[size=100%]Pas makan, jom minum jus kedondong asam masin/boi...
[size=100%]
[size=100%] [size=100%]Bahan-bahan...
[size=100%]
- [size=100%]3 cawan air...
- [size=100%]2 biji kedondong - buang kulit dan potong kecil...
- [size=100%]2 sudu besar gula .. sape suke manis bleh tambah...
- [size=100%]secubit garam...
- [size=100%]2 biji asam masin/boi...-kalo rase tak cukup masam bleh tambah yer... * aku ganti ngan 1 sudu besar serbuk asam masin...
[size=100%]Cara-cara...
[size=100%]1. Kisar kedondong, gula, garam dan air hingga halus...
2. Tapis... kalo taknak tapis pun boleh... kalo pekat sangat, bleh tambah air lagi...
3. Letak asam masin/boi... kacau sebati... Jom minum....
|