Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Fitnah Ibu Hisap Dadah

15-1-2020 12:06 PM|Oleh: LilRose| Komen: 515

Kisah Puteri Balqis yang semakin mendapat perhatian tampil meluahkan rasa terkilan terhadap pelakon Nabila Huda.



Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Balqis atau mesra disapa Aqish dalam satu kemas kini di Instagramnya meluahkan perasaannya terhadap kenyataan Nabila yang dianggap telah mengguris hatinya dan ibu.

"Kalau anutie nak salahkan orang lain, tak apa. Tapi, jangan disebut nama ibu Puteri," tulisnya.

Kredit foto: IG

Jelasnya, ibunya selama ini yang telah banyak membantu dan berusaha mencari jalan untuk menanggung kos rawatannya, manakala 'ramai yang lain' menghilangkan diri.

"Ujian untuk auntie dan rakan-rakan auntie adalah kemewahan," ujarnya.


Kredit foto: IG

Kredit foto: IG

Dalam masa sama, Balqis juga menepis tuduhan liar yang menuduh ibunya mengambil dadah.


Kredit foto: IG

Malah, Balqis turut membuat pendedahan bahawa ibu saudaranya yang selama ini menabur fitnah mengenai ibunya.


Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Dakwaan Ibu Hisap Dada

Puteri Balqis Sentap Dengan Nabila Huda, Tepis Dakwaan Ibu Hisap Dada

"Indah pengorbanan seorang ibu. Dibiarkan dirinya difitnah, diumpat dan dikeji, tapi dibiarkan anaknya dihormati dan disanjungi."

Sementara itu, Harian Metro melaporkan Balqis disahkan doktor tidak menghidap penyakit kanser, sebaliknya menghidap penyakit lain. Pakar Pediatrik dan Neonatologi, Pusat Pakar Swasta Universiti Teknologi Mara (UiTM), Dr Masri Muhamed bagaimanapun tidak menjelaskan lebih lanjut mengenai penyakit misterinya itu.

Semoga Aqish terus tabah ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
10
Lawak
3
Bosan
0
0
0
Komen: 514
Komen

Previous : "Patutlah Elok Je Takda Kontroversi" - Elak Gosip Cinta Cara Ungku Ismail

Next       : Kurung Anak Beruang, Zarith Sofia Berdepan Penjara Kalau Tak Bayar Denda RM27,000

Komen Terbaru

Quote ladymeow 27-1-2020 06:01 AM
Penat tau baca bebenang balqis ni. Konklusi, mak dia dah plan dah bila viral pasal aqish lepas bersamamu dia akan up kan lagi kontroversi so org still talk about them. Bawa budak sakit jalan, taknak terima bantuan, buat muka ala ala homeless to manipulate people's kindness. Overall their stories have so much BS to keep the people interested, afterall bad publicity is still a publicity. Pity the kid but not the mom, sorry not sorry.

Education is still the best thing to eradicate poverty. Selagi ada tulang pat kerat, selagi tu mak kau bertanggungjawab sara kau and adik2. Kalau dah malas and degil, yet manipulative taleh buat apo. Only you guys can change yr life. Semua org ada destiny tapi kau yang create yr own path to achieve yr own destiny.

Kan iols dah membebel panjang2 ni. Yihhhhhh.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 15-1-2020 12:26 PM
dah banyak la cerita budak ni.. cukup2 la woiiii
Quote claudya 15-1-2020 12:28 PM
tak boleh ke sambung kat thread sedia ada? pasal nama satu thread. pasal post ig satu thread.
Quote mieymiey 15-1-2020 12:30 PM
Salam dari ibu Puteri.
Quote hyie 15-1-2020 12:33 PM
panjang sangat...tapi bagi iols, apa yang abil cuba sampaikan, dia concern pasal keadaan semasa balqis dan persoal kenapa benarkan balqis buat kerja sedangkan dalam keadaan tak sihat. #teamabil
Quote Boomibulat 15-1-2020 12:34 PM
Panjangnya..blh lukis tak?
Quote nayzaron77 15-1-2020 12:34 PM
Panjangnye karangan dia amzing budak 13thn boleh buat ayat sebaik ni... cayalah dik
Quote doubleA 15-1-2020 12:43 PM
nayzaron77 replied at 15-1-2020 12:34 PM
Panjangnye karangan dia amzing budak 13thn boleh buat ayat sebaik ni... cayalah dik

Kalau ko baca betul2, putar belit juga maksud yg nak disampaikan. Kejap puteri, kejap aqish. Dalam tv cakap mak dia jumpa puisi balqis tulis, dalam nota tu cakap puisi tu mak dia tulis, tapi sebab nak sorok identiti, g jual nama anak. Bau ikan sangat
Quote chicozinn 15-1-2020 12:45 PM
sorry dik akak #teamabil..ibu ko tu boleh je keje yg ade pendapatan tetap tanpa perlu bahayakan nyawa anak sendiri..pilihan ada tapi ibu ko akak tgok cm ignorance..maaf yer
Quote lazim 15-1-2020 12:46 PM
Choiii xlrt plk nk baca. Iye ke bdk ni tulis. Utk umur dia xcapai lg thp tulisan mcm tu. Choii
Quote aderaderker 15-1-2020 12:48 PM
Hasil nukilan budak 13 tahun ke panjang lebar cenggitu?
Tanya je.
Quote ina_na 15-1-2020 12:50 PM
Pelakon vateran nur albaniah pun x kisah keje cleaner je.. Dl didie Alias ssh gak.. Dia citer sewa bilik stor duduk 5beranak lepas bercerai.. Tp dia sebagai mak keluar keje..patut ramai org kecam mak si balqis ni.. Dah anak sakit.. Angkut anak p menjual buku.. Cer mak dia p keje kedai makan ke, cleaner ke.. Letak la balqis rumah kwn dia kan.. Yg tlg publish kan buku tu.. Ms mak dia p keje.. Mmg ssh la org nk tlg kalo mcm ni.. Dpt duit derma nanti abis gitu je la..
Quote miss_strangers 15-1-2020 12:50 PM
Bnyaknye benang adik B
Quote lazim 15-1-2020 12:51 PM
Oo mksd dia 38 poem english tulisan dia. 38 poem melayu mak dia. Translate ke atau poem yg berbeza. Klu tulisan mak kau, xde org teringun nk kagum.
Quote adeqbun 15-1-2020 12:57 PM
#teamabil dan #teamerma jugak..erma pon truk kene kecam ngan puak2 husnuzon x bertmpt ni..
Quote lazim 15-1-2020 01:01 PM
adeqbun replied at 15-1-2020 12:57 PM
#teamabil dan #teamerma jugak..erma pon truk kene kecam ngan puak2 husnuzon x bertmpt ni..

Semoga deols naik angin dan tumphkn teh
Quote beta_carotene 15-1-2020 01:03 PM
Confirm Mak dia yg tulis.. Kejap puteri kejap aqish apooo
Quote adeqbun 15-1-2020 01:04 PM
lazim replied at 15-1-2020 01:01 PM
Semoga deols naik angin dan tumphkn teh

tp xsmpi ati lak tgk kekecewaan netizen yg dh menderma sakan....
Quote KhunJee 15-1-2020 01:07 PM
Walaupun katanya budak balqis ni matang dari usia, tapi utk budak 13 tahun karang macam tu macam tak logik je. Ayat macam orang tua sangat.
Quote RumiMenari 15-1-2020 01:07 PM
Team kupu-kupu..

Tahniah kpd semua yg baca dari mula sampai habis royanan "Budak Tak Sekolah Umo 13 Tapi Mengarang Persis Peperiksaan Bulan Jan'20 Bagi Persediaan SPM 5thn Lagi".....

Podah la!

Lihat semua komen(515)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top