Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123
Return to list New
5615
View
65
Reply

Normal Ke Kazen Aku Ni

[Copy link]

Author: Victorioussss    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-11-2016 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kazen ko dulu skolah mane? Aku takut budak TKC yg x fettish ke dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2016 03:27 PM | Show all posts
TT nak try kazen lettewwww
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2016 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak ai high demand tul..sek mne pn nk pilih jugak ke..ke itu mmg alasan die sbb rimas org asyik tanye.. sebenarnye syarat2 tu mengarut je sbb bile ht tu dh suke,kite blh terime seadanye..  xde kisah dh sek mne, pelajaran smpai mne,kje ape,gj bape..yg penting I need u..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2016 01:24 PM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 22-11-2016 03:54 PM
Taste nak bijak-bijak ni sebijik macam adik i. Nak cantik macam mira filzah, nak bijak kalau boleh s ...

hahhahahahahaha!! kelakar betul cara u hencap adik u. tak memasal idris khan kena  


sama mcm adik i. suh i carikan makeup artist utk kenduri dia nanti. lps i bagitau price range, buleh plak dia tny..klo mekap harga cmtu, buleh jadi cm mira filzah tak? dasar!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2016 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
babydoll replied at 5-12-2016 01:24 PM
hahhahahahahaha!! kelakar betul cara u hencap adik u. tak memasal idris khan kena   ...

Memang muka dia macam idris khan pun cuma muka dia lembut lagi.. mana dapat gen bangla tu ntah.. padahal jawo   
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2016 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik ku ex-TKC.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 04:30 PM | Show all posts
Edited by munchkin at 14-12-2016 04:31 PM

aku rasa dia cakap "TKC" tu macam benchmark. normal je. ada je jenis lelaki yang nak partner yang ada chemistry dari segi mentaliti/kebijaksanaan.

some men bila date pompuan cun pandai lilit tudung/makeup etc. cerita perihal tudung baju kasut makeup mmg mahir. nak cakap perihal intelektual tak mampu. kemahiran & kesukaan perempuan/gf/isteri tu duduk merambu kat shopping complex.

bila kita cakap kita tak suka merambu pompuan tu pelik. so adakah pompuan yang tak suka merambu shopping complex ni lesbo??

bila mention tak suka shopping. lelaki yang berbini cun lilit tudung makeup tu jadi impress and rasa perempuan tu (yg pandai/tak suka shopping) menarik.  most yang jumpa akan bagi tau laki tu you are lucky sebab bini tak suka shopping. susah nak jumpa pompuan seperti tu.

something to ponder ye.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 10:35 PM | Show all posts
cakap kat beliau nak menjempt jodoh mestilah upkan diri di tempatnya. pergi cari kawan2 fb ka laman soasialka tempat kerja ka yg ramai pompuna edukesen, kemudian berkenalan ramai wanita2 100 org,300 org, 500 org takkan xde yg berkenan. mula kan langkah memburu wanita ber edukesen, ka beliau duk dlm almari kenal 5 wanita baru dlm setahun
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2016 11:45 AM | Show all posts
kejadah kriteria ex skol apa pun jadi hal.. just a reason kot, ke pernah ada sebelum2 ni ex gfs dari tkc
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:45 PM | Show all posts
kazen dak victor takmo ex-sekolah russia ke?
macam mana akak nak skolah tkc kalau duduk russia... aduhai...
inilah orang melayu.. kalau semua orang nak ex mrsm ex sekolah asrama penuh ex skolah ugama peelbagai, mau tak kawen akak...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2017 01:49 PM | Show all posts
dulu akak kawan dgn mat saleh nama pun ala ala nama president. bila balik malaya terpaksa kawen dengan melayu kepam.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2017 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 20-3-2017 01:45 PM
kazen dak victor takmo ex-sekolah russia ke?
macam mana akak nak skolah tkc kalau duduk russia...  ...

I love rusia  
Dlu blaja kt volgograd ke?

For mother russia
Conscript reporting
Your sure
Bearing set
Kirov airship reporting
Bombadir to your station
Helum mix optimal
Bringing down the heaven

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 11:10 AM | Show all posts
fuhhh. kazen tt sampai skola mana pun jadi kriteria utama. siap specific nak tkc je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2017 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
gi usha bebudak yg jaga/rep petrosains, pusat sains atau muzium negara.
ada sorang awek rep parttime kat muzium, masters in architecture/preservation.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 02:38 PM | Show all posts
sama la mcm i dulu, masa single mingle, idamkan lelaki yg intelektual. at least sama level mcm abg i, berpengatahuan luas, ko sembang la bab ape pon semua boleh masuk. then nak laki yg ada ciri2 mcm bapak i, kalo brg rosak kt umah cpt je bapak i repair sendiri etc. kira ada la skill survivor hidup. nak lelaki tinggi dari i, nak yg sase2 skit.

tp now baru i realize, i dapat lg bahik dr ape yg i idamkan. walaupon laki i result tak gempak mana, tp dia mmg sgt peramah, mmg boleh je sembang ape saje. kalo dgn i, mmg dia asyik buat lawak je. syukur dia bukan kaki baran, bukan perokok. walaupon dia tak de la skill nk repair2 sendiri, lampu rosak, nk drill dinding semua panggil upah org je. iols redha. mmg terima ape kebaikan dan keburukan dia.

kadang2 kita tak akan dpt ape yg kita idamkn, tp kita akan dpt ape yg kita perlukan dlm hidup ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak pompuan cerdik yg level bape punya..?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047806s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list