[V63] ALL ABOUT FATTAH AMIN **HLive Segmen "Kenal Ke?" **Fattah dan ke
[Copy link]
Edited by Aduradura at 22-11-2017 04:51 PM
Sherot busuk kepam , boooo...mesti sheolls stalker sini menggigil2 nk maki....sherott busuk kepammmmmm busuk kepammmmmm....sherot mulut jahat, fans dari nurakaaa , boooo
Kekeke
ohh my GODD... jahatnyaaa lah ladysherot tuuu... kenapa sampai macam tu??
Diamondy replied at 22-11-2017 04:42 PM
soooo comel kannnnnnn....
Hmmmmmm (tone jeles)
sentap pehal..jaga jelah idolat tu
Boleh tak reply kat sherot ni #yangbangkaitakdapatapaapa
Kenapa taknak doa yang baik-baik ni....
kakiseboksebok replied at 22-11-2017 04:49 PM
Boleh tak reply kat sherot ni #yangbangkaitakdapatapaapa
Sherot sudah hanginnnnn, sherot sudah hanginnnnn...kekeke.....
tk habis lg meroyan fans hajah nie. heran betul la dorang nie. dendam kesumat tk benti, hati tk penah tenang tengok fattzura bahagia. apa punya makhluk la fans lofa nie.
Chuolss...dlm lagu Only God knows tu....backup vocal yg lelaki tu suara siapa ekk....jom speku
boleh tak someone bagi sheols minum clorox ke racun rumpai ker, dah hitam sangat dah hati gamaknya.
sora13 replied at 22-11-2017 04:51 PM
boleh tak someone bagi sheols minum clorox ke racun rumpai ker, dah hitam sangat dah hati gamaknya ...
Clorox tu air biasa bg sherot chuolls kekeke.....tu pun hati sheolls kekal hitam , yucks
Teruknya bahasa yg x puas hati ngn fattzura ni. Mcm x de life sibuk sgt kutuk n maki org, Sedehhh betul hidup pemaki2 ni
aammyy replied at 22-11-2017 04:33 PM
omg almost 24 hours je lagiii. besok iolls taktau la nak balik rumah dulu ke nak stay kat office dul ...
PC pukul brape ye?
Meols selalu je reply igs sheols. Tapi sheols tak pernah menyedari kehadiran meols.
Sherot x fokus result upsr esok. Lebih fokus kepulangan fattzura
Edited by vous_me6 at 22-11-2017 06:54 PM
kakiseboksebok replied at 22-11-2017 04:41 PM
#doayangbaikbaik #fattmaya
Hahaha tak pernah tak gelak tgk gmbr edit ni
Adoii bahahaha
Lagu untuk nenek sherot
VIDEO
sidra replied at 22-11-2017 04:42 PM
Semua tu dah sampai ke pengetahuan pihak KMS, SS pon ada chuols tah sapa la yg emel kan. Sheols baru ...
Ala sid, to dia ada byk lagi acc fake lain kan...
esok faz balik and still freehair makin jahanam dorang ni fitnah faz. eh sukati faz la khennn
ye ke? fadan muka! at least biar dia ingat sikit...fitnah yg dia buat bukan sikit...nak kesian pun tak boleh...