CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Close/Open Add Fav (19) |

CARI Confessions Td:1 |Th:42|Rank:31 

Moderator: admin6

PERATURAN  BOD CARI CONFESSIONS



1. Boleh confess apa saja berkenaan masalah peribadi, percintaan, hal keluarga, kewangan, masalah rakan dan yang berkaitan.

2. Jika confession bukan dari TT sendiri, sila sertakan sumber dari mana ia diambil.

3. Setiap confession tidak dibenarkan meletakkan detail peribadi seseorang, nama syarikat atau gambaran apa-apa saja yang berkait dengan tuduhan yang boleh membawa kepada legal action. Jadi sila bertanggungjawab dalam setiap confession anda.

4. Jangan buat spam dan posting yang tiada kena mengena dengan confession.


5. Elakkan dari melakukan kesalahan seperti :

Advertisement/ Scam/ Spam
Disrespect/ Insult/ Rude
Hostile/ Vulgar Languages
Multiple Posting/ Same Thread
Name Calling/ Personal Attack
Problematic Avatar/ Signature
Provocation/ Sarcasm/ Racist
 
Anonymous 1-3-2024 04:24 AM
 
Discover 20% Discount Purchase Dilaudid Online Now in the USA! New
Anonymous    |   29-2-2024 04:24 PM    |   View:6851   |   Reply:0    |   Likes: 0
Anonymous 29-2-2024 04:24 PM
 
Unlock Savings: Purchase Hydrocodone Online at 20% OFF in the USA! Newbie Thread New
Anonymous    |   29-2-2024 04:16 PM    |   View:5465   |   Reply:0    |   Likes: 0
Anonymous 29-2-2024 04:16 PM
 
Unveiling BMW 2 Series Common Issues: An In-Depth Exploration recommend New
Anonymous    |   23-2-2024 05:42 PM    |   View:4175   |   Reply:1    |   Likes: 1
green~tea 27-2-2024 11:55 AM

ADVERTISEMENT


 
Aku rasa mcm nk kemurungan recommend
Anonymous    |   27-11-2023 10:59 PM    |   View:1738   |   Reply:7    |   Likes: 1
vanilacup 26-2-2024 01:41 PM
 
Masih dalam iddah
Anonymous    |   16-2-2024 03:45 PM    |   View:10309   |   Reply:4    |   Likes: 0
3chanceno 24-2-2024 11:44 AM
 
https://glycoguard-australia-a77118.webflow.io/ Newbie Thread New
Anonymous    |   23-2-2024 08:17 PM    |   View:2381   |   Reply:0    |   Likes: 0
Anonymous 23-2-2024 08:17 PM
 
Cheap Xanax Buy Now In The USA For Sale New
Anonymous    |   23-2-2024 08:03 PM    |   View:2516   |   Reply:0    |   Likes: 0
Anonymous 23-2-2024 08:03 PM
 
Cheap Xanax Buy Now In The USA For Sale New
Anonymous    |   23-2-2024 08:00 PM    |   View:2530   |   Reply:0    |   Likes: 0
Anonymous 23-2-2024 08:00 PM
 
Bini malas giler lipat kain..ipar duai hasut suruh ceraikan Newbie Thread
Anonymous    |   30-11-2023 04:31 PM    |   View:6795   |   Reply:16    |   Likes: 0
kikuri 16-2-2024 11:44 AM
 
Muka anak aku tak sama ngn aku..macam muka ex wife aku je  ...2
Anonymous    |   8-12-2023 11:37 AM    |   View:10673   |   Reply:22    |   Likes: 0
fezy 14-2-2024 10:18 PM
 
Isteri macam dah biasa bersama recommend  ...2
Anonymous    |   8-12-2023 11:40 AM    |   View:11280   |   Reply:22    |   Likes: 1
mizzmimi 13-2-2024 10:38 PM
 
need help about my feelings Newbie Thread recommend
Anonymous    |   26-11-2023 07:56 PM    |   View:1895   |   Reply:12    |   Likes: 1
guargum 13-2-2024 04:21 PM
 
Suami penagih tegar ketum dan main game recommend
Anonymous    |   29-11-2023 09:45 AM    |   View:3861   |   Reply:7    |   Likes: 2
tumpanglalu74 12-2-2024 02:30 AM
 
Jatuh cinta dengan tunang orang
Anonymous    |   8-12-2023 11:26 AM    |   View:9430   |   Reply:9    |   Likes: 0
tumpanglalu74 12-2-2024 02:24 AM
 
JIWA ANAK BROKEN HOME ~
Anonymous    |   23-11-2023 05:57 PM    |   View:1848   |   Reply:9    |   Likes: 0
tumpanglalu74 12-2-2024 02:23 AM
 
Crush dekat rakan sekerja. Newbie Thread
Anonymous    |   8-1-2024 12:02 PM    |   View:9007   |   Reply:5    |   Likes: 0
tumpanglalu74 12-2-2024 02:16 AM
 
Akaun kena tutup, boleh x buka masa depan Newbie Thread recommend
Anonymous    |   23-12-2023 08:19 AM    |   View:9587   |   Reply:3    |   Likes: 1
tumpanglalu74 12-2-2024 02:11 AM
 
Dilema jaga perut suami Newbie Thread recommend
mrs_hana    |   14-12-2023 07:32 PM    |   View:25473   |   Reply:13    |   Likes: 2
tumpanglalu74 12-2-2024 02:03 AM
Follow Us
 
Kecewa dgn anak aku recommend
Anonymous    |   29-12-2023 04:40 PM    |   View:34616   |   Reply:3    |   Likes: 1
tumpanglalu74 12-2-2024 02:00 AM
 
Suka mil f la kot... recommend
Anonymous    |   23-1-2024 06:31 PM    |   View:4233   |   Reply:9    |   Likes: 1
tumpanglalu74 12-2-2024 01:56 AM
 
Nasib Malang ke Ujian? Newbie Thread
Anonymous    |   6-2-2024 08:10 AM    |   View:6415   |   Reply:3    |   Likes: 0
tumpanglalu74 12-2-2024 01:47 AM
 
Aku seorang pendosa. masihkah ada peluang aku ke syurga? Newbie Thread recommend  ...23
Anonymous    |   17-11-2023 09:59 AM    |   View:8000   |   Reply:45    |   Likes: 1
tumpanglalu74 12-2-2024 01:41 AM
 
Suami tak ada nafsu recommend
Anonymous    |   27-12-2023 07:54 PM    |   View:24781   |   Reply:15    |   Likes: 2
tumpanglalu74 12-2-2024 01:37 AM

ADVERTISEMENT


 
Tersuka suami orang. Apa perlu aku buat  ...2
Anonymous    |   4-12-2023 10:29 PM    |   View:27982   |   Reply:29    |   Likes: 0
tumpanglalu74 12-2-2024 01:35 AM
 
Buat jambatan sendiri atas tanah rezab kerajaan attach_img
Anonymous    |   21-11-2023 11:16 AM    |   View:2603   |   Reply:11    |   Likes: 0
sleepandream 6-2-2024 04:29 AM
 
Hantar emak ke rumah orang tua harga kayangan.. adakah aku anak derhaka? attach_img recommend
Anonymous    |   6-12-2023 09:36 AM    |   View:5159   |   Reply:18    |   Likes: 2
Samerosie 26-12-2023 06:27 PM
 
Saudara mara jadi makin tak rapat macam dulu recommend
Anonymous    |   20-11-2023 12:14 PM    |   View:2891   |   Reply:14    |   Likes: 1
meowed 25-12-2023 10:49 PM
 
Cinta Pertama jadi cinta kedua recommend
Anonymous    |   19-12-2023 04:51 PM    |   View:11544   |   Reply:9    |   Likes: 1
MissYouSayang 25-12-2023 09:23 PM
 
Suami tak suka sy pakai tudung, freehair lagi lawa dia cakap recommend
Anonymous    |   29-11-2023 09:50 AM    |   View:4281   |   Reply:9    |   Likes: 1
lightheaded67 25-12-2023 11:29 AM
 
Saya kahwin dah 6 tahun…dan xde anak. Perlukah saya berpisah??  ...2
Anonymous    |   23-11-2023 04:39 PM    |   View:2281   |   Reply:27    |   Likes: 0
green~tea 17-12-2023 08:15 AM
 
Along paksa renew loan
Anonymous    |   23-11-2023 04:21 PM    |   View:1528   |   Reply:5    |   Likes: 0
jazaa100 8-12-2023 03:10 PM
 
Stress... Suami mulut busuk apa perlu sy buat?? attach_img recommend
Anonymous    |   29-11-2023 09:53 AM    |   View:4343   |   Reply:10    |   Likes: 2
sayawifenikmie 6-12-2023 06:48 PM
 
Kami pjj.suami pernah kantoi skandal dengan isteri orang Newbie Thread
Anonymous    |   29-11-2023 09:41 AM    |   View:4082   |   Reply:4    |   Likes: 0
syamzana 6-12-2023 02:48 PM
 
Aku rasa maid aku ni somethinglah attach_img  ...2
Anonymous    |   16-11-2023 08:18 PM    |   View:15598   |   Reply:32    |   Likes: 0
adiksha 6-12-2023 11:12 AM
 
Suami lebih pentingkan mak dan adik-adik dia dari isteri sendiri
Anonymous    |   30-11-2023 04:35 PM    |   View:6050   |   Reply:4    |   Likes: 0
LadyCarefree 3-12-2023 11:06 AM
 
Suami bagi duit belanja kepada anak buah dia yg dah kahwin setiap bulan,normal ke?
Anonymous    |   29-11-2023 09:47 AM    |   View:3756   |   Reply:2    |   Likes: 0
Manusiabesa 29-11-2023 06:15 PM
 
Aku suka dia tapi dia awek orang..macam mana ni???  ...2
Anonymous    |   16-11-2023 04:46 PM    |   View:7009   |   Reply:35    |   Likes: 0
girlfriday13 27-11-2023 03:49 PM
 
nyampah dengan kak ipar aku yg suka bahan aku attach_img recommend  ...23
Anonymous    |   16-11-2023 06:52 PM    |   View:13381   |   Reply:45    |   Likes: 1
C-ra 27-11-2023 08:14 AM
 
Bermadu dengan mentua
Anonymous    |   23-11-2023 04:43 PM    |   View:1715   |   Reply:4    |   Likes: 0
Catpaw 25-11-2023 08:15 AM
 
KELUARGA SUKA PERHABIS DUIT JUMPA BOMOH  ...2
Anonymous    |   16-11-2023 03:55 PM    |   View:4289   |   Reply:39    |   Likes: 0
_blackbird 24-11-2023 07:56 PM
 
Kawan pinjam duit tapi bila kita minta dia marah Newbie Thread
Anonymous    |   17-11-2023 11:01 AM    |   View:5618   |   Reply:16    |   Likes: 0
Mimo.mimo 23-11-2023 04:34 PM

Quick post

You can still enter 200 characters
You have to log in before you can post Login | Register

Points Rules


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

1-3-2024 04:22 PM GMT+8 , Processed in 7.416217 second(s), 103 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top Return to the forum