Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Terkini Lihat artikel

Dirogol 10 ekor Myanmar, amankah Malaysia?

9-10-2012 09:33 AM Komen: 259

4 jam dalam neraka 10 setan
Oleh Naimah Mohamed
naimah@hmetro.com.my


SUBANG JAYA: Empat jam menjadi tempoh amat lama dan penuh sengsara bagi seorang wanita apabila dia dirogol bergilir-gilir 10 lelaki warga Myanmar selepas diculik ketika menunggu bas untuk ke tempat kerja di Puchong Perdana, di sini.

Dalam kejadian jam 3 petang Sabtu lalu, mangsa wanita tempatan berusia 28 tahun yang menunggu bas bersendirian dihampiri dua lelaki Myanmar yang menaiki sebuah Proton Wira.

Sumber polis berkata, seorang daripada lelaki terbabit mengacukan parang ke arah mangsa sebelum memaksanya masuk dan duduk di kerusi belakang kereta dinaiki mereka.

Mangsa yang ketakutan dan tidak mampu melawan dibawa ke sebuah rumah flat di kawasan berhampiran dan di situ ada lapan lagi lelaki warga Myanmar menunggu.


Dua daripada suspek mengikat kaki serta tangan mangsa sebelum seorang demi seorang merogolnya tanpa belas kasihan biarpun mangsa merayu dikasihani, katanya.


amankah Malaysia seperti yg dicanang2kan pemimpin, tapi kes bunuh, rogol, rompak, lain2 jenayah hari2 berlaku??
ni semua salah rakyat la yg tak pandai jaga keamanan negara...


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 262
Komen

Komen Terbaru

Quote Bedah.Cun 7-11-2012 02:00 AM
setan punya myanmar. belum kena buku dengan ruas lagi, berani rogol lah bedah. lunyai batang korang bedah kepamkan!!!!

Lain-lain Komen

Quote hunny_bunny 9-10-2012 09:22 AM
ya ALLAH hai...sangat kasihan...

Quote ifanonline 9-10-2012 09:23 AM
geng2 myanmar plak buat onar...lepas indon, negro, myanmar...we attracting the wrong people...depa semua ni kebanyakannya buruh kasar...the price we have to pay sebab locals taknak buat keje2 labour...
Quote the_killer 9-10-2012 09:25 AM
myammar rakhine or rohingya..dapat kasi pancung..
Quote kenarikelabu 9-10-2012 09:27 AM
aduiii...celaka betul la org2 import nih. habis kojol gadis2 rakyat ku
Quote amyainsamad 9-10-2012 09:28 AM
kesian......
Quote redz85 9-10-2012 09:30 AM
ifanonline posted on 9-10-2012 09:23 AM
geng2 myanmar plak buat onar...lepas indon, negro, myanmar...we attracting the wrong people...depa s ...

nak buat macam mana.. orang malaysia lawa lawa belaka.. orang asing selera giler
Quote DCrystal 9-10-2012 09:30 AM
Pavillion aman2 saja...
Quote chaoyunjie 9-10-2012 09:32 AM
wahhhh kesiannya awek tu...
sampai 10 orang kena...

sadis sungguhhh
Quote Daisy81 9-10-2012 09:33 AM
kena ketatkan lg kemasukan warga asing nie kt msia...tolonggglahhh
Quote Vympel77 9-10-2012 09:37 AM
Multi-orgasm
Quote Acong 9-10-2012 09:37 AM
babi siyal.........! kasik bunuh je 10 ekor syaitan tu........!
Quote spy^patrick 9-10-2012 09:38 AM
x pyh la bg warga asing keje kt msia lg..
Quote MiameliaKA 9-10-2012 09:39 AM
seramnya, Malaysia memang tak aman dah!
Quote noor2 9-10-2012 09:40 AM
ya allah...kurang ajar sangat2 perogol2 niiii...

tula potong aja anu lelaki2 sangap seks ni
Quote Acong 9-10-2012 09:41 AM
woi polis.....! imigresen.......! buat serbuan besar2an kat puchong tu.....!!!!
Quote epal10 9-10-2012 09:43 AM
Kejam giler...errkkk..menteri dalam negeri taknak komen apa2 ke?
Quote Acong 9-10-2012 09:43 AM
malam nie kita bakar puchong perdana..........!!!
Quote noor2 9-10-2012 09:43 AM
PM pedulik hape...baik dia pikir PRU
Quote solstice 9-10-2012 09:44 AM
Sbb dasar buruh asing kat  sia ni lemah sgt
Kat arab & jepun sgt strict

Tu belom bab benteras jenayah, jgn kata org luar... Org tempatan pon sama
Its a general issue - jenayah makin meningkat sbb hukuman x setimpal

Lihat semua komen(259)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082502s Gzip On
To Top