|
Istana ke12 HM - Edisi Pru coverboy HM pilihan cari HAPPY BIRTHDAY BADDROL BAKHT
[Copy link]
|
|
macam ada orang buat MN je sebab sangat tak logik kelmarin mahali dapat 3 undi je sekarang 63...bagi ...
muraicomey Post at 27-1-2012 09:00
tu la pasal..weols pun pelik ni....kesian hadek nami mcm takde peminat jah padahal heols posing lg bergaya dr yg lelain tu.... |
|
|
|
|
|
|
|
mu dah bekpes? iols baru nak mengadap nasi goreng...marilahhhh
speckie Post at 27-1-2012 09:03
hai speckie....iols pun dh bekpes hari ni makan limau jah....diet kekdahnye |
|
|
|
|
|
|
|
hai speckie....iols pun dh bekpes hari ni makan limau jah....diet kekdahnye
annehuda Post at 27-1-2012 09:06
motip nak diet? bukan bdn mu mcm tiang letrik je ke? |
|
|
|
|
|
|
|
motip nak diet? bukan bdn mu mcm tiang letrik je ke?
speckie Post at 27-1-2012 09:08
iols balik kg hari tu....opkos la duit susut macam air....tak menyabo nk tunggu hari gaji 1hb ni.....
dpt angpau pun rm10 jah...adakah iols tak cukup comel???? |
|
|
|
|
|
|
|
iols balik kg hari tu....opkos la duit susut macam air....tak menyabo nk tunggu hari gaji ...
annehuda Post at 27-1-2012 09:11
standard la kalo balik kg, poket dah mcm mesin ATM je, asik kuar duit huhuuu
bakpe mu x mari raya rumah weols kat bukit mertajam? konpem mu dpt angpau bykk..
iols balik kg cari buku abam congwei kat popular tak sampai2 lg... suh kwn iols tgk kat cheras selatan dah abisss... tinggal versi mandarin jer. so terpaksala iols membawa diri yg keciwa ke nou camp temankan abang mesut. pon keciwa jugopppp... |
|
|
|
|
|
|
|
seramnya baca kat rumah sebelah. asik bertekakkk sajorkkk. mujur sini takdok sesi bertekak situ sana sini |
|
|
|
|
|
|
|
seramnya baca kat rumah sebelah. asik bertekakkk sajorkkk. mujur sini takdok sesi bertekak situ sana ...
speckie Post at 27-1-2012 09:17
rumah sebelah tu kah??? seb baik nokksss weols kt sini stakat tepek jah twit tu tp tak elaborate pjg2 pun....kalau dak mesti kesejahteraan rumah ni tak mcm ni kan nokksss...
iols pun stakat SR jah kt situ..... |
|
|
|
|
|
|
|
UOLSSSSSS CAMNO TETIBA MALI JADI JUARA CARTA NI UOLS??????
annehuda Post at 27-1-2012 08:18
mek anne , apakah yg terjadi , ade pengundi antu ker,walaupun iols kipas susah mati mali, tp iols nak apek ngan dek mus menang .tp klau nak buat mn baru banyak2 pon x gune , nubie x leh vote , kena tarap junior dulu baru vote, apakah yang terjadi , petang ai tgk undi dlm 60 ++ , tp ari ni chek dah ratus, cam tipoo jer??????
|
|
|
|
|
|
|
|
tu la pasal..weols pun pelik ni....kesian hadek nami mcm takde peminat jah padahal heols p ...
annehuda Post at 27-1-2012 09:06
cer view voters motip sangat banyak nick register tarikh sama...MN tak ingat |
|
|
|
|
|
|
|
hi morning uols, wahh sume bekpes makan nasi goreng , samelah kite , eh sebelum terlupe gambo sempena jumaat mesti ader :
abang wan z |
|
|
|
|
|
|
|
mek anne , apakah yg terjadi , ade pengundi antu ker,walaupun iols kipas susah mati mali, ...
ruhanizza Post at 27-1-2012 09:23
weols speku ni MN ni.....motip pengundi tu suma register hari yg sama rank pun dekat2 sama?
rasa mcm nk report jah kt momod...maap kaka mcm men tipu jah MN ni...gigih sheols/heols ntah sape2 ntah ni register MN smpi berpuluh2 nk menangkn mali....gedienenjel mali kah??? |
|
|
|
|
|
|
|
hi morning uols, wahh sume bekpes makan nasi goreng , samelah kite , eh sebelum terlupe gambo sempen ...
ruhanizza Post at 27-1-2012 09:26
motip berjubah tp gambor dpn hotel??? |
|
|
|
|
|
|
|
cer view voters motip sangat banyak nick register tarikh sama...MN tak ingat
muraicomey Post at 27-1-2012 09:26
nk report kt momod tak??? |
|
|
|
|
|
|
|
motip berjubah tp gambor dpn hotel???
annehuda Post at 27-1-2012 09:30
bersangka baikdi hari jemaat nih..
dia nk ke semejid tu |
|
|
|
|
|
|
|
pengundi2 baru tu dah guna dakwat kekal ke tak? |
|
|
|
|
|
|
|
nk report kt momod tak???
annehuda Post at 27-1-2012 09:31
report ler, iols tgk suma tarikh regis bulan 10 & 11 , nampak sangat mn , ker yg undi ni aweks mali si sofea tu |
|
|
|
|
|
|
|
Post Last Edit by airuszzdy at 27-1-2012 09:53
nk report kt momod tak???
annehuda Post at 27-1-2012 09:31
sayammm .. asra u online ..kt atas bas tu.. bas merah kuning .. lokasi padang SUK |
|
|
|
|
|
|
|
report ler, iols tgk suma tarikh regis bulan 10 & 11 , nampak sangat mn , ker yg undi ni a ...
ruhanizza Post at 27-1-2012 09:43
ntah kan...tetiba iols dpt idea plak nnt rumah ke13 kite wat himpunan gedienenjel bebudak HM ni....
babad dah ade nisahani, si apek dh ade mod san ni mali lg ramai gedienenjel....
apepun nsb baik gedienenjel tu tak menangkan apek kalau dak mmg iols delete jah 1st posting tu.... |
|
|
|
|
|
|
|
sayammm .. asra u online ..kt atas bas tu.. bas merah kuning .. lokasi padang SUK
airuszzdy Post at 27-1-2012 09:52
wah die online,pe lagi anne , cepatlah g lamar die, klau die reply kat mu , iols akan bg hadiah misteri |
|
|
|
|
|
|
|
ntah kan...tetiba iols dpt idea plak nnt rumah ke13 kite wat himpunan gedienenjel bebudak ...
annehuda Post at 27-1-2012 09:53
mu nak mati letak nama mod san? kang mau 80 bakul dia melahar + ceramah bagai dlm rumah |
|
|
|
|
|
|
| |
|