Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Korang Pun Bila Menegur Nampak Tak Ikhlas - Nabil Ahmad Respon Dakwaan Tak Ikhlas Minta Maaf

2-4-2020 09:45 AM| Komen: 27


Selepas Black, Tomok dan Shuib membuat permohonan maaf dengan netizen berkenaan bantuan kerajaan yang khusus kepada golongan artis, pelawak dan pengacara Nabil Ahmad turut membuat langkah yang sama.

Walaupun membuat permohonan maaf, tindakan Nabil berkongsi satu babak filem Allahyarham P.Ramlee menimbulkan tanda tanya dalam kalangan netizen.

Ada yang mendakwa Nabil tidak ikhlas. Lihat video.


Rata-rata wargamaya rasa kecewa dengan sikap Nabil yang dilihat tidak ikhlas meminta maaf itu.

Kredit foto: Twitter @Puta02244120

Menyedari hal tersebut, Nabil tampil memberi maklumbalas mengenai perkara itu.

Korang pon bila menegur nampak tak ikhlas nyer!

"Salam semua, saya selalu cakap my fans are my friend. Alhamdulillah friends akan gunakan kata-kata dengan cara yang betol untuk menegur. Saya paham ramai yang cakap saya tak ikhlas bila mintak maaf tapi korang pon bila menegur nampak tak ikhlas nyer. Lebih nak menjatuh kan dari membetol kan so kite ni same guys.

Kita tak suka disakiti tapi kita menyakiti, saya post video anak saya baca doa tapi korang gunakan kata-kata kesat kat komen!! Kemon laa guys we are better than that!! Saya nak jadi kan ini post yang last pasal isu artis dengan netizen ni!!"

 Kredit Foto - Instagram Nabil Ahmad

Saya nak jadi kan ini post yang last pasal isu artis dengan netizen ni!!"

"Saya masih Ahmad Nabil yang despatch dulu. Masih same guys masih susah masih mencari rezeki untuk keluarga masih menanggung mak dan ayah same macam korang jugak. Kita move on and same doa covid ni berakhir yeaaa. Betol tak ke mana kerjaya artis tanpa sokongan peminat.

Itu reality tapi masing-masing jaga hak masing-masing yeaaa. Terima kasih kepada yg menegur cara islam dan kepada owner-owner fake acc yang dibuat just untukk bakar line #silameninggal ..take care guys"

Tinjauan mendapati hantaran ini telah dipadamkan. Apapun, oklah Nabil nak move on  sebab tak nak perkara ini berpanjangan. 

Baguslah, sebab tanpa peminat siapalah artis.- CARI 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
3
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : Ini Rupanya Maksud Lagu 'Hilang Gelap, Terbitlah Terang' (Sweet Charity)

Next       : Hentikan Fitnah Sebelum Fizo Omar Ambil Tindakan Undang-undang!

Komen Terbaru

Quote sok_suci 7-4-2020 12:36 PM
Forever tetap nmpk bodoh

Lain-lain Komen

Quote puanserama 2-4-2020 10:17 AM
RIP la bro
Quote famri7 2-4-2020 10:19 AM
Who are yus..tanpa meletop heshe lvl melukut jah...oh lupa dia tuhan melayu.
Quote merrissa 2-4-2020 10:26 AM
apa kisah ni?

tp si nabil ni...dia pon mcm vivy..dia rs dia kaya...msdnya berjaya...so semua dia betul
Quote teen_angelJB 2-4-2020 10:33 AM
Manusia ni lupa..
Karma...today...upside down..
Bahasa yg diungkap itu melambangkan Hati Dan fikiran..
Plezz..more u talk..more bahalol u are..
Silent je la..x pyh minta maaf pun klu rasa betul..
Lupa gaknye dia penah b40..
Mungkin lagi teruk dari tu..
Quote bulalof 2-4-2020 10:34 AM
u r history...
Quote tagas 2-4-2020 11:06 AM
abisla ko capang

muka ko keluar tv jer penonton akan tukaw rancangan lain

apatah lg nak jual produk mmg tak laku la

so welcome to da b40 club hasil dr boikot2 netizen

Quote L_Z 2-4-2020 11:09 AM
Dasar Babil lupa diri.. ko ingat org pakat lupa Ka kes ko dgn Irma dulu....
Quote babycc 2-4-2020 11:55 AM
Ramai2 boikot uphamol.. sakit kepala makan panadol je!
Quote biozipstar 2-4-2020 01:28 PM
hmm. mintak maaf lepastu tak paayah nak ungit2. ceritanya xkan abes.
Quote uori 2-4-2020 01:50 PM
aik, dia provoke, dia yg sentap?
asal orang takde serang dia, kan?

retis ni, tak bijak sehari takleh ke?
Quote cairel_azlie 2-4-2020 02:00 PM
Pi mereput la retis2 macam ni....kalau tak kerana peminat nabil ni still jadi mat rempit atau sekarang ni delivery Food Panda jer!
Quote fizamn 2-4-2020 02:00 PM
Ape la.nabil nie.. ko femes sbb b40 yg suka nie.. t20 x de nak kwn dgn ko...
Quote chandrahusin 2-4-2020 04:04 PM
artis diam je lah dulu
terus buat benda baik2
nak beperang dgn netizen buat apa
nnt habih semua org londeh

patut la mak dara dulu2 lagi dh declare
"pantang keturunan aku kawin dgn ahli muzik!!"
Quote CinnamonR 2-4-2020 04:05 PM
Elok boikot je die ni...buat lawak pun semua lawak menghine menyindir
Quote amyza82 2-4-2020 04:13 PM
Boikot je biar dia balik keje lama jadi despatch.
Dasar rempit, duit tak boleh beli class.
Quote aderaderker 2-4-2020 04:50 PM
Bye Nabil
Quote zuri154 2-4-2020 06:26 PM
bideo tu seakan2 komen kt cari ni jgk bila ada benang netizen vs retis.
poremer - 1
retis - 0

nmpk sgt nabil tu poremer cari. tu cedok kt sini.
Quote Bergosip 2-4-2020 06:36 PM
Beberapa bulan yang lepas bukan Nabil ada keluar statement yang dia tak ada job. Berani betul cari gaduh dengan netizen
Quote najib888 2-4-2020 10:48 PM
chandrahusin replied at 2-4-2020 04:04 PM
artis diam je lah dulu
terus buat benda baik2
nak beperang dgn netizen buat apa

Ooooo nyonya Mansor tu mak dara la ye? citer P Ramlee yang serius2 ni tak berapa nak minat sangat..

habis la ko nabil..

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top