CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Gosip Tempatan
Add forum to favorites (1274) |RSS

Gosip Tempatan Today: 1230 |Threads: 24280|Rank: 3 

Author Replies
Views
Last post
Announcement Announcement: FREEDOM TO SPEAK & THE RESPONSIBILITY admin 23-6-2012    
This Category ∏∏ Bilik Scandalicious MOMOD 4 - Welcome annehuda ke Bod Gosip - [Read permissions 255] ...23456 teky 23-1-2015 03:51 PM 126336 xpdckelate 1-5-2016 09:24 AM
This Forum Gossipers Help Desk-soalan dan Idea, pengumuman, feedback, report thread - II attach_img  ...23456..31 teky 18-6-2014 09:18 AM 755103757 xpdckelate 1-5-2016 09:26 AM
This Forum Watermark Tutorial untuk Gambar Eksklusif attachment digest  ...23456 Santeira 8-12-2008 02:05 PM 139253450 d_dalia 6-4-2016 08:06 AM
  Forum Thread   
Zetti Niqabis Penipu ; updated perkembangan terbaru? attach_img  ...23456..18 Princess_Na 27-2-2016 11:57 AM 43739358 fynnkakiblock 3-5-2016 08:29 PM
Michael Ang dan Retis-retis Mengamuk di Instagram Hafidz Roshdi attach_img New fynnkakiblock 3-5-2016 08:25 PM 176 alesandra 3-5-2016 08:29 PM
Scha Mendiva Tak Suka Cheta RSO? attach_img  ...234 New fynnkakiblock 3-5-2016 02:22 PM 814321 fynnkakiblock 3-5-2016 08:29 PM
Kritik Cara Berpakaian, Yuna 'Sekolahkan' Peminat Di Instagram attach_img  ...234 New CARI-MAMS 3-5-2016 02:53 PM 752519 becir 3-5-2016 08:27 PM
Scha Al Yahya Macam Bapok? attach_img  ...23456 New fynnkakiblock 3-5-2016 11:18 AM 1475999 fynnkakiblock 3-5-2016 08:27 PM
Zizie Izette Merajuk Suami Tak Jadi Ceraikan Madu? #76 attach_img  ...23456..13 fynnkakiblock 1-11-2015 09:36 PM 30022437 Kebabomb 3-5-2016 08:25 PM
All About Yusry attach_img heatlevel  ...23456..23 zila_hakimie 31-1-2011 11:39 AM 57448316 RVP20 3-5-2016 08:22 PM
EdisiTak Tahupun! Miera Leyana couple dgn anak menteri?Menteri mana tu?!#33 attach_img  ...2345 New melinda_kerr 2-5-2016 11:23 PM 1246448 BuBuComey 3-5-2016 08:16 PM
Juliana evans dan boyfriend baru ke? attach_img  ...23 New zucheezy 2-5-2016 11:16 PM 644331 Rynaf 3-5-2016 08:03 PM
Fizo Mawar Dikecam Lagi! Kali Ini Kerana Video Rebut Kopi Percuma  ...2345 New CARI-IIN 3-5-2016 11:41 AM 1093838 she 3-5-2016 08:02 PM
Konsert Kurnia SLAM 14 Mei@KWC | seating plan & harga post#612 attach_img  ...23456..34 doubleA 18-1-2016 04:12 PM 82618940 shaz_bella 3-5-2016 07:58 PM
Edisi Baru Tau: Asyraf Muslim, Dayana Dah Dapat Baby  ...2 New susukambingbest 3-5-2016 12:16 AM 342868 pauliza 3-5-2016 07:36 PM
MEMBEDAH FYNN JAMAL (Edisi Darling Haters) #432 to #435 attach_img  ...23456..71 jefri90 24-10-2015 09:21 PM 1772108370 fazamania 3-5-2016 07:27 PM
All About Selebriti Bloggers, Bloggers & Igers - Part 45 - [Read permissions 3]attach_img  ...23456..54 friedfishsoup 19-4-2016 10:36 PM 13259546 pinksarah 3-5-2016 06:58 PM
Edisi Undi Sendiri :APO! Mihah Kayu rules? Result #136 attach_img  ...23456..9 katibism 2-4-2016 04:18 PM 2059079 mieymiey 3-5-2016 06:52 PM
Sharifah Khasif Sah Bercerai..takziah sis attach_img  ...23456..8 New maxim 2-5-2016 01:18 PM 18813096 cik_tonggek 3-5-2016 06:51 PM
MARIA FARIDA berebut kasut dgn budak?? attach_img  ...23456..9 kiahkau 23-4-2016 03:31 AM 21518409 melinda_kerr 3-5-2016 06:45 PM
Xde niat pun nak burukkan orang Sabah - Liyana Jasmay #120  ...23456 maxim 25-4-2016 05:41 PM 1289978 rusyidahrahman 3-5-2016 06:42 PM
Yatt Sejadah panjat pokok #pos1581 attach_img heatlevel  ...23456..69 maxim 17-2-2016 11:10 AM 1714128813 kimsa-ra 3-5-2016 06:25 PM
Latest pic anak2 fauziah latiff Newbie Thread  ...23456 New jajamis 27-4-2016 07:28 PM 13616488 idril 3-5-2016 05:43 PM
Polls Berkasih sayang rindu kiss 1000x di IG #758 PG31 attach_img  ...23456..33 babyridz 5-3-2016 11:56 AM 80958117 bottombikini 3-5-2016 05:39 PM
Gempak Superstar | Konsert ke-4 (Raja Ilya & Izreen out!) attach_img  ...23456..65 kakasotong 29-3-2016 04:51 PM 161549564 syue86 3-5-2016 05:22 PM
Next »

Quick post

You can still enter 80 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-5-2016 08:30 PM GMT+8 , Processed in 0.048742 second(s), 32 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the forum