni genetik keturunan...tapi kalau penduboq2 etis baca ni mesti dia kata ini bukti manusia berevolusi daripada beghuk sbb beghuk pun ada yg mmbotak jugak...payah penduboq2 etis ni.....semua benda nak kaitkan dengan beghuk...beghuk betui...taksub sangat dengan beghuk penduboq2 etis bowdow sains ni.....wakakakakakakakakakakaka
Quote VioletsAre_Blue 3-1-2020 05:16 PM
Beckham memang hensem, yang akak tak paham macam mana orang boleh kata c.ronaldo tu hensem?
Quote Dwdrum 3-1-2020 05:32 PM
kalau beckham ini miskin mungkin terjadi maintenance tinggi .... contoh tetap menarik kertu al pacino dan robert downey jr
Quote mesmerize 3-1-2020 05:38 PM
hensem mmg la hensem tapi tak suka tattoo dia satu badan..
anak dia yang romeo tu paling hensem.. yg lain so-so je walaupun mak bapak letops rupa parasnya
Quote weezerfan 3-1-2020 05:41 PM
Artemesiaa replied at 3-1-2020 05:03 PM
Omputih selalu macam tu makin berusia makin menarik tak macam kebanyakan orang Asia

Itu org kaya uols. Cer tgk expat yg dok mesia ni semua busuk kepam jah. Tua sblm usia
Quote InVendeTTa 3-1-2020 05:44 PM
Beckham ni mesti sayang anak pompuan dia lebih kan. Dah tu ade 3 org abang.. Abehla boypren anak pompuan dia tu mesti kena buli dgn Beckham sama join membuli  
Quote noell 3-1-2020 06:04 PM
agak2 kote dia pun tatoo jgak ka camna??abih penuh badan dah
Quote dua_chzy 3-1-2020 06:06 PM
Akak suka heshe. Well mannered. A true British gentleman. Walaupun dolu main pelacur.
Quote Knowlee 3-1-2020 06:37 PM
Ramalan salah belaka
Quote famri7 3-1-2020 07:15 PM
He got everything but voice..elohim maha adil cyst
Quote Nt-ViruS 3-1-2020 07:53 PM
dia ingat orang kaya ni mcm orang miskin ke.
Quote Kejora927 3-1-2020 08:06 PM
famri7 replied at 3-1-2020 07:15 PM
He got everything but voice..elohim maha adil cyst

Ahaaa suara heols x berubah2 ke cyst?? Suara kepit muka macho dah..
Quote cicicumel 3-1-2020 08:21 PM
ada duit semua jadi.. shahrukh khan yg dh tua tu pon rambut lebat giler
Quote Melur1 3-1-2020 08:40 PM
Kalau dah kaya apa susah nya cucuk botox dan tanam rambut

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.155073s Gzip On
To Top