Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
6546
View
24
Reply

Daftar Di Portal CARI, Anda Bakal Memiliki Tablet, Pemanggang Elektrik & Power Bank!

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-1-2017 03:39 PM | Show all posts |Read mode


Sempena kehadiran Tahun Baru Cina ini, Home Deal, syarikat jualan barangan rumah yang berkualiti dan KingCom, jenama tablet terkenal dari program TV beli belah di Korea mengadakan tawaran paling istimewa untuk para penggunanya.





Anda hanya perlu membeli sebuah tablet KingCom Pi Phone OCTAN 7 inch dengan harga RM349 secara atas talian di LAZADA dari 17 - 19 Januari ini.


Paling menarik, anda turut bakal mendapat sebuah alat pemanggang dan steamboat elektrik yang bernilai RM250 secara percuma!









Lebih hebat lagi, sekiranya anda merupakan pengguna berdaftar CARI Internet, Home Deal akan memberi hadiah tambahan berupa sebuah power bank khusus untuk pengguna Apple dan Android. Namun, harus diingat ia hanya terhad untuk 100 orang pelanggan terawal sahaja!










Cara penyertaannya amat mudah !


1. Pertamanya, anda perlu membeli tablet KingCom Pi Phone OCTAN 7 inch yang mempunyai tiga jenis pilihan warna iaitu perak, emas dan hitam melalui LAZADA dan ambil gambar resit itu selepas membuat bayaran.

2. Kemudian, pada hari membuat bayaran, anda harus tekan 'like' di laman Facebook rasmi Home Deal, selepas itu jangan lupa menghantar gambar resit tersebut kepada inbox (private message) akaun Facebook berkenaan, dan nyatakan anda adalah pengguna berdaftar CARI Internet.

3. Dalam masa tiga hari, tablet KingCom, pemanggang elektrik dari Korea dan power bank jenama Home Deal akan dihantar kepada anda.




Tunggu apa lagi? Memang berbaloi, mana nak dapat tawaran hebat sebegini, kan!


Oh ya, perlu diingat kena pantas sebab tawaran istimewa tersebut hanya terhad untuk 100 orang terawal sahaja, siapa cepat dia dapat!- CARI


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:07 PM | Show all posts
takpe lah meols tamo menbeli tablet kingcom
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:09 PM | Show all posts
amende laaa


Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:09 PM | Show all posts
mod @spiderman80

ada orang iklan dekat forum
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 17-1-2017 04:07 PM
takpe lah meols tamo menbeli tablet kingcom

Hehe siot je dek intann  
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ala2 iklan tok vida tu ke
Sapa like komen share, nnt tok vida bagi hadiah henbeg
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat pree semata
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 04:49 PM | Show all posts
oooo kesahnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 05:43 PM | Show all posts
cam menarik je. boleh try ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde msa. Aku bz konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 06:05 PM | Show all posts
kingcom ni femes ke..ke aku je yg bru 1st time dgr
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 06:46 PM | Show all posts
lebih berminat dgn pemanggang steamboat letrik tuh... rega rm250 tu mampoo milik la jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 08:06 PM | Show all posts
alaa.. kalau kena beli, malas lah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 01:21 AM | Show all posts
Hello, zaman ekonomi merudum ni ramai nak bende murah aka free ok? Motif nak kena beli pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tablet  cap ayam ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar komen korangss
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah beli tablet cap ayam....hasilnye entah-entah apo2
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak. Dah terlambat. Saya sudah lama mengidam pemanggang elektrik tu.



Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm pprt jah tab.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kingkom who? kingkong?kangkung?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku menang...Aku menang
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:48 PM | Show all posts
ingatkan FOC...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2017 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Iklan lain yg best2 xde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen korang buat akak
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2017 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
SueAdelia replied at 17-2-2017 01:48 PM
ingatkan FOC...hehehe

Astagah fk kn ap
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055855s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list