Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Kreatif Katanya"- Alicia Amin Berani 'Mati' Hampir Dedahkan Payudaranya

16-1-2020 11:28 AM|Vanilla Thunder| Komen: 82




Pelakon dan model Alicia Amin sememangnya cukup terkenal dengan kontroversi lantaran keberaniannya mendedahkan setiap inci susuk tubuhnya dalam penggambaran fesyen.


FOTO:INSTAGRAM


FOTO:INSTAGRAM


FOTO:INSTAGRAM





Namanya mula dikenali netizen setelah satu persatu gambar bogel dan erotiknya untuk suatu penggambaran fesyen menjadi tular sehingga dia dikecam  netizen yang sukar menerima perbuatan  terlampaunya itu termasuklah apabila dia menyuarakan rasa tidak puas hati terhadap larangan penjualan arak kepada Muslim  di Zon Bebas Cukai KLIA.

Setelah lama menyepi,  Alicia telah memuat naik  suatu foto menunjukkan dia beraksi topless dengan dia hanya menutup sebahagian payudaranya menggunakan jari jemari dalam suatu sesi fotografi bertemakan ASSYMETRIC oleh jurukamera terkenal Bibo Aswan.




Sentuhan kreatif fotografi oleh jurukamera Bibo Aswan ini berjaya membuatkan penampilan Alicia lain daripada yang lain dan hampir tidak dikenali jika dilihat seimbas lalu. 






Dengan memilih tema ASSYMETRIC, foto Alicia ini menerapkan teknik refleksi  tubuh di mana hasilnya subjek kelihatan seimbang.

Gara-gara  gaksi beraninya dalam foto tersebut, Alicia menerima banyak komen oleh pengikutnya di Instagram. Ada  yang memberi pujian dengan mendakwa foto tersebut cukup kreatif  dan  mempunyai makna tersirat. 

Menjengah ke ruangan komen di Instagram, foto itu  turut mendapat pujian dari selebriti tanah air seperti, pengarah dan penerbit Puan Sri Tiara Jacquelina dan Hanesya Hanee.


Jadi , apa pendapat anda mengenai foto tersebut, kreatif atau melampaui batas? - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
0
0
Komen: 82
Komen

Previous : Jadi Kekasih Scha Al Yahya, Peminat Tak Sabar Tunggu Drama Lakonan Naqiu!

Next       : "Adakah Aku Akan Merasakan Kebahagiaan?" - Peminat Harap Bella Astillah Terus Cekal

Komen Terbaru

Quote mummydarling 24-1-2020 11:27 AM
dkalau betul nak tayang pleaselah  sik mak 6hengget ke sedap mata kite nak tgk

Lain-lain Komen

Quote Kurex 16-1-2020 11:34 AM
puihkey ni kalau keluar cerita dia, asyik pasal separuh bogel je la.. dah la kalau pakai apa2 baju, terus baju nampak baju tu murah walaupun designer Malaysia  kata high end.
jadilah macam Karlie Kloss, Doutzen Kroes, acik Naomi, acik Tyra, Gisele, Adriana, acik Kate Moss yg berjaya dan nampak mahal..
Quote weezerfan 16-1-2020 11:37 AM
Sian dia try hard sgt tp tetap sendu x bleh nk go international. Amber chia pon gelak kat kau dekkkkkk
Quote cikatilia 16-1-2020 11:39 AM
kiranya dah habis modern la tu tunjuk nenen?

Quote ais_kosong 16-1-2020 11:47 AM
Kurex replied at 16-1-2020 11:34 AM
puihkey ni kalau keluar cerita dia, asyik pasal separuh bogel je la.. dah la kalau pakai apa2 baju,  ...

Setuju.. nampak buruk baju dipakainya
Quote sarah82 16-1-2020 11:52 AM
Boobs dia kecik.. Tak menyelerakan.. Sekian.
Quote CiliPadiSedap 16-1-2020 11:54 AM
payu dara zizi kirana jua besar bola2 api tp still xboleh lawan breast sis vokuru sbb dia hantu kopek
Quote tagas 16-1-2020 11:56 AM
takde aura stim pun minah nih
Quote diss69 16-1-2020 11:58 AM
Org pon dh mls nk kesah, apa yg dia pakai/buat...
Quote RatuDunia94 16-1-2020 12:12 PM
Sheols ni kat ASNTM pon kena kritik je manjang.. xde la hebat mana skill modeling sheols.. bogel je lebih..
Quote VirusDetected 16-1-2020 12:42 PM


tetap sendu
Quote chicozinn 16-1-2020 12:54 PM
Edited by chicozinn at 16-1-2020 12:56 PM

yg shikin gomez ape cer ye skang??mendonia ke idok??

dulu follow gak shikin masa dia kapel ngan mamat melayu nmpak la still sopan time raya sambut pakai tudung litup tapi since kapel ngan kokosen meollss da unfollow da..dia makin daring lak..so urban yachhh..
Quote Boomibulat 16-1-2020 01:13 PM
Dari dulu asik hampir je..bila dia dedah betul2 pgi pixelkan plk..
Quote nanies 16-1-2020 01:26 PM
dia ni muslim ke?
Quote Kerusijati 16-1-2020 01:38 PM
chicozinn replied at 16-1-2020 12:54 PM
yg shikin gomez ape cer ye skang??mendonia ke idok??

dulu follow gak shikin masa dia kapel ngan m ...

rasa dah clash ngan kokosen tu..x nmpk pun kt ig dia lg skrg. shikin mmg makin urban..tp iolss still suke sgt tgk dia compare to hantu nenen ni
Quote Noramy89 16-1-2020 01:47 PM
tetek 20 sen pon gegeh nak tayang.
Quote bakingsoda 16-1-2020 01:57 PM
dia ni kalau tak bogel takde sorang pon kesah
Quote keknaih 16-1-2020 01:59 PM
tak habis habis. tunjuk jelahhh terus kalau nak sangat
Quote mizzmimi 16-1-2020 02:02 PM
tibaiunta.. tayang kopek je lah
Quote samshik 16-1-2020 02:02 PM
Loh hai.. Kan gambor die hat bugil pun dah ado.. So hat ni nothing maaa..

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top