Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24117
View
251
Reply

Haha kelako la fiza elite dimaki kaw2 sampai fiza report polis

[Copy link]

Author: barfi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2016 01:05 PM | Show all posts |Read mode
Edited by barfi at 4-8-2016 01:30 PM

Sejak mengumumkan beliau mempunyai kekasih baru, pelakon Fiza Halim tidak henti dihimpit pelbagai kontroversi. Malah, beliau didakwa sebagai punca rumah tangga kekasihnya itu berantakan.

Terbaru, beberapa wanita telah bertindak menyerang akaun Instagram Fiza dan menghina beliau dengan pelbagai kata-kata kesat. Boleh kata agak teruk juga Fiza dihina oleh wanita-wanita berkenaan yan menuduh beliau sebagai perampas suami orang dan setan bertudung.


Fiza juga nampaknya ada memuat naik foto senarai penghinaan yang ditujukan kepada dirinya.

Berikut antara cacian yang diterima oleh Fiza :-

Berbekalkan segala screenshot kecaman yang beliau terima, Fiza telah mengambil tindakan selanjutnya dengan membuat laporan polis terhadap mereka.

Kalau dilihat, wanita Cwanita itu sebenarnya adalah bekas pramugari.

Hmmmph, macam-macam kecaman yang Fiza terima sejak beliau bercinta dengan kekasih juruterbangnya. Mungkinkah wanita-wanita yang menghina beliau kenal dengan bekas isteri kekasihnya? Kami pun tidak mahu komen lebih sebab tidak tahu cerita yang sebenar. Harapnya segala tuduhan mereka itu tidak betul.



-Beautifulnara
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-8-2016 01:12 PM | Show all posts
so pathetic!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:15 PM | Show all posts
siapa suruh ko fiza... tak classy sungguh, pprt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2016 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
rosasa replied at 4-8-2016 01:15 PM
siapa suruh ko fiza... tak classy sungguh, pprt

Gigih tu yg memaki dia.. macam2 dicercanya. Kertu la.. dapat watak org gaji je la   geli hati kita
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2016 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak janda toilet paper barang recycle

Jahat sungguh yg memaki tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 4-8-2016 01:19 PM
Mak janda toilet paper barang recycle

Jahat sungguh yg memaki tu

Selayaknyalah dengan mulot Fiza yang sama hansuang tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:24 PM | Show all posts
ex husband dia happy2 je kan. wife baru pun cantik syg anak2 dia. bertabahla fiza. geng2 yang kutuk tu mesti kenal kot dgn bf dia or ex wife bf dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib la kau fiza,, mak janda gelenyarrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
haha mcm sesuai aje ape yg di makinya..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:26 PM | Show all posts
chazey replied at 4-8-2016 01:22 PM
Selayaknyalah dengan mulot Fiza yang sama hansuang tu.

Khenn
Bergeng pulak dgn Watie yg sama tak semenggah tu
Cash lah ganggu laki orang
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:26 PM | Show all posts
Heran jugak.. macam mane Fiza rase hinaan tu untuk die dengan kawan2 Elite die..

Melainkan memang Fiza kacau die dulu. Tapi fiza cakap "datang dari celah bedah kampung  mane ntah".

Heran sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lavender_Violet replied at 4-8-2016 01:26 PM
Khenn
Bergeng pulak dgn Watie yg sama tak semenggah tu
Cash lah ganggu laki orang

Dah menyundal dengan laki orang dok diam2 la. Ini siap bagi statement sapa suroh tak pandai jaga laki - haaa mendapat la kau bukan saja jadi bahan kejian kawan2 wife si pilot tu tapi juga persatuan isteri2 pertama Malaysia dan anak dara tak rela jadi perampas.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:35 PM | Show all posts
padan la muka.. harap muka je cantik tp hati hitam
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:43 PM | Show all posts
chazey replied at 4-8-2016 01:29 PM
Dah menyundal dengan laki orang dok diam2 la. Ini siap bagi statement sapa suroh tak pandai jaga l ...

padan la muka.. dulu bila keluar statement macam takde nya dia nak ingat hati orang lain

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan nak menidakkan....Fiza ni masa tengah couple dengan ex nya Fariq pun birah......pegi clubbing dengan Fariq tapi menggedik juga borak2 dengan jantan lain. Selayaknye......
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
bljar la dr bik mama..
belajar memaafkan..bik mama walau xbrtudung tp punya hati yg mulia
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:46 PM | Show all posts
kalo si fizah ni pandai buka forum cari, mau jugak dia kopipes ayat2 dalam thread ni dan thread dia dulu letak kat ig dia..

"apa dosa saya di hina di forum cari?" kekekeke.. glamer forum ni nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:49 PM | Show all posts
amboi yang memaki tu pun
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:52 PM | Show all posts
hahahah melayannnnn

btw, kalo fiza report polis ape yg polis akan buat ek???

cam kes2 gangguan, ugutan sume tu

bla pengadu report ape akan jd?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2016 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah bagitau dah aritu pi bukak satu balai polis untuk retis/celeb perasan acah acah life in danger. Stakat 'doa' suh pi jahanam jer pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list