Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
1755
View
27
Reply

Benda Macam Silikon Payudara Ini Jadi Viral Tiba-Tiba, Apakah Sebenarnya?

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-12-2016 03:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAMS at 27-12-2016 04:47 PM



Sekali pandang, pasti ramai yang akan teringatkan implan payudara atau pun pad yang digunakan pada kasut. Salah, salah!


Dah jadi viral pun di laman sosial, sebenarnya alat persis silikon membesarkan payudara ini merupakan alat mekap terbaharu yang mendapat permintaan tinggi di pasaran.


Dikeluarkan oleh Molly Cosmetics, ia digunakan sebagai applicator atau pun span mekap yang sangat efisien dan juga mengujakan.


SILISPONGE_HERO.jpg


Diperbuat daripada silikon dan juga thermoplastic polyurethane, span lutsinar ini berfungsi sangat fleksibel dan mampu meratakan mekap ke seluruh wajah.


Bukan itu sahaja, ia bersifat tidak menyerap minyak dan juga lembapan. Sekaligus memastikan bedak asas anda tidak dibazirkan walaupun setitis kecil!


Berbeza dengan menggunakan jari, span mekap lain dan juga berus yang lazimnya menyerap sebahagian produk mekap anda ketika digunakan, lalu menyebabkan pembaziran di situ.


Apa yang best lagi, span lutsinar dari Molly Cosmetics ini sangat mudah dibersihkan dan hanya perlu dilap menggunakan tuala kertas.





Jom lihat penggunakan span persis silikon payudara ini. Pasti menarik lagi tertarik! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh.. macam menarik je..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Calling2 @Modngengade beri sepatah dua kata
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
senang nye apply foundation guna benda alah ni...mesti rata n flawless je kan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk mcm senang..bpa hinggit ni. Dh ada jual kt sini x
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 04:25 PM | Show all posts
camne nk beli??
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 04:28 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 27-12-2016 07:55 AM
Calling2 @Modngengade beri sepatah dua kata

cuma mampu tersenyum sinis sis.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 05:52 PM | Show all posts
weii mesti best ni..mana nak beli. xpenah nmpk lagi kat mlysia
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 27-12-2016 04:28 PM
cuma mampu tersenyum sinis sis.....

Senyuman palsu sis sepalsu kopek sis itu sudah memadai buat dodol. Muahciked!
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
CARI-MAMS replied at 27-12-2016 07:38 AM
Sekali pandang, pasti ramai yang akan teringatkan implan payudara atau pun pad yang digunakan pa ...

Cutenyee
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Thk review mcm x best je..beauty blender jugak best
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 08:47 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 27-12-2016 10:30 AM
Senyuman palsu sis sepalsu kopek sis itu sudah memadai buat dodol. Muahciked!

yg penting kopek kakak menjadi impian hanak2 hekan hokey ,  manakala kopek sis dodol pula menjadi mimpi ngeri setiap lelaki....cash lah kan....

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 28-12-2016 08:47 AM
yg penting kopek kakak menjadi impian hanak2 hekan hokey ,  manakala kopek sis dodol pula menjadi  ...

Terpancar terik sinar hasad pd muka jalang sis. Dodol senyum sinis smbil gentel kopek sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 09:07 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 28-12-2016 01:03 AM
Terpancar terik sinar hasad pd muka jalang sis. Dodol senyum sinis smbil gentel kopek sendiri :lol ...

naper gentel kopek sendiri sis?  tak ada jantan yg sudi  nak gentel ker?
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 09:40 AM | Show all posts
siskepoh replied at 27-12-2016 05:52 PM
weii mesti best ni..mana nak beli. xpenah nmpk lagi kat mlysia

boleh tgk kt fb molly cosmetics. kt malaysia xde distributor. paling dekat kt singapore.
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Menarik ni.tak lama lagi mesti ada kat malaysia,jom beli...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2016 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam-macam benda boleh jual...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2016 04:53 PM | Show all posts
hahahah ingatkan apa benda td
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2016 09:41 PM | Show all posts
so cute the smiley face... =)
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2016 03:37 PM | Show all posts
haha...aku dh pk lain time nak bukak tadi...
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2016 04:50 PM | Show all posts
klu sapu, ada efek sejuk tak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2017 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana ye org yg pakai silikon susukan anak?
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Oui...macam nice je...
Cemane la diorg buat benda ni guna tpu
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 09:37 AM | Show all posts
fefeeling replied at 1-1-2017 09:53 PM
Mcm mana ye org yg pakai silikon susukan anak?

Apa ke soalan ni boleh tersesat ke sini..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2017 04:39 AM | Show all posts
macam best...















dresstopblouse
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056999s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list