JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
3494
View
35
Reply


Asid Dibalas Asid, Lelaki Terima Balasan Selepas Simbah Asid Kepada Budak Perempuan

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-11-2016 12:35 PM | Show all posts
padan muka...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hukuman memang setimpal.
Kau buat orang, orang buat balik.
Budak2 aku pun aku buat mcm tu.
Tapi dlm keadaan terkawal.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2016 09:48 PM | Show all posts
kui kui syiah iran
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 04:28 PM | Show all posts
terbayang plak... hukum orang yg dapat derma 2.6 billion.  balasannya.... kita pun dapat sorang 2.6 billion.... wow
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 01:30 PM | Show all posts
cash! memang patut sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:02 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2016 10:09 AM | Show all posts
scary nya..confirm orang takut nak buat jenayah lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde perikemanusiaan...simbah asid pada budak 4 tahun. Akal kat mana?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 02:21 PM | Show all posts
bagi me memang patut sgt la hukuman camni tapi org yg menjalankan hukuman tu tak rasa trauma ke tgk org terjerit2 sakit and kau xleh tolong
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 03:59 PM | Show all posts
ingat tak kat msia dulu ada kes mamat ni kena simbah ngan asid ngan adik and mak dia, di aintai dr celah lubang nak tengok family dia ada ke tak, skali ha asid kau

kes pasal geran motor arwah ayah

tapi apa pun, walau dah cacat macam tu, dia tetap maafkan mak dia..wuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Mudah pulak dapat asid dekat negara mundur mcm tu yer
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053729s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list