Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kylie Jenner Puji? Badan I Macam Ni You Kutuk?"

10-1-2020 03:49 PM|Oleh: Saiful| Komen: 58

Badan Atikah Suhaimie dikritik semakin gempal dan berisi.

Namun pelakon ini tak cepat melenting namun ada meluahkan apa yang dirasakan apabila ada yang membandingkan dirinya dengan Kylie Jenner.

Di Insta Story, Atikah kata ramai yang puji badan Kylie tapi kenapa badannya pula dikutuk?

Foto: Media Hiburan
Sebelum ini Atikah ada memuat naik gambarnya memakai gaun kuning pendek di Instagram.



Dalam ramai yang memuji kecantikannya, ada yang mengutuk dirinya sebagai gemuk.

Disebabkan itu, Atikah memohon maaf sekiranya dia telah membuatkan ramai netizen kecewa.

Foto: IG
Sabarlah, memang ada sahaja yang salah di mata netizen.

Okaylah berisi daripada terlalu kurus pun tak elok juga kan? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 56
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : "Kau Cebok Mulut Dulu, Jangan Aniaya Orang" - Fezrul Khan Pula Bengang Dengan PM

Komen Terbaru

Quote keknaih 21-1-2020 10:02 AM
sayang.. muka cantik tapi akal tak berapa panjang..  

Lain-lain Komen

Quote Kurex 10-1-2020 04:01 PM
BERAPA BANYAK NAK KENA ADA GOSIP TIKA GEMUK?
Quote mieymiey 10-1-2020 04:07 PM
Bengapnya ko sepol! Dah 3 benang pasal si trisam ni gemuk!
Quote cikatilia 10-1-2020 04:07 PM
gemok mehhh
melebar sikit tak bermakna dia gemok yeee

Quote CinnamonR 10-1-2020 04:08 PM
Batak perhatian je...kylie tu tetek ngan bontot beso...tikah ni gemok die perut pon beso..abes lari shape..dah tau gemok watpela pakai ketat2 seksi2..krg org kate murahan marah..
Quote buapakperut 10-1-2020 04:11 PM
tikah gemuk gemuk tikah
tak bernilai langsung dijadikan gosip. lain la body mcm tin minyak. tin minyak pun rilek jah
Quote fliphair8 10-1-2020 04:12 PM
dia ni muka comei angat, badan dia lurus tak berpinggang and perut tebal gamaknya...kalo ngandung pasti membusung sakan perutnya
Quote MsKathryn 10-1-2020 04:16 PM
Kurus je bentuk badan jenis lurus xde bentuk..
Quote misc 10-1-2020 04:21 PM
Dia ni cantik lah. Tapi baju oren tu mmg buat dia nampak gemuk.
Quote evlinne 10-1-2020 04:25 PM
Ko saje kan sepul cari fasssaal lgi dgn porumer
Bape kali kena sound pun x lut
Dah2 la tuu ulang2 bukak tred yg poromer lain dah bukak aduhhh

Quote evlinne 10-1-2020 04:27 PM
Bila mase pulak kylie tu hot
Sume pelesu kat badan dia yachh
Acah2 je tikoh trisam ni konon2 nak ore puji "hm awaa cantiklah ta gemoks punnn!"
Gedikkk
Quote mieymiey 10-1-2020 04:37 PM
Sepol edit tajuk. Heshe sengaja buang nama si trisam ni, nak pancing porumer klik benang heshe. Boooo sepol!
Quote Ed_Lyn 10-1-2020 04:37 PM
mieymiey replied at 10-1-2020 04:07 PM
Bengapnya ko sepol! Dah 3 benang pasal si trisam ni gemuk!

Si sepol ni minat tikah ni kot.. Tu yg byk betul buka thread minah ni
Quote rayray28 10-1-2020 04:49 PM
Ketara sgt naik kt dadanyaa tu..kalau naik beratnya x seiring dgn naik breastnya..
Quote September14 10-1-2020 04:50 PM
Muka sheols mcm amir masdi af lah
Quote Tweety_Senrose 10-1-2020 04:56 PM
insecure much?
Quote makneng 10-1-2020 04:57 PM
Dek.. Yg ko hadap sgt keceman netizen semua ni dah ngape.. Get the life!! By the way ko x gemok pun.. Memanjang meroyan
Quote Laceyx 10-1-2020 04:59 PM
Jauh beza nokk
Quote supermum 10-1-2020 05:27 PM
Dia tak gemuk, kena tone badan je bagi ada shape
Quote uori 10-1-2020 05:40 PM
Muka cantik, cuma badan takde bentuk, mcm mesin basuh #donebodyshaming

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.145903s Gzip On
To Top