Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Bersemut' Kakak Lina Tak Sanggup Lepaskan Suami Pergi Kerja

23-1-2020 10:13 AM|Oleh: top5complete | Komen: 188

Setelah empat hari bergelar isteri, Elly Mazlein terasa sangat berat hati untuk melepaskan suami barunya pergi kerja. Elly kelihatan sangat ceria serta bahagia di samping suaminya, Mohamad Azlan.


Foto: IG

Pernikahan dan persandingan mereka yang disambut tempoh hari cukup gilang-gemilang, Azlan sudah pun memulai tugasan semula sebagai seorang guru Geografi di sekolah.

Untuk pengetahuan anda semua, malam semalam pasangan suami isteri ini hadir ke rancangan MeleTOP. Studio dipenuhi dengan gelak tawa dengan jenaka-jenaka spontan Elly yang mesra disapa Kak Lina.


Foto: IG

Apa yang lebih manis apabila Kak Lina memuat naik video dirinya menghantar suami tercinta di muka pintu untuk bergegas ke tempat kerja. Kemas memakai kemeja serta tanda nama, Cikgu Azlan juga sempat bersalaman dan mencium isteri tersayang.


Foto: IG


Mesti ramai mak cik bawang di luar sana cemburu dengan kehidupan Elly sekarang. Semoga Kak Lina berbahagia sehingga ke anak cucu dengan Cikgu Azlan, mari kita sama-sama doakan mereka. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
2
0
Komen: 188
Komen

Previous : "Spoil Mood" - Nad Zainal Mengamuk Dengan Siapa Tu?

Next       : Nina Iskandar Berang Dengan Penghisap Vape Yang Pentingkan Diri Sendiri

Komen Terbaru

Quote afie_m 29-1-2020 03:52 PM
diss69 replied at 27-1-2020 08:39 PM
Hensem xhensem ats pandangan mata masing2 tp akk respek kt k lina pompom ni sebab xpilih org2 k ...

betul...i rasa dia cari orang yang betul2 sayang dia dan boleh jaga dia..

Lain-lain Komen

Quote Lailerthee 23-1-2020 10:32 AM
Selamat pengantin baruu moga kekal hga anak cucuu
Quote manehnya 23-1-2020 10:36 AM
tumpang tengok...

laki sedap mcm tu mmg la kalu aku pun ikat x bg keluaq umah
Quote hollahop 23-1-2020 10:42 AM
hensem lakinya. walaupun cikgu tapi mata i tgk laki dia mcm footballer
Quote meow_tompok 23-1-2020 10:46 AM
motor apa yg laki dia pakai tu, berkenan pulak aku dgn motornya

Quote SweetRehan 23-1-2020 11:04 AM
Cantik la dress bridesmaid kakak lina pompom...berkenan plak ngan kalernya...lembut je....
Quote LadyCarefree 23-1-2020 11:07 AM
Budak tahun 6 ke tulis artikel ni.
Quote imsonaif 23-1-2020 11:11 AM
kalau kak lina sanngup nak tanggung biawak idup sila la teruskan tahan suami tu dari pegi bekerja

Quote cempakaa 23-1-2020 11:13 AM
suka tengok kak lina pompom sekarang.
Quote miu84 23-1-2020 11:14 AM
Semoga kak lina pom pom bahagia bersama suami dan anak yach..meols suka sheols sejak kampung people
Quote KIM.K 23-1-2020 11:15 AM
Potong kaki la macamni. Diabetic habis
Quote Orix 23-1-2020 11:20 AM
aiyooo. chuols yg kata shuben kaka lina ni hensem x habis2 ni chuols duduk area mana eh susah sgat ke nk jmpa laki rupa sebegini  ???? ramai jah laki meleis rupa sebegitu terutama di felda-felda serta pantai timur.... rupa typical meleis jah pun...
Quote mizruncing 23-1-2020 11:21 AM
mmg suka tgk life dia skrg. mmg tak sngka dia pilih laki cikgu. semoga brkekalan.
Quote nura19 23-1-2020 11:23 AM
Suka tgk kak lina skrg...even gedik manje..
Quote Kampungpeoplesz 23-1-2020 11:30 AM
Walaupun kak lina spesis gedik tp dia funny. Terhibur gak kdg2 dgn kerenah dia
Quote fliphair8 23-1-2020 11:33 AM
gitu kak lina tak puas gomoi laki naaaa....
Quote ally9970 23-1-2020 11:35 AM
Alah...dh lama tak dapat, tetiba dpt mmg lah taknak lepas...
Quote kucingitam 23-1-2020 11:37 AM
hensem apo? biasa2 je aku tgk..
Quote Adelisa 23-1-2020 11:46 AM
ngaja skolah mane papa awan nano ni..abes la kt skolah jd bahan bawangan cikgu perempuan dkt tmpt makan cikgu hihi
Quote husna_amal 23-1-2020 11:48 AM
Macam biasa kena kongsi moment2 pengantin baru kat orang ramai.

Lihat semua komen(188)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106254s Gzip On
To Top